Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιάμιση ώρα ματσάκι. Πήγε να μου κάνει στην αρχή rush με τα Banshees αλλά είχα αντι-αεροπορικά (πάλι καλά που είχα βγάλει κι ένα detector :P). Μετά το πηγαίναμε ανά κύματα με Thors/Banshees/Battlecruisers, ώσπου έχωσα έναν ghost σε μια επέκταση του και της έριξα τρεις-τέσσερις πυρηνικές :-D

Περιττό να πω ότι νιώθω κομμάτια μετά από αυτό το match, χαχαχαχαχαχαχα!

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μιάμιση ώρα ματσάκι. Πήγε να μου κάνει στην αρχή rush με τα Banshees αλλά είχα αντι-αεροπορικά (πάλι καλά που είχα βγάλει κι ένα detector :P).!

Χθες-προχθές δοκίμασα σε έναν το Banshee rush και είπε ότι θα με κάνει report ως hacker, αφού "it's impossible to produce cloaked banshees in 3 mins". LOLEN :-D ?

Είναι το 1o επισυναπτόμενο replay.

Το 2ο επισυναπτόμενο replay είναι το θρυλικό 2ωρο παιχνίδι που περιέγραψα λίγα posts παραπάνω.

Banshee rush (successful).zip

2 hours !!.zip

Δημοσ.

μια απορία που εχω και απο το 1ο starcraft γιατι οταν οι στρατιώτες terran μολις δουν εχθρό στην περιοχή τους προχωρούν επιθετικα ακόμα και οταν αυτος υποχωρεί? ετσι σε πολλες περιπτώσεις αυτοκτονούν γιατι προχωρούν σε ενέδρα.

Δημοσ.
μια απορία που εχω και απο το 1ο starcraft γιατι οταν οι στρατιώτες terran μολις δουν εχθρό στην περιοχή τους προχωρούν επιθετικα ακόμα και οταν αυτος υποχωρεί? ετσι σε πολλες περιπτώσεις αυτοκτονούν γιατι προχωρούν σε ενέδρα.

H stands for hold position, αλλά και το icromanagement οπου έχεις θέσει hotkeys και λύνεις τέτοιου είδους προβλήματα.

Δημοσ.

Αν θέλεις να μένουν σταθεροί πατάς το πλήκτρο "H" (hold position)

Δημοσ.

Ψάχνω για partner να παίξουμε 2vs2 team παρέα! Αν γίνεται να είναι επιπέδου gold και πάνω στο random 2vs2! Μsg me :)

Δημοσ.

ποσα παιχνιδια on-line εχετε παιξει ρε μαγκες για να φτασετε gold ?!

εγω επεξα 1 μονο απο τα 50 χωρις ρανκ για να δω πως ειναι

και παιζω το campain για να το μαθω ΚΑΛΑ πρωτα...

Δημοσ.
ποσα παιχνιδια on-line εχετε παιξει ρε μαγκες για να φτασετε gold ?!

εγω επεξα 1 μονο απο τα 50 χωρις ρανκ για να δω πως ειναι

και παιζω το campain για να το μαθω ΚΑΛΑ πρωτα...

εγώ πάλι έπαιξα τα 5 δοκιμαστικά, νίκησα 3 στους 5 και με έβαλε Gold League και τώρα τρώω το ξύλο της αρκούδας :-D. Αφού είμαι για Bronze, δεν ξέρω γιατί με έβαλε Gold.

Πότε θα πέσω κατηγορία; :rolleyes:

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι ουτε το gold ουτε το platinum league....

το θεμα ειναι να εισαι ανταγωνιστικος και να εχεις ωραιους και ισορροπημένους αγωνες...

αν εισαι bronze και κερδιζεις για πλακα ή πλατινενιο και χανεις με κατεβασμενα τα χερια δεν το ευχαριστιεσαι το παιχνιδι...

αλλωστε ο "αλγοριθμος" βαση του οποιο ψαχνει να σου βρει αντιπαλο ειναι στο να διατηρησει 50/50 τις νικες με τιs ηττες σου....αρα αν εχεις μοιρασμενες νικες/ηττες παει να πει οτι εισαι στο σωστο league

Δημοσ.

το θεμα ειναι να εισαι ανταγωνιστικος και να εχεις ωραιους και ισορροπημένους αγωνες...

that's the spirit, όταν λέω bronze λοιπόν δεν εννοώ να κερδίζω "για να κερδίζω", άλλα επειδή έτσι με βλέπω σαν παίχτη, ότι είμαι bronze κατηγορία

Δημοσ.

αν εισαι bronze και κερδιζεις για πλακα ή πλατινενιο και χανεις με κατεβασμενα τα χερια δεν το ευχαριστιεσαι το παιχνιδι...

αλλωστε ο "αλγοριθμος" βαση του οποιο ψαχνει να σου βρει αντιπαλο ειναι στο να διατηρησει 50/50 τις νικες με τιs ηττες σου....αρα αν εχεις μοιρασμενες νικες/ηττες παει να πει οτι εισαι στο σωστο league

Φιλε με 2-3 κουβεντες το εθεσες παρα πολυ σωστα ...παραδεχομαι. Καπως ετσι φανταζομαι το βλεπουν και οι devs.

• Moderators
Δημοσ.

Ditto. :-)

Συμφωνώ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...