Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το θέμα είναι να διαβάζεις και να ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ τι γράφει ο άλλος. Δεν πήγα να επιβάλω τη γνώμη μου για το αν το παιχνίδι είναι ωραίο ή όχι , παίχτο ή άφησε το , μιλώντας αντικειμενικότατα στήριξα ελλείψεις που έχει για παιχνίδι του 2010. Τώρα αν εσύ βγάζεις αποθημένα στο forum με το ύφος που μιλάς δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Εντάξει μωρέ, sorry κιόλας αν φάνηκε το ύφος κάπως απλά το όλο μου post είχε κυρίως σχέση με το ότι (κατ' εμέ) δεν είναι σωστό να υπάρχουν ή να δημιουργούνται στρατόπεδα, ταμπέλες κτλ ότι είτε σ'αρεσει και δεν είσαι αντικειμενικός είτε δε σαρέσει και κράζεις. Υπάρχουμε και εμείς που μας αρέσει αλλά λέμε ότι πράγματι θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Δλδ με προσωπικό που έχει η Blizzard και to budget της, τι απο όλα αυτά ακριβως δε μπορούσε να καταφέρει; πραγματικά και ειλικρινά περιμένω απάντηση....

Eπειδή έσκασα 50χήνες όπως αρκετοί , δε σημαίνει πως δε μπορώ να κουβεντιάσω σε ένα forum για το παιχνίδι αυτό , για τις ελλείψεις κτλ για να μη νιώθω βλάκας που εν τέλη παρόλο που μαρέσει δεν είναι αυτό το οποίο διαφίμιζε η αγαπημένη μου blizzard.

Τι ελλείψεις διαπίστωσες τώρα που το αγόρασες που δεν μπορούσες να διαπιστώσεις ΠΡΙΝ το αγοράσεις;

Ότι δε θα έχει 3 campaign?

Απουσία lan?

Τα 3 expansions που θα πληρώσεις; (αν τα αγοράσεις δλδ)

Τα γραφικά;

Όλα υπήρχαν στο site και στο faq. εγώ τα ήξερα πολύ καιρό πριν σκεφτώ να το αγοράσω.

Και τι είδους features ήθελες να δεις και δεν είδες;

Ανέφερα εγώ πουθενά οτι με νοιάζει ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ η ΟΧΙ ; και μένα μου αρέσει αλλά ΔΕΝ εθελοτυφλώ να αρνούμαι ότι δεν έχει καμία καινοτομία νέα πού έχουν άλλα παρόμοια παιχνίδια του είδους - εξέλιξη μεσα σε τόσα χρόνια που πέρασαν απτο 1ο.

Εγώ το όλο interface που θυμίζει λίγο point and click adv. στο hyperion το βρίσκω μια πολύ καλή καινοτομία. Όπως και ότι μπορείς να διαλέγεις πολλές περισσότερες μονάδες από ότι παλιά όπως επίσης και τα research + merceneries κτλ.

Έχει αρκετά πράγματα χωρίς να ξεφεύγει και να λες ότι δεν είναι starcraft.

Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα με τα sequel παντού. Ποτέ δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι ή τέλοσπάντων είναι πολύ δύσκολο να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. άλλοι θέλουν περισσότερες καινοτομίες άλλοι δε θέλουν να χαλάσει το feeling και η παράδοση και είναι κάπως δύσκολο να τα καταφέρεις.

Σίγουρα μπορούσαν και καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν στα επόμενα expansions

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα δε τιθεται θέμα ότι περίμενα κάτι πριν τα σκάσω... επι της πράξεως και γω ήξερα τι θα πάρω, η κριτική που κάνω είναι στο ότι μία εταιρία σα τη Blizzard θα μπορούσε να βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα ;)

Όσον αφορα το single δε διαφωνώ, το έχω γράψει κ σε previous page. αρκετά καλή δουλειά. Εκεί είδαν το παράδειγμα του DoW :P

features ? αν αρχίσω να λέω δε θα σταματήσω, αλλά επειδή σε πολλούς λόγο habit δε θα αρέσουν κ είναι προσωπικές , θα πώ μία που είναι ΟΛΩΝ σε κάθε sequel - expansion οποιουδήποτε game έχουν παίξει...

Εxtra Units , τις μονάδες του single στο multi . Είμαι δουλειά τα λέμε αργότερα :P

Δημοσ.

@morgoth

Σαφως εχεις επιλογες, εξ'αλλου ειπα οτι το unit spam δεν ειναι "I win" button.

Απλα βλεπω οτι το unit spam ειναι τυπου dark side. Not more powerful αλλα quicker, easier more seductive. Γι' αυτο και με ενοχλει το extended unit selection (που επι SC rageαρα ανελεητα για το 12αρι limit- but thats another story) γιατι πολυ απλα κανει το attack move blob ακομα πιο ευκολο.

Ισως και να ειναι λογω rage επειδη τα εχω πιει απο blobs χωρις να μπορω να κανω κατι αμεσα ακομα και με καλυτερο micro, kitting κτλ.

BTW φυσικα παιζω multi αλλα προς το παρον παιζω τα 50 unranked automatch μπας νιωσω. Εχει τυχει ομως να παιξω custom game με τυπο που θα μου βγαλει 100 χιλιαδες stalkers και να δω μετα οτι εχει 200 games στο silver ή gold. Το κακο ειναι οτι ,το 90s rts feeling αν και full of memories, δε με εμπνεει να ασχοληθω σοβαρα με ladder.

@BlackScorpionX

Οι ελλειψεις που αναφερει ο vasilius δεν ειναι τοσο σε αμεσο content αλλα what it brings to the table. Το 1998 το original SC ηταν εκανε καινοτομιες. Σημερα το SC2 δεν φερνει κατι νεο στο τραπεζι. Η Blizzard το επαιξε safe και πηγε για τα big moneys αντι να ακουσει τον artist/designer within και να παρει ενα βημα παραπερα απο τους αλλους.

Δημοσ.
@morgoth

Σαφως εχεις επιλογες, εξ'αλλου ειπα οτι το unit spam δεν ειναι "I win" button.

Απλα βλεπω οτι το unit spam ειναι τυπου dark side. Not more powerful αλλα quicker, easier more seductive. Γι