Merdock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Όταν λέμε χτίσε pylon στο 9p πότε το χτίζουμε,με το που πατήσουμε να γίνει build το drone και πάει το supply 9/10 ή όταν βγει το drone; Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν κάνω επίθεση αμελώ τη βάση μου.Πχ έπαιζα με έναν Zerg πριν λίγο και του χα πάει 4-5 Dark Templars στη βάση του και όσο έκανα επίθεση έφτασε το mineral μου 3000.Βέβαια τον είχα άνετα γι'αυτό δεν έδωσα και πολύ σημασία αλλά γενικά όταν κάνω επίθεση μου αποσπά την προσοχή από τη βάση.Βέβαια 6-7 αγώνες έχω παίξει μόνο,ακόμα αρχή είναι. Btw λατρεύω τους Dark Templars.Στους 4/7 αγώνες που έχω νικήσει τους 3 τους πήρα με War Prism -> Dark Templar στη βάση του αντιπάλου.Προφανώς βέβαια και δεν ήταν και πολύ έμπειροι(όχι ότι εγώ είμαι) οι άλλοι μιας και ακόμα practice league παίζω.
bo8ran8rwpos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αυτο, merdock, ειναι και το νοημα του skill στα RTS games. Να μπορεις δηλαδη να manageαρεις ταυτοχρονα forces, base, economy, scouting κτλ. Οσο παιζεις θα αρχισεις να κανεις διαφορα πραγματα μηχανικα τελειως. Οι dt στο παλιο ηταν κιμας vs zerg. Overlords παντου φαση. ;p
xctaek21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 καλα με αυτο το editor θα δουμε πραγματα και θαυματα σε λιγο καιρο δειτε μερικα βιντεο να παρετε μια γευση [ame] [/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Wnjy8RJWFGE&feature=player_embedded[/ame]
greeneye Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 τελικα μπορει καποιος να μου πει πως ξε-επιλεγουμε ομαδες?
Land_Of_Banania Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 δεν ξε-επιλέγεις ομάδες. Δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις. Απλά αν θες να αλλάξεις το τι έχει η ομάδα 1 πχ απλά ξαναπατάς όπως και την 1η φορά και μπαίνει η καινούρια ομάδα.
Merdock Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μόλις έπαιξα αυτό το ματσάκι(είμαι ο Protoss) Απ'ότι φαίνεται του άλλου του την έδωσε επειδή είχα φτιάξει αρκετή άμυνα(αν και βασικά μάζευα στρατό για επίθεση) γι'αυτό και με είπε turtle:p Αν δεν βαριέται κανείς να το δει έχει να κάνει κανά σχόλιο;Οτιδήποτε είναι δεκτό Novice Desert Oasis.zip
NOPSTRIM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 http://www.igxe.com/ $ 49.19 δηλαδή 37 ευρώ. Ευχαριστώ!
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Επιτέλους μετά από format + backups έπαιξα λίγο το campign. To Lost Viking μου θύμισε λίγο το Raptor: Call of the Shadows, το οποίο είχα λιώσει σε ένα αρχαίο Mitag laptop μαζί με το Commander Keen [συγκίνηση mode off] Μια ερώτηση μόνο, πως γίνεται να βάλω την κάμερα στα WASD αντί για τα βελάκια; Από τα options > controls δεν με αφήνει =/
morgoth666 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μόλις έπαιξα αυτό το ματσάκι(είμαι ο Protoss) Απ'ότι φαίνεται του άλλου του την έδωσε επειδή είχα φτιάξει αρκετή άμυνα(αν και βασικά μάζευα στρατό για επίθεση) γι'αυτό και με είπε turtle:p Αν δεν βαριέται κανείς να το δει έχει να κάνει κανά σχόλιο;Οτιδήποτε είναι δεκτό Λολ κανενα turtling δεν ειδα, απλα ο αλλος ηταν bad mannered noobas Οσο για το play σου, μου αρεσε το Building Order σου μεχρι το Robo, μετα το εκανες λιγο ο,τι να'ναι Σε καποια φαση ειχες 700 minerals και μονο ενα Gate, πολυ λαθος, 3 Gates αφου πας για Robo και μετα αφου κανεις expand ριξε και τεταρτο Επισης ολα τα gates σου να τα κανεις warp gates, γιατι τα ειχες 2 και 2? Απο Stalkers και πανω οι μοναδες βγαινουν πολυ πιο γρηγορα σε warp gates. Αφου εκανες expand και ειδες Hydras θα αφηνα τους DTs και θα εριχνα δευτερο Robo για να παω για Colossus tech (παντα με το Thermal Lance upgrade!). Οσο για τους DT ειναι μια πολυ fun και ενδιαφερουσα μοναδα για harass, απλα μην περιμενεις να πιανει πολυ συχνα, συνηθως ολο και καποιο detector θα εχει ο αλλος κοντα στο mineral line Αν κανεις 2-3 drop παντως και του φας καμια δεκαρια εργατες την εκαναν την δουλεια τους Αυτα τα ολιγα
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ρε παιδια το Lost vikings υπαρχει και στην digital version ? δεν το βρισκω πουθενα
greeneye Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 τοσοι πεζουν κανεις δεν ξερει τι γινεται με τα group?! γμτττττττ
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 κανεις group ενα κτηριο ρε αρχηγε και πατας το νουμερο και πας αμεσως
greeneye Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 κανεις group ενα κτηριο ρε αρχηγε και πατας το νουμερο και πας αμεσως αρχηγε μου αυτο το ξερω. εγω ρωτησα,κανοντας π.χ 3 γκρουπ πως τα "καταργω" μετα?! αυτο ρωτησα... το μονο που βρηκα ειναι οτι με κοντρολ-1 κανει επιλογη τη ΝΕΑ ομαδα,το νεο γρουπ και σβηνει το παλιο. Υπαρχει τροπος να το σβησεις τελιως? καποια στιγμη πατωντας να το βρω γεμισα 11 ομαδες και φαινοταν ασχημα!
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 νομιζω ειναι shift+νουμερο, αλλα αν εχεις πολλες ομαδες απλα και ειναι μισα τα groups το regroup ειναι πιο ευκολο απο το να βγαζεις μοναδες (που δεν υπαρχει και λογος δηλαδη να το κανεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα