ikaruga24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 @bo8ran8rwpos εισαι σιγουρος οτι μαζι με τα void rays δεν ειχε και dark templars(οι αορατοι)? Γιατι ετσι οπως το περιγραφεις δε γινεται. Sent from my iPhone using Insomnia.app Ετσι παιζει να εγινε γιατι οι D.templars εχουν τους υδραλισκους μολις με 2 hits. Καμια 5-6 να ειχε απο αυτους μπορουν να σε θερισουν σε χρονο DT. Τα void-rays απο μονα τους θα τον πινανε υπο αλλες συνθηκες. Αργουν να αρχισουν να μαζευουν damage σε τοσο "αδυναμες" μοναδες.
bo8ran8rwpos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ειμαι σιγουρος. Overseer ftw. Ειχα φαει ενα DT "rush" και απο τοτε το BO ειναι lair->overseer. ;p Εκτος αυτου εχουν αυτο το χαρακτηριστικο ηχο του warp blade οταν κοβει. Και οπως ειπα ειχα roaches μπερδεμενα μαζι με τα hydras, πολλα roaches, αρα θεωρητικα απ' οτι λεει ο morgoth θα επρεπε να ειχαν φαει και αυτα auto-target απο τους DT και σε περιπτωση που δεν ηταν αρκετα κοντα ο overseer να κανουν retreat (γιατι τα ειχα απλα σε move). TBH πρεπει να ειχε απλως πολλα void rays. Απλα δεν μπορω να χωνευψω οτι η μονη απαντηση ειναι brute force. Παραλληλα εστω οτι απο καποιο λαθος scouting, μακρυ t1 or something δεν υπολογιζεις καλα και σου σκαει ο αντιπαλος με αεροπορια μολις εχεις μπει t2. Ο Terran και ο Protoss εχουν ΑΑ T1 unit γα να κανουν ενα soft counter. Ο Zerg θελει hydralisks ή mutas. Κανεις λαθος δηλαδη αλλα σαν zerg το πληρωνεις πολυ πιο ακριβα. Πιστευω οτι τα hydras θα επρεπε να ειναι στη θεση των roaches στο tech tree.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πωπω, μόλις τέλειωσα τις αποστολές με το Zeratul... ανατρίχιασα λέμε! Μία ερώτηση μόνο γιατί μέσα στο πανικό της μάχης με δυσκολία άκουγα τους διαλόγους. Τη στιγμή που πεθαίνει ο Zeratul, ο Fallen One λέει κάτι για την Kerigan (2-3 γραμμές) του στυλ "σκοτώσατε τη μόνη σας ελπίδα που είχαν κάνει οι Zerg" ;; Λέει κάτι τέτοιο; Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του, θυμάμαι όμως ότι μετά ο zeratul λέει (και οι υπόλοιποι όταν πεθαίνουν) "που να το ξέραμε".
Merdock Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πως το ανεβάζω; το έχω κάνει save μετά το match, άλλα που είναι το αρχείο; οεο C:\Users\username\Documents\StarCraft II\Accounts\103254489\2-S2-1-174131\Replays Βρες το κάνε το zip και ανέβασε το εδώ.Γύρω στα 50-100 kb θα είναι.
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Όποιος νομίζει οτι "έχει" τα micro ας πάει για gold σε όλα τα challenges. Ιδιαίτερα το harbinger of death (expert/gold) είναι σχολείο για κάποιον που δεν έχει συνηθίσει τους εξωφρενικούς ρυθμούς του starcraft. Όποιος "μαθαίνει" τώρα αξίζει με τα 1000 να παλέψει για gold. Θα αποκτήσει πολύ βαθύτερη γνώση του παιχνιδιού. Είναι άλλο ένα παιχνίδι απο μόνα τους.
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 http://uk.video.ign.com/dor/articles/863022/ignstrategize/videos/ignstrategize_sc2_080610.html εγω ο βλακας το διελυσα αυτο το κτιριο επειδη εψαχνα το χαρτη και δε μου αρεσε που ηταν κοκκινο , αλλα δεν πηρα τα secret documents , προχωρησα παρακατω χθες μου ειπε φιλος οτι εκει επαιζε μυστικη αποστολη
konstantinos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Για να ξεκινησει καποιος να μαθαινει δηλαδη πως πρεπει να το κανει ?Να παιξει campaign ή κατευθειαν multiplayer και αγιος ο θεος ?
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 εγω πιστευω οτι ειναι ωραιο το campaign αξιζει (οχι μονο για να μαθεις, γενικως ) , στην αρχη εχει γελοιες αποστολες , αλλα μετα εχει πολυ ενδιαφερον σιγουρα για τους terran και λιγο τους protoss θα παρεις μια καλη ιδεα, για zerg θα πρεπει να το ριξεις στο skirmish
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Αν θελει καποιος να μαθει κατα τη γνωμη μου πρεπει να δει replay i vod απο καποιους top players π.χ. για zerg -idra για protoss tester white ra για terran tlo morrow ,πρεπει να διαλεξει ενα μοναδικο race να πεζει και να προσπαθησει να καταλαβει γιατι παιζουν ετσι οι top players οχι να αντιγραψει μονο.
bo8ran8rwpos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δεν μπορω για κανενα λογο να παρω το gold στο challenge με τους templar και τα sentry. Τα rest νταξ, κλαην μαην. Επισης, διαφωνω με τον Nagisa_Furukawa. Πιστευω οτι καποιος new ή που τουλαχιστον δεν εχει ασχοληθει με ladder παλιοτερα πρεπει να παιξει ολα τα races για να ξερει τις δυνατοτητες αλλα και τις αδυναμιες τους. Απο κει και περα μπορει να διαλεξει καποιο main race που θα τον βολευει καλυτερα αναλογα με το playstyle του. Mετα απ' αυτο ερχονται τα replays απο top players. Και φυσικα αν καποιος δεν εχει καθολου επαφη με SC καλο ειναι να παιξει το campaign μιας και ειναι καλο tutorial στη χρηση καποιων βασικων units. Οπως και τα challenges.
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δεν μπορω για κανενα λογο να παρω το gold στο challenge με τους templar και τα sentry.Τα rest νταξ, κλαην μαην. Επισης, διαφωνω με τον Nagisa_Furukawa. Πιστευω οτι καποιος new ή που τουλαχιστον δεν εχει ασχοληθει με ladder παλιοτερα πρεπει να παιξει ολα τα races για να ξερει τις δυνατοτητες αλλα και τις αδυναμιες τους. Απο κει και περα μπορει να διαλεξει καποιο main race που θα τον βολευει καλυτερα αναλογα με το playstyle του. Mετα απ' αυτο ερχονται τα replays απο top players. Και φυσικα αν καποιος δεν εχει καθολου επαφη με SC καλο ειναι να παιξει το campaign μιας και ειναι καλο tutorial στη χρηση καποιων βασικων units. Οπως και τα challenges. = ρ +1 Δεν έχει κανένα νόημα να βλέπει κάποιος στην πρώτη του επαφή, game mechanics και τρόπους παιχνιδιού απο top players που δεν καταλαβαίνει καν, ενώ δεν ξέρει καλά καλά τα units. H σειρά που τα βάζεις είναι για μένα ιδανική. Και φυσικά μετά απο αυτά και skirmish vs AI με όλοένα και αυξανόμενη δυσκολία και με με ανελέητο πειραματισμό. Το ΑΙ παίζει πολύ καλά και έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πως αναπτύσετται στα replays. Το challenge με τα sentry το άφησα και γώ προς το παρόν γιατί θα έσπαζα τίποτα. Θέλει άψογα force field βασικά σε όλο το παιχνίδι, συνεχόμενο rotate τους templar για να replenish energy, σωστή απόσταση απο το field για να μη κλαίς τα unit σου early game και archon στο σωστό σημείο κάπου στα 160. Θα το πάρω αύριο δεν παίζει. Σήμερα κουράστηκα γιατί έκανα σερί τα υπόλοιπα. Κλαιν μαιν πάντως δεν είναι. Για κάποιον που μαθαίνει είναι Α και Ω.
