Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν ολα τα unit ειναι σε μια ομαδα...τα ξεχωριζετε με το TAB ....

και δεν εξαπτομαι...βαριεμαι απλα να εξηγω πραγματα που μπορεις να τα βρεις και μονος σου πολυ ευκολα εαν κατσεις να ασχοληθεις !

δε σου ζητησε κανεις να εξηγησεις εσυ προσωπικα,οποτε αν βαριεσαι

απλα δεν απαντας,ασε να απαντησουν οσοι δε βαριουνται.

και δεν το λεω επιθετικα αλλα τελειως φιλικα και το ληγω εδω.

btw παω για 4η πιστα,αρχη ειμαι ακομα

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω μεγαλο προβλημα εναντιον zerg...ουτε ενα δεν εχω νικησει ακομα. Το παιχνιδι παει μεχρι τελους και εκει παντα με φυστικωνουν γιατι εχουν 500 units. Πειτε καμμια πατεντα ρε σεις. Terran παιζω

Δημοσ.

1-base MMM, το unit composition εξαρταται απο το τι εχει ο αλλος (πολλα lings-βγλαε περισσοτερους Marines, πολλα Roaches-βγαλε λιγο παραπανω Marauders) :) Αμα τον αφησεις να παρει τον μισο χαρτη καληνυχτα, αμα τον πιασεις την ωρα που στηνει το πρωτο του expand ειναι πολυ δυσκολο να αντισταθει!

Δημοσ.

ρε παιδιά, γιατί στο mp λείπουν medics (infantry), firebats, goliaths, predators κτλ κτλ, άλλα και πολλά building upgrades όπως τα bunker turrets, AA hellfire missiles κτλ κτλ ; :mad:

Δημοσ.

Τι κανεις σαν zerg (ή και γενικοτερα) vs void ray spam.

Ετυχαν καποια 2v2 games zzVp? οπου ο ? (συνηθως zerg ή protoss) θυσιαζει tech και παει harash, καθυστερει το game και ξαφνικα σκαει ο protoss με ενα τσουρμο void rays.

@Athanasios2104

Γιατι τα αλλα races δεν εχουν αντιστοιχα upgrades και units. Ή για να στα βαλουν στο επομενο xp σαν "new units".

Δημοσ.

Απο 2v2 ειμαι εντελως ασχετος αλλα αμα ο αλλος παει void ray κανε Hydras και τον εχεις.

Καποιες απο τις μοναδες και τα upgrades απο το SP ρε σεις ειναι παντελως imba, Tech Reactor? Omg και 2 lol δλδ :P

Δημοσ.
Τι κανεις σαν zerg (ή και γενικοτερα) vs void ray spam.

Ετυχαν καποια 2v2 games zzVp? οπου ο ? (συνηθως zerg ή protoss) θυσιαζει tech και παει harash, καθυστερει το game και ξαφνικα σκαει ο protoss με ενα τσουρμο void rays.

Εφαρμοζεις την κλασικη και πετυχημενη συνταγη, hydra spam, και οι δυο σας.

Αφου πρωτα φυσικα εχετε control map.

Και αστον να βγαζει void rays, θα του τελειωσουν τα resources

Δημοσ.

Πάντως εμένα μ'αυτά που γράφετε πιο πολύ με ψήσατε να παίξω το Dawn of War 2 παρά το Starcraft. Cutscenes με τη μηχανή του παιχνιδιού, σενάριο χωρίς διακυμάνσεις, gameplay που δεν ξεφεύγει απο την πεπατημένη. Δεν ξέρω, ίσως είναι λάθος που δεν είμαστε ανοιχτοί σε καινούργια πράγματα και περιμένουμε το καλύτερο να έρθει μόνο από τη Βλίζζαρντ. Με 2,6 Core 2 Duo, GForce 8600 και ram 1G έχω καμιά ελπίδα;

Δημοσ.
Πάντως εμένα μ'αυτά που γράφετε πιο πολύ με ψήσατε να παίξω το Dawn of War 2 παρά το Starcraft. Cutscenes με τη μηχανή του παιχνιδιού, σενάριο χωρίς διακυμάνσεις, gameplay που δεν ξεφεύγει απο την πεπατημένη. Δεν ξέρω, ίσως είναι λάθος που δεν είμαστε ανοιχτοί σε καινούργια πράγματα και περιμένουμε το καλύτερο να έρθει μόνο από τη Βλίζζαρντ. Με 2,6 Core 2 Duo, GForce 8600 και ram 1G έχω καμιά ελπίδα;

Εχω στην κατοχη μου και τα 2 games που αναφερεις και οντως το DOW2 ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σε ολους τους τομεις...αλλα πως να το κανουμε σαν το MP του Starcraft δεν υπαρχει πουθενα ! Προσωπικη αποψη βεβαια :)

Δημοσ.
Εχω στην κατοχη μου και τα 2 games που αναφερεις και οντως το DOW2 ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σε ολους τους τομεις...αλλα πως να το κανουμε σαν το MP του Starcraft δεν υπαρχει πουθενα ! Προσωπικη αποψη βεβαια :)

Όντως το DOW2 θα έλεγα ότι έχει αρκετά καλύτερο SP αλλά το Starcraft 2 καλύτερο MP.

Βέβαια είναι και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού οπότε δεν μπορείς να κάνεις άμεση σύγκριση.Το καθένα έχει τη δικιά του μαγεία.

In other news θα ήθελα μερικά έξτρα στατιστικά από το Battlenet σε στυλ DOW2 όπου εκεί σου λέει τα πάντα.Πόσες φορές έχεις παίξει με τη κάθε φυλή,πόσες νίκες/ήττες έχεις στη καθεμία,πόσους εχθρούς έχεις σκοτώσει κτλ.Μιας και μου αρέσουν κάτι τέτοια με ψιλοχάλασε που δεν τα έχει τόσο αναλυτικά το SC2.

Επίσης όταν σε κάνει κάποιος add friend θα έπρεπε να σου έβγαζε κάποια ειδοποίηση και να μην έπρεπε να σου μιλήσει ο άλλος για να τον κάνει και εσύ add.

ΥΓ.Σήμερα έπαιξα ένα PvP και στέλνοντας ένα drone είδα ότι ο άλλος είχε μόνο 2 cannon για άμυνα και καθόλου gateways(τις έφτιαχνε εκείνη την ώρα) οπότε είπα να κάνω ντου με 3 Zealots που είχα.Περνάω τα κανόνια (χάνοντας έναν Zealot) και πάω κατευθείαν στα drone.Αποτέλεσμα: Fakking rusher και rage quit:lol:

Μια φορά είπα και εγώ να κάνω Zealot Rush και έφαγα βρισίδι:-D

Δημοσ.

Μην έχοντας παίξει StarCraft ξανά, με ξίνισε ένα πράγμα: Καλά ρε, δε μπορείς να κτήσεις τοίχο γύρω-γύρω από τη περιοχή σου; Ίσως όχι τοίχο, αλλά έστω ένα λέιζερ! Εντάξει, έστω ότι οι χάρτες είναι έτσι φτιαγμένοι... Έστω μια πύλη για να έχεις καλυμμένη την είσοδο; Ο άλλος έβαζε Supply Depots για να καλύψει την είσοδο! :lol:

Δημοσ.
ΥΓ.Σήμερα έπαιξα ένα PvP και στέλνοντας ένα drone είδα ότι ο άλλος είχε μόνο 2 cannon για άμυνα και καθόλου gateways(τις έφτιαχνε εκείνη την ώρα) οπότε είπα να κάνω ντου με 3 Zealots που είχα.Περνάω τα κανόνια (χάνοντας έναν Zealot) και πάω κατευθείαν στα drone.Αποτέλεσμα: Fakking rusher και rage quit:lol:

Ακριβως...αυτα στο DOW2 δεν υπαρχουν

Δημοσ.

Επίσης όταν σε κάνει κάποιος add friend θα έπρεπε να σου έβγαζε κάποια ειδοποίηση και να μην έπρεπε να σου μιλήσει ο άλλος για να τον κάνει και εσύ add.

Οταν καποιος σε κανει add, βγαζει ενα φακελακι διπλα στο παραθυρο που ειναι το messenger, πατας εκει και κανεις accept, δεν χρειαζεται να σου μιλησει ο αλλος ;)

Και εγω οποτε παω για 2gate lot rush τρωω βρισιδι, δεν το κανω και πολυ συχνα βεβαια, 2-3 φορες ολες κι'ολες. Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ εκνευριστικο να χασεις ετσι η απο κανα 6pool (το rush του κουλου) αλλα απο ενα σημειο και επειτα διαπιστωνεις οτι ολα ειναι counterable και αν πρεπει να θυμωσεις με καποιον να θυμωσεις με τον εαυτο σου που εφαγε το συγκεκριμενο cheese, dunno ετσι προσπαθω να το βλεπω, αν και οταν εχεις κανει 5 συνεχομενες ηττες και η 5η ειναι 6pool η ψυχραιμια παει περιπατο. :P

Δημοσ.
Οταν καποιος σε κανει add, βγαζει ενα φακελακι διπλα στο παραθυρο που ειναι το messenger, πατας εκει και κανεις accept, δεν χρειαζεται να σου μιλησει ο αλλος ;)

Αυτό πρέπει να ισχύει όταν σε κάνει σαν Real ID.Αν σε κάνει με το nickname δε χρειάζεται να κάνει accept ο άλλος.

Και εγω οποτε παω για 2gate lot rush τρωω βρισιδι, δεν το κανω και πολυ συχνα βεβαια, 2-3 φορες ολες κι'ολες. Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ εκνευριστικο να χασεις ετσι η απο κανα 6pool (το rush του κουλου) αλλα απο ενα σημειο και επειτα διαπιστωνεις οτι ολα ειναι counterable και αν πρεπει να θυμωσεις με καποιον να θυμωσεις με τον εαυτο σου που εφαγε το συγκεκριμενο cheese, dunno ετσι προσπαθω να το βλεπω, αν και οταν εχεις κανει 5 συνεχομενες ηττες και η 5η ειναι 6pool η ψυχραιμια παει περιπατο. :P

Η πλάκα είναι ότι δεν πήγαινα για rush,για άμυνα τους είχα βγάλει απλά είδα ότι είναι εντελώς ακάλυπτος οπότε λέω δεν το προσπαθώ.Εμ αν πας στο 5λεπτο να βγάλεις το πρώτο gateway και πρώτα μου χτίζεις Forge και Cannon τα θέλει ο κώλος σου:P

Και απ'ότι είδα είχε παίξει και 110 custom games δεν ήταν κανάς εντελώς άσχετος να πεις οκ δε το σκέφτηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...