Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει πολλά πραγματα να κάνεις.Το παν ειναι να τα φτιάχνεις στην ώρα τους: π.χ.

- Ξεκινας αναπτυξη με scv στα 8/11 φτιάχνεις το 1ο supply depot

- συνεχιζεις να βγάζεις scv και μετα στο καπακι κανεις barracks.

- Βγαζεις scv, κανεις ref για gas

- scv, update to barrack για να βγαζεις χ2 marines και supply.

- 2o ref. και factory.

Aυτο ειναι το 1ο στάδιο. 2 πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι να φτιαξεις τα supply και τα barracks στην είσοδο της βάσης σου για να κλείσεις το χώρο και να εχεις τους marines σου κοντα στα scv για να αντιμετωπίσεις reapers κλπ..

Από εκει και πέρα το παιχνιδι εξελίσσεται ανάλογα το πως σε βολευει η αναπτυξη κλπ.

Για μένα το 50% ειναι να μπορεις να εχεις μια σταθερη αναπτυξη να χτίσεις γρήγορα τη 2η βάση και να μπορεις να κανεις επιθέσεις στις αφύλακτες βάσεις του αλλου.. Αν περάσεις δηλαδη το 1ο στάδιο όλο το παινχιδι είναι ο έλεγχος των resources.. Αν εχεις φυσικά μια σωστή στρατηγική! Μη λυπάστε να κάνετε scv..

Μπηκα golden league btw.. Πόσες έχει; Υπάρχει site να δω κατάταξη κλπ;;

* Το μεγαλύτερο σχολείο βεβαια πέρα από την εμπειρία είναι να δεις τι κανει καποιος που σε νικησε και μετα να διαλέξεις τον τροπο αναπτυξης που σε βολευει.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει και Platinum league και diamond. Για πιο μετά δεν ξέρω. Btw σέρνεται το σύμπαν σήμερα στο bnet. Άπειρα lag spikes για μένα (και όσους παίξαμε ως αντίπαλοι που ρώτησα)

Δημοσ.

παιδια αγορα την collections edition και στo battle.net acoount Μου λεει κατι για Download Game Client κατω απο το ονομα του παιχνιδιου που ενεργοποιησα τι ειναι αυτο τι κανει??α και μεσα ειχε και κατι quest pass 4 στο συνολο 2 για wow και 2 για starcraft τι παιζει με αυτα??και κατι κατι ασχετο λιγο εβαλα το ATI Catalyst™ 10.7a Beta Driver και κατεβασα το κανουργιο vlc αλλα τωρα οταν βαζω υποτιτλους με τους βγαζει σε οτι να ναι γλωσσα τι παιζει και με αυτο??

Δημοσ.
οι πιο έμπειροι για δώστε μας κανένα καλό resource για να μάθουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο online. τι πρέπει να μάθουμε ? τι να δούμε ? τι να διαβάσουμε ? από πού ?

Πας youtube και γραφεσαι στα καναλια των: Day9tv, HuskyStarcraft και HDStarcraft, εχουν απειρα replays με commentaries αλλα και tutorials.

Lunatic εχω την αισθηση οτι οι Zerg υπερτερουν στο end-game, απλα οι protoss ειναι καλυτεροι mid, βεβαια εσυ εισαι σαφως πιο εμπειρος απο εμενα οποτε δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια :P

Για να αντιμετωπισετε το 6pool σαν protoss απλα κλειστε την ραμπα εκτος απο ενα μικρο περασμα και εκει βαλτε εναν zealot σε hold position, ναι ειναι τοσο απλο, μονο στην Steppes of war ειναι πολυ τσιμα τσιμα γιατι ειναι παρα πολυ κοντα οι δυο βασεις. Οι τερραν απλα φτιαχτε wall στο choke σας και ειστε οκ.

Δημοσ.

ρε παιδια ξερετε κανεναν απο diamond division?

πρεπει να εισαι πολυ μαγκας για να εισαι εκει

αν και εγω ηδη αρχιζω και σφαζω platinum

Δημοσ.

ρε παιδια για πεστε μου λιγο...με control 1

επιλεγουμε ομαδα 1.

Αν θελουμε να αποεπιλεξουμε την ομαδα 1

δηλαδη πατωντας το 1 να ΜΗΝ υπαρχει αυτη η ομαδα

τι παταμε? Επισης ερωτω,υπαρχουν επιλογες που με ενα κουμπι π.χ F4 να πηγαινεις στην βαση σου η σε καποιο αλλο σημειο? ευχαριστω

Δημοσ.

Μπερδευτικα γιατι θεωρω τους zealots καλυτερο counter για roaches απ' οτι τα stalkers.

Τα roaches ειναι το καλυτερο counter για ολες τις tier 1 μοναδες, και για (σχεδον)ολες τις tier 2 εδαφους. Ειναι πραγματικα πολυ καλη μοναδα, φτηνη και θαυματουργη.

@morgoth666 κανουν και 6pool? Εγω ξεκιναω με 10pool για να εχω και μια βαση απο πισω, γιατι δε πετυχαινει παντα το rush, και με 6pool μενεις εντελως ξεκρεμαστος. Θα δοκιμασω και 6pool να δω, γιατι τωρα τελευταια πεφτω παντα σε ετοιμες αμυνες για το rush

Δημοσ.

Ουυυ αν κανουν λεει? Steppes of War 8 στους 10 πανε 6-pool, ειναι απιστευτο, ειδα τις προαλλες φιλο μου, Diamond, να το τρωει οποτε και πειστηκε να κανει vote out την καταραμενη πιστα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδια αγορα την collections edition και στo battle.net acoount Μου λεει κατι για Download Game Client κατω απο το ονομα του παιχνιδιου που ενεργοποιησα τι ειναι αυτο τι κανει??α και μεσα ειχε και κατι quest pass 4 στο συνολο 2 για wow και 2 για starcraft τι παιζει με αυτα??και κατι κατι ασχετο λιγο εβαλα το ATI Catalyst™ 10.7a Beta Driver και κατεβασα το κανουργιο vlc αλλα τωρα οταν βαζω υποτιτλους με τους βγαζει σε οτι να ναι γλωσσα τι παιζει και με αυτο??

κατεβάζεις το game σε περίπτωση που έχεις χάσει το DVD, τα guest accounts είναι free χρήση παιχνιδιού αλλά με περιορισμούς, πχ στο WoW παίζεις μέχρι να φτάσεις κάποιο lvl (αρκετά χαμηλό) και στο SC2 μερικές ώρες...

Δημοσ.

Τι abilities εχουν τα zerg που να αξιζουν? FFS δηλαδη.

Οι protoss πετανε force fields και Psi storm, οι terran εχουν το emp και το drone του raven και τα zerg εχουν τον infestor. Not much of an infestor if you ask me.

Μπορει να spamαρει εκει μερικους terrans, που δεν παιζει να κουνηθουνε even if they're life depended on it, και να κανει κανα enshare. Πρακτικα δηλαδη ειναι να τρυπωσεις κανενα σε κανα expansion και να harashαρεις με terrans ή να τον κρατησεις στη βαση για defense on demand.

+Εχει πολυ λιγα hp για να χρησιμοιησεις το mind control offensively.

Σοβαρα gimme a defiler.

Υπαρχει κατι που μου διαφευγει μηπως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...