Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Zergαρω συνηθως. Παντως οπως ειπες η μονη λυση που εχω βρει για blobing μεχρι στιγμης ειναι spam (hydra συγκεκριμενα για stalkers). Εξ΄ου και το rage. Επρεπε ο infestor να εχει dark swarm ωστε να ξαμολας zerglings ή κανα plague για να μην τα blobαρει. Anyway.

Προβλημα early game δεν εχω τοσο, rushαρω ή τουλαχιστον harassαρω χοντρα. Οταν ομως δεν πιασει και παει στο food cap, οπως λες, κλαφτα χαραλαμπε.

Hydras κοβουν αλλα προσεχε γιατι αν σε δει θα παει για fast Colossus, εκει ειτε πρεπει να pushαρεις γρηγορα η να βγαλεις αερα ηα μερικους infestors.

Αφου παιζεις zerg παντως θα επρεπε να σε βολευουν οι endgame καταστασεις, παιρνεις το μισο χαρτη και φτανεις food cap στο χαλαρο, συνηθως σαν protoss, προσπαθω να πιασω τον zerg οταν παει να βγαλει το πρωτο γρηγορο expand του, αμα το game παει σε macro και map control κλαφτα Χαραλαμπε :P

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κανεις καμια στρατιγικη για το cannon rush?

Μου ηρθε ενας protos με κανονια και πυλονα εξω απο την βαση μου, πριν βγαλω τα πρωτα zerglings, και επαιζα 10 pool rush , δηλαδη πολυ γρηγορα τα units

Δημοσ.

Παλι προβλημα με τα achievements..μολις τωρα..και βλεπω ειναι γενικο με το battle.net. Στο site δεν μου δινει character στο log in, και ως εκ τουτου δεν μπορω να ποσταρω..

Καταλαβα, καθε τεταρτη που κανουν maintenance στο WoW θα μας **μανε και το SC2

Δημοσ.

Αφου παιζεις zerg παντως θα επρεπε να σε βολευουν οι endgame καταστασεις, παιρνεις το μισο χαρτη και φτανεις food cap στο χαλαρο

Την στιγμή που ξεκινάει το game όλα τα race έχουν μια ισσοροπία...

Early game οι zerg δημιουργούνε ένα ικανό προβάδισμα νίκης που σιγά σιγά όσο περνάει η ώρα το χάνουνε ... Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις game με Zerg απο ιδίου επιπέδου άτομο εάν έχει Toss/Terran σε late game... δηλαδή οι επιλογές και οι συνδιασμοί που έχουν τα άλλα δύο race είναι πολύ καλύτερος κατά την γνώμη μου. Γιά να κερδίσεις έτσι πρέπει να έισαι τακτικά δυνατότερος και πιο ικανός στον χειρισμό των μονάδων.

Δημοσ.

το πηρα και εγω αυθεντικο αφου τα αξιζει τα λεφτα του . Εβγαλα μια πιστα στο single και επαιξα και 1 game ον-λινε ετσι για να ξεκαβλ**ω που λενε. φυσικα επαιξα 1 απο τα 50 χωρις rank αφου ακομα δεν ξερω ουτε να φτιαχνω refinery! ο τυπος πηρε zerg και οπως ηταν φυσικο μεχρι να δω τι παιζει μου εστειλε λιγο στρατο και με ξεκανε! τι θελω να πω μιας και ειχα μηδενισει το starcraft το πρωτο και ξερω τι γινεται.Ο φιλος πανω εχει δικιο...

η zerg εχουν πλεονεκτημα στις πρωτες επιθεσεις αφου αναπτυσονται ταχυτατα,αμα παμε ομως σε περισσοτερο χρονο και αμυνθεις σωστα στην πρωτη επιθεση (προλαβεις ουσιαστικα αφου αν ο αλλος παρει zerg πρεπει να φτιαξεις αμεσως ισχυρη αμυνα!) τοτε οι zerg ειναι τελιωμενοι...Για μενα δεν εχει νοημα να παιζεις kontra σε διαφορετικη φυλη,αλλα μονο με ιδια οπλα για να ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ TAKTIKHS ποιος θα κερδισει και οχι θεμα ισχυρων οπλων και συνδιασμων!

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα να παιζεις με ιδιες φυλες...

Υπαρχουν counter ετσι και αλλιως για τα παντα...

50 games??? νομιζω 5 ειναι τα placement...δεν ξερω τι γινεται αν μπεις practice league...δεν το επελεξα

Δημοσ.

τι εννοεις counter για τα παντα? για εξηγησε το λιγο αν και μαλλον ειναι αυτο που καταλαβα

εμενα ελεγα 50 games xoriw rank

επεξα 1 και τωρα γραφει 49...το 5 placement παλι τι ειναι

Δημοσ.

ε ναι αλιμονο! ετσι πρεπει αλλα το θεμα ειναι οτι αμα ο αλλος παιρνει zerg σε αναγκαζει να θωρακιζεις αμεσως αμυνα και να βγαλεις καποιες σημαντικες μοναδες ωστε να αντεξεις στο ξεκινημα ενω αμα ξερεις οτι και ο αλλος εχει τα δικα σου τοτε πας με το πασο σου αφου και ο αλλος πανω κατω ιδιο χρονο θα κανει + το χρονο που χρειαζεται για να οργανωσει μια καλη επιθεση απεναντι σε ΚΑΛΑ οργανωμενη αμυνα...

Δημοσ.

Τα Fast Lings > Stalkers

Τα Roaches > Zealots

Τα Mutalisk > Collusus...

Εννοω οτι οτι unit και να κανει ο αντιπαλος ... υπαρχει κατι που μπορεις να το αντιμετωπισεις με κατι αναλογο...

Το placement (αν και βαζελος θα σου εξηγησω) ειναι αγωνες καταταξης

5 παιχνιδια τα οποια μολις τα τελειωσεις θα σε βγαλει σε μια λιστα..σε μια κατηγορια αναλογα με τις ικανοτητες σου

Στην κατηγορια που θα σε βγαλει ειναι σαν πρωταθληματακι...με νικες ανεβαινεις με ηττες κατεβαινεις... Μπορεις να γινεις promote σε μεγαλυτερη κατηγορια η να πεσεις κατηγορια εαν δεν εισαι τελικα τοσο καλος...αυτο θα το κρινει η Blizzard αναλογα με τις επιδοσεις σου...

Αυτα !

Δημοσ.

@LuNaTiC

QFT για τα zerg end-game. Σιγουρα οπως λεει ο morgoth εχουν χοντρο map control και μπορεις "ευκολα" να ανεβεις στο food cap αλλα νιωθω οτι τα υπολοιπα races εχουν καλυτερους anti-zerg συνδυασμους.

Δεν καταλαβα παντως πως τα collosi ειναι counter για mutas.

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι εννοεί το αντίστροφο. ;)

Tα mutalisks κάνουν counter τα colossi.

Βασικά όπως το γράφεi

Τα Fast Lings είναι το counter για τα Stalkers.

Τα Roaches είναι το counter για τους Zealots.

Τα Mutalisks είναι το counter για τα Collusi.

Δημοσ.

Το Mutalisks > Collosi σημαίνει πως τα mutas είναι counter για τους κολλοσους, οχι το αντίθετο.

Corruptors είναι πιο δυνατό counter imo, μιας και εχουν και bonus vs massive αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Oh lol. Λογικο. :o

Μπερδευτικα γιατι θεωρω τους zealots καλυτερο counter για roaches απ' οτι τα stalkers.

Βασικα τα collosi που τρωνε dmg και απο αερα θα επρεπε να εχουν και ΑΑ attack.

Edit :

VS Protoss τα vs light/armored damage bonuses ισχυουν κανονικα ή μολις φυγει το shield?

Δημοσ.

οι πιο έμπειροι για δώστε μας κανένα καλό resource για να μάθουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο online. τι πρέπει να μάθουμε ? τι να δούμε ? τι να διαβάσουμε ? από πού ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...