LuNaTiC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μερικά τιπ για το συγκεκριμένο..αν και εγω δεν το εχω κανει ...γιατι τα νευρα μου Καντε 2 field την φορα στην ραμπα... Σε αρχικα επιπεδα και ειδικα vs lings κτλ καντε attack μονο με τα Sentry... 1 psi την φορα ειναι αρκετο σε συνδιασμο και με safe damage απο τα sentry Good luck
morgoth666 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Για να ξεκινησει καποιος να μαθαινει δηλαδη πως πρεπει να το κανει ?Να παιξει campaign ή κατευθειαν multiplayer και αγιος ο θεος ? Campaign-Challanges, μετα καμποσα games Vs AI και οταν το βγαζεις στο Very Hard τοτε ξεκινα σιγα σιγα multi. Ειδικα αν δεν εχεις καποια εμπειρεια απο SC θα σε λιωσουν ακομα και στο bronze. Οσο για replays διαφωνω με την συμβουλη του φιλου, σε εναν αρχαριο δεν του χρησιμευουν αυτα που θα δει να κανει ο tester πχ, καλυτερα να δει κανα Tutorial video (πχ το 4-gate tutorial του Husky, αμα μαθεις καλα το building order μεχρι το gold σε πηγαινει ανετα αυτη η στρατιγικη για protoss) ωστε να μαθει τα βασικα "ανοιγματα" και μετα προχωραει σε πιο advanced πραγματα. Δεν μπορω για κανενα λογο να παρω το gold στο challenge με τους templar και τα sentry. Χαχαχα και εγω τα ιδια, και το main race μου ειναι Protoss, τρομαρα μου Οσο για το αλλο που λες καλο ειναι να εχεις μια βασικη γνωση των αλλων races οταν παιζεις ωστε να ξερεις πχ οταν κανεις scouting τι γινεται. Απο την αλλη καλο ειναι να επικεντρωνεις σε ενα race, ειναι παρα πολυ δυσκολο να εισαι στο ιδιο επιπεδο και με τα 3 races, ελαχιστοι το εχουν. Επαιξα ενα ωραιο 45λεπτο με εναν Zerg σημερα, αλλο πραμα, μιλαμε για φαση να τρωμε ο ενας τις βασεις του αλλου, κακος χαμος, θα το ανεβαζα αλλα δεν θελω να με πειτε ψωνιο
Merdock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Για να ξεκινησει καποιος να μαθαινει δηλαδη πως πρεπει να το κανει ?Να παιξει campaign ή κατευθειαν multiplayer και αγιος ο θεος ? Επειδή και εγώ όταν πήρα το παιχνίδι ήμουν στη θέση σου θα συμφωνήσω με αυτά που είπαν οι άλλοι πάνω κάτω. Προσωπικά έπαιξα πρώτα το campaign,μετά μερικά skirmish με όλες τις φυλές στο easy για να δω λίγο τι μονάδες έχει η καθεμία και τότε αποφάσισα να παίζω με Protoss και μετά άρχισα να παίζω στο practice league ενώ ταυτόχρονα διάβαζα στρατηγικές/tutorial και έβλεπα μάχες από Pro.(btw είδα live -μέσω internet εννοείται- το Madfrog vs TLO ωραία ματσάκια) Από εκεί που στην αρχή νικούσα με το ζόρι στο medium και είχα APM 20-25 μέσο όρο χτες που δοκίμασα στο hard νίκησα άνετα και το APM μου έχει πάει 45-50 μέσο όρο και στις μάχες το έχω δει να πηγαίνει 200-240.Στο δε practice league έχω 6/11 αν θυμάμαι καλά. Βέβαια πριν αρχίσω να παίζω κανονικά παιχνίδια θα εξαντλήσω όλα τα παιχνίδια του practice league για να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ. Δυστυχώς λόγω εξεταστικής θα σκουριάσω λίγο βέβαια τον επόμενο μήνα.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ta skirmish τι ειδους μαχη ειναι ? Το κανονικο league τι διαφορα εχει απο το practice?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα