bo8ran8rwpos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Skirmish ειναι τα multiplayer games vs computer opponents. Tα practice ειναι 50 unranked games που μπορεις να παιξεις, σε newbie friendly maps με newbie friendly settings. Π.χ. εχει πετρες στην εισοδο της βασης και ειναι σε normal speed και οχι faster. Δεν τα μετραει στο ιστορικο αρα μπορεις να τα πιεις αφοβα!
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αυτο το ακουσατε? ΚΑΜΜΕΝΟΣ ο τύπος ή μου φαίνεται; 75.000$ εντάξει, δεν είναι όμως και μύριο να μείνεις . Ή μήπως σε άλλα e-tournaments (fps κυρίως) με χορηγούς intel, amd κτλ δεν δίνουν περισσότερα; Και ναι, είναι όσα βγάζει (και περισσότερα) κάποιος σε ένα χρόνο, άλλα -ας με διορθώσει κάποιος- αυτοί που θα τα πάρουν δεν έχουν άλλη δουλειά από το να παίζουν SC.
morgoth666 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Θα ειναι μηνιαια τα τουρνουα ομως ε? Μια χαρα λεφτακια ειναι, αμα εισαι επαγγελματιας και φτανεις στους 16 τακτικα μια χαρα καθεται (1700 δολαριακια) πχ. Ρε γιατι οποτε παιζω τετοια ωρα ολα τα games πανε στην cheesia? Θελουν να πανε για υπνο γρηγορα? Πεφτω με τυπα που μου κανει 2 gate zealot rush και καπακι ξαναπεφτουμε στο επομενο οπου του ριχνω cannon rush, "lol, gj" λεει, δεν τον χαλασε Τριτο παιχνιδι με αλλον Protoss οπου και αυτος παει για κανονια, τα ειδα ευτυχως εγκαιρα γιατι δεν το γλιτωνα το εγκεφαλικο Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2010 από morgoth666
Allokotos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά το τρελό που σε κάποια missions στο campaign δεν κρατάει τους χρόνους ολοκλήρωσεις το κάνει και σε εσάς ή μόνο σε εμένα;;; π.χ: Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2010 από Allokotos
SomnusRX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά το τρελό που σε κάποια missions στο campaign δεν κρατάει τους χρόνους ολοκλήρωσεις το κάνει και σε εσάς ή μόνο σε εμένα;;; π.χ: Μου το εκανε και σε μενα, με την αποστολη Devil's Playground στο hard mode. Εκανα ενα post στo technical support forum του SC2 αλλα οπως ηταν φυσικο blue post δεν ηρθε ποτε Απ οτι διαβαζα ειναι ενα bug στο ''todo'' list της Blizzard το οποιο δεν ξερουν ακομα που ωφειλεται...οπως και να χει το μονο που μπορεις να κανεις για τωρα ειναι να την ξανατερματισεις..
Allokotos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Πω και την έχω τελειώσει 2 φορές για τα achievements . Τι να κάνουμε θα την κάνω ακόμα μια φορά και άμα πάλι δεν το κρατήσει θα περιμένω μέχρι να το φτιάξουν .
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μπορεί κάποιος να γράψει όλες (ή τουλάχιστον τις περισσότερες) rush τακτικές για όλες τις φυλές; Εγώ προς το παρόν ξέρω μόνο τα εξής: TERRAN - Reaper Rush - Nuke Rush - Viking Rush ZERG - Zerling rush PROTOSS - Zealot rush
qsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μου το εκανε και σε μενα, με την αποστολη Devil's Playground στο hard mode. Εκανα ενα post στo technical support forum του SC2 αλλα οπως ηταν φυσικο blue post δεν ηρθε ποτε Απ οτι διαβαζα ειναι ενα bug στο ''todo'' list της Blizzard το οποιο δεν ξερουν ακομα που ωφειλεται...οπως και να χει το μονο που μπορεις να κανεις για τωρα ειναι να την ξανατερματισεις.. κοιτα φιλε σε μενα τι εγινε.. εγω εκανα ολες τις αποστολες. ακομα και οταν σε εβαζε να επιλεξεις , εκανα την επιλογη μου και μετα ξαναπαιζα και το εναλλακτικο σεναριο για να δω τα cinematics απο τη στιγμη που πηγα στον char , στα archives μου χαθηκαν και οι χρονοι μονο των εναλλακτικων αποστολων και τα αντιστοιχα cinematics εχω κρατησει βεβαια ενα save πριν τον char οπου ολα ειναι οκ σε απλη αποστολη οπως το devil's playground δεν ειχα θεμα , μονο στα εναλλακτικα σεναρια (haven's fall και ghost of a chance που ηταν οι 2ες επιλογες μου), ουτε και στη μυστικη αποστολη, την οποια τελικα επαιξα (παρολο που δεν ξεκλειδωσα τη πρωτη φορα, ξαναπαιξα το media blitz για να τη ξεκλειδωσω)
SomnusRX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μπορεί κάποιος να γράψει όλες (ή τουλάχιστον τις περισσότερες) rush τακτικές για όλες τις φυλές; Εγώ προς το παρόν ξέρω μόνο τα εξής: TERRAN - Reaper Rush - Nuke Rush - Viking Rush Το καλυτερο για μενα rush σε TvT ...Banshee Rush
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μόλις έβγαλα επιτελους το opening gambit σε Gold. Μα το θεό θα βάλω τα κλάμματα. Πρέπει να έπαιξα πάνω απο 10 φορές και οι 3 τελευταίες δεν βγήκαν gold για 1-2 sec. Τώρα το έβγαλα και δε θέλω να ξαναπιάσω starcraft για κάνα μήνα. Θα βλέπω scv's και vespane στον ύπνο μού. %$#%#@$^%#$
Merdock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Θα ειναι μηνιαια τα τουρνουα ομως ε? Μια χαρα λεφτακια ειναι, αμα εισαι επαγγελματιας και φτανεις στους 16 τακτικα μια χαρα καθεται (1700 δολαριακια) πχ. Ρε γιατι οποτε παιζω τετοια ωρα ολα τα games πανε στην cheesia? Θελουν να πανε για υπνο γρηγορα? Πεφτω με τυπα που μου κανει 2 gate zealot rush και καπακι ξαναπεφτουμε στο επομενο οπου του ριχνω cannon rush, "lol, gj" λεει, δεν τον χαλασε Τριτο παιχνιδι με αλλον Protoss οπου και αυτος παει για κανονια, τα ειδα ευτυχως εγκαιρα γιατι δεν το γλιτωνα το εγκεφαλικο Θέλω και εγώ να δοκιμάσω το cannon rush αλλά στο practice league έχει τις κωλοπέτρες οπότε εξασκούμαι εναντίον της cpu για να το δοκιμάσω σε κανά custom game. Δύο ερωτήσεις: 1)Πως το αντιμετωπίζεις αν στο κάνουν;Αν δεν καταφέρεις να σκοτώσεις το drone του 2)Αν πας να το κάνεις και αποτύχεις έχεις ελπίδες στη συνέχεια ή gg; Και κάτι άλλο.Αξίζει να χτίσεις assimilator στη βάση του άλλου για να τον καθυστερήσεις ή τσάμπα τα 75-150 mineral που θα χαλάσεις;
morgoth666 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 1)Πως το αντιμετωπίζεις αν στο κάνουν;Αν δεν καταφέρεις να σκοτώσεις το drone του Αν το δεις νωρις (οταν το probe ριχνει το pylon, στην καλυτερη μολις εχει ριξει το πρωτο κανονι δλδ) κανεις CB εναν zealot και του τρως τον πυλωνα, το κυνηγας και τρως οτι αφηνει, συνεχιζοντας να βγαζεις zealots! Το κλειδι ειναι να ψαχνεις την βαση σου και να κανεις scouting (αν δεις ενα πυλωνα και ενα forge μονο στην δικια του στο 10 μαλλον κατι βρωμαει), αμα μπει το probe, ριξει τον πυλωνα και ολοκληρωσει το πρωτο κανονι μετα ειναι gg. 2)Αν πας να το κάνεις και αποτύχεις έχεις ελπίδες στη συνέχεια ή gg; Αν αποτυχεις θα ειναι επειδη το ειδε εγκαιρα και εβγαλε 5-6 zealots την ωρα που εσυ χαλαγες resources σε κανονια οποτε μαλλον οταν αυτοι μετα θα ερθουν στο main σου εχεις προβλημα, αν εχεις κανει wall στην ραμπα σου με κανα-δυο zealots και κανα κανονι απο πισω κρατας, αλλα σε καθυστερει απο το ιδιο το rush. Και κάτι άλλο.Αξίζει να χτίσεις assimilator στη βάση του άλλου για να τον καθυστερήσεις ή τσάμπα τα 75-150 mineral που θα χαλάσεις; αμα καταλαβεις οτι προσπαθει να κανει κατι που θελει νωρις Gas αξιζει, πχ 1-base roaches, αλλα θελει εμπειρεια να καταλαβεις τι παει κανει.
ravage19 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 1v1 gamebattles.gr tournament. Μένουν άλλες 4 θέσεις για να ολοκληρωθούν οι 32 συμμετοχές! Join Now!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα