ravage19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) To Πρώτο Starcraft 2 1v1 tournament είναι γεγονός στο gamebattles.gr. 32 συμμετέχοντες θα κληθούν να αναπτύξουν τις στρατηγικές τους ικανότητες σε ένα τουρνουά double elimination 1vs1 Στην πρώτη αυτή διοργάνωση θα συμμετέχουν 32 άτομα, όπου θα αναμετρηθούν σε ζευγάρια των 2. Πληροφορίες και Κανόνες για το τουρνουά : * Όλοι οι αγώνες θα είναι BO3 (Δηλαδή κερδίζει όποιος φτάσει πρώτος στις 2 νίκες) εκτός του τελικού που θα είναι BO5 (νικητής όποιος φτάσει στις 3 νίκες). * Όλοι οι παίκτες θα έχουν διωρία μια βδομάδα για να τελείωσουν το παιχνίδι τους. * Όλοι οι αγώνες θα γίνουν αρχικά στον map Agria Valley. Αφού γίνει το πρώτο παιχνίδι τότε ο ηττημένος έχει τον λόγο για την επιλογή του επόμενου χάρτη ο οποίος πρέπει να είναι ένας εκ των 1v1 Blizzard Maps με εξέρεση τους Novice. * Κάθε χάρτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά σε κάθε Round! * Μετά το τέλος ενός παιχνιδιού ο νικητής είναι υποχρεωμένος εντός 1 ώρας να δηλώσει το αποτέλεσμα. * Για να δηλωθεί επίσημα το αποτέλεσμα, ο εκάτοστε νικητής στα comments του τουρνουά θα δηλώνεi τις νίκες, και επίσης θα πρέπει στο discussion thread στο forum του gamebattles.gr να ανεβάσει το replay του παιχνιδιού σαν attachment. Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να απευθήνεστε στον διοργανωτή/υπέθυνο του τουρνουά NereusC ([email protected] το msn). General Settings: Tournament type: 1v1 Tournament slots: 32 Game version: Latest Starcraft 2 Official Patch Game Speed: Faster Server: Europe Additional Rules: Δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιήσετε πάνω από ένα account για να παίξετε στο τουρνουά η να αφήσετε κάποιον να παίξει στην θέση σας τους αγώνες. Εαν συμβεί κάτι τέτοιο τότε αποβάλλεστε από το τουρνουά. Αν χρησιμοποιήσετε cheats τότε αποβάλλεστε από το τουρνουά. Σε περίπτωση Disconnect ενός από τους 2 παίκτες το παιχνίδι επαναλαμβάνετε μόνο εαν δεν έχει ξεπεράσει το τέταρτο λεπτό αλλιώς ο αντίπαλός του παίρνει 1 νίκη και οι δύο συνεχίζουν για τα επόμενα παιχνίδια τους. Όταν ένα παιχνίδι γίνει restart για τον πιο πάνω λόγο τότε πρέπει οι παίκτες να παίξουν στον ίδιο χάρτι και με τα ίδια civs που ξεκίνησαν και το παιχνίδι που έγινε το disconnect. Έπαθλα 1ος Νικητής - SAITEK CYBORG KEYBOARD PRO 2ος Νικητής - THE SABOTEUR 3ος Νικητής - EA Dead Space Οι τρείς πρώτοι θα πάρουν μαζί με το έπαθλό τους και το τελευταίο τεύχος του Pc World Για να δηλώσετε συμμετοχή εδώ : LINK Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2010 από ravage19
Add1ctiv3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τι abilities εχουν τα zerg που να αξιζουν? FFS δηλαδη.Οι protoss πετανε force fields και Psi storm, οι terran εχουν το emp και το drone του raven και τα zerg εχουν τον infestor. Not much of an infestor if you ask me. Μπορει να spamαρει εκει μερικους terrans, που δεν παιζει να κουνηθουνε even if they're life depended on it, και να κανει κανα enshare. Πρακτικα δηλαδη ειναι να τρυπωσεις κανενα σε κανα expansion και να harashαρεις με terrans ή να τον κρατησεις στη βαση για defense on demand. +Εχει πολυ λιγα hp για να χρησιμοιησεις το mind control offensively. Σοβαρα gimme a defiler. Υπαρχει κατι που μου διαφευγει μηπως? Είναι δυνατόν να το ρωτάς αυτό? Απλά έχουν ίσως από τα πιο γρήγορα και επιτυχημένα rush ειδικά αν ο terran καμπερωθεί και χτίσει wall. (Προσωπικά όποτε ο τεραν εχτισε wall και δεν προσπάθησε να κάνει reaper rush έχασε μέχρι το 9ο λεπτό).Τώρα ο prot είναι μια άλλη ιστορία γιατι αν ξέρει να παίζει καλά (good micro) με τα force fields σου κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά δε βλέπεις και πολλούς που να νιώθουν. Και επιπλέον end game rullaρουν τα καημένα τα marines συνδυασμούς όπως 35 mutalisks 4 infestors 6 broodlords και οσα nydalisks μπορείς να βγάλεις.Το παν είναι να χρησιμοποιήσεις τα ατού σου για να μην αφήσεις τον άλλον να βγάλει βάσεις ενώ εσύ θα πέρνεις τον έλεγχο του χάρτη.Τέλος ρώτησες που υπερτερούν..Σκέψου ότι οι μονάδεσ τους έχουν το μεγαλύτερο mobility και πλεονεκτουν σε ξαφνικές αντεπιθέσεις/παρενοχλήσεις.
xctaek21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 πάντως εγω θεωρώ οτι τα κατσαρίδες (zerg) ειναι σχετικά εύκολη φυλή στην διαχείριση απο ενα κτήριο φτιάχνεις ολα τα creeps και αυτο ειναι πολυ βολικό...ασε που θεωρητικά φτιάχνονται πολυ γρήγορα τα τερατακια μπορεις να φτιάξεις 3 units μαζί απο μια βαση , και ας ειναι και ιδια άλλα νταξει αυτο το rush που κάνουν στην αρχή με τα zerglings ειναι γελίο για μενα ως terran για τους protoss δεν ξέρω αλλα νομίζω με δυο zealots τις καθαρίζουν τις κατσαριδιτσες
SeKoS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 To game είναι balanced. Τα πάντα έχουν counter. Προς το παρών είμαι gold league sto 1v1 και silver στο 2v2 που θα ανέβω πάντως καθώς είμαι πάντα στην πρώτη 10άδα. Οι terran διαλύουν άνετα το Ling rush οι Protoss έχουν δικό τους rush Για όσους ψάχνουν οδηγούς κλπ ας δούνε και στο http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Main_Page ίσως το καλύτερο site για Starcraft Strategy.
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Χάζευα στο GT και βλέπω τυχαία το εξής απλό+καλό guide για εμάς τα noobia http://wikicheats.gametrailers.com/index.php/StarCraft_II:_Wings_of_Liberty_-_PC/Units
LuNaTiC Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μην υποτιμάτε τους Zerg... μπορουνε να σας σηκωσουν την βαση στον αερα χωρις να το καταλαβετε... Zerg ftw !!! Αν τύχει και παιξετε με καναν πολυ καλο Zerg-α ... θα δειτε
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Και εγω ειμαι απο χτες gold league και θα ανεβω και παραπανω. Μονο zerg παιζω, και εκανα χτες το achievement "hot streak 5" δηλαδη 5 νικες σερι. Ερωτηση, αν αποτυχει το 6pool εναντιον τους terran επειδη εχουν φτιαξει τοιχο, πως γυρνας το παιχνιδι και δε χανεις?
SeKoS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Γυρνάς roaches ή baneling για wall bust αλλά πρέπει τα zling σου να μείνουν ζωντανά ότι κ να γίνει. Αν και λογικά θα πρέπει το πρώτο κύμα zling να περάσει πριν το wall , εκτός κ αν είσαι πολύ αργός ή πολύ μεγάλη η πίστα , οπότε τρώς τον εργάτη που χτίζει το Rax.
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Παιδιά να ρωτήσω, έχω το game και θέλω cd key για battle.net που μπορώ να βρω το πιο φθηνό;
greeneye Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Παιδιά να ρωτήσω, έχω το game και θέλω cd key για battle.net που μπορώ να βρω το πιο φθηνό; me 46 eyro καθαριζεις
vasi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Παιδιά να ρωτήσω, έχω το game και θέλω cd key για battle.net που μπορώ να βρω το πιο φθηνό; http://www.igxe.com/ $ 49.19 δηλαδή 37 ευρώ.
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Γυρνάς roaches ή baneling για wall bust αλλά πρέπει τα zling σου να μείνουν ζωντανά ότι κ να γίνει. Αν και λογικά θα πρέπει το πρώτο κύμα zling να περάσει πριν το wall , εκτός κ αν είσαι πολύ αργός ή πολύ μεγάλη η πίστα , οπότε τρώς τον εργάτη που χτίζει το Rax. Ο terran προλαβαινει και κλεινει τοιχος, ακομα και στο 6pool , ακομα και στον ποιο μικρο χαρτη. Εχω παει σε χρονο ρεκορ στην βαση του, και ηταν κλεισμενη. Το θεμα ειναι αν βρεις κλειστη τη βαση του terran, και εχεις ηδη ρισκαρει με το 6pool, αρα εισαι χιλιομετρα πισω σε χρηματα και εξελιξη, τι κανεις για να μη χασεις? Το γεγονος οτι γυρνας σε roaches και ανεβαζεις tier ειναι δεδομενο. Αλλα εισαι ηδη χιλιομετρα πισω, με μονο 5 drones ο αλλος εχει τα παντα και μπορει να βγαλει οτι θελει και να ερθει. Και αυτο κανουν συνηθως, και εγω ειμαι μονο με λιγα roaches. Ειχα δοκιμασει πολλα spine crawler για να φυλαξω τη βαση μεχρι να αναπτυχθω, αλλα ο αλλος ηταν τοσο μπροστα που ηρθε με siege tanks και τα εστησε κιολας. Τελικα εβγαλα συμπερασμα οτι το 6pool εναντιον terran ειναι ρισκο. Ειτε δε ξερει να παιζει και δε κλεινει τη βαση του και νικας στα 3 λεπτα, ή κλεινει την βαση του και χανεις.
SomnusRX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 http://www.sc2replayed.com Site για το SC2 απο τους διαχειριστες του Curse.com (wow addon site) Καλουτσικο φαινεται με μια γρηγορη ματια.
bo8ran8rwpos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δεν ρωταω σε τι υπερτερουν τα zerg γενικα. Μιλαω καθαρα για casting abilities. O protoss εχει διαφορα abilities που counterαρουν blobs, κανουν AoE και σπανε formations. Ο terran λιγοτερο αποτελεσματικα vs zerg αλλα εχει και αυτος τα καλουδια του. Τα abilities των zerg τα βρισκω λειψα. Το fungal growth του infestor κανει λιγο dmg και πρακτικα ειναι χρησιμο vs melee units (που μονο zealots ή αλλα zerg ειναι melee units) μιας και ειναι απλα root και οχι stun. Το mind control δεν εχω καταφερει να το χρησιμοποιησω offensively. Πεθαινει πολυ γρηγορα ο infestor ή δεν συνηθως δεν εχει κανα unit που να αξιζει να τσιμπισεις. To ability του overseer που σταματα την παραγωγη στα buildings ερχετε λιγο αργα tbh. Δηλαδη αμα ειναι να πας να του πατησεις τετοιο στη βαση εχεις μαλλον και στρατο ικανο να 2-shotαρει το κτηριο. Θελω να καταληξω οτι σε same level σαν zerg μπορεις να κανεις μονο direct attack και να micro τα units ενω ο αλλος μπορει και να πατησει κανα χοντρο ability, ειδικα ο protoss. Παλιοτερα τουλαχιστον ειχαμε ενα dark swarm να το πεταξομε να μπουνε τα zerglinια να καμουν χαβαλε. Που, btw, διαβασα το ειχε σαν ability κατα τη beta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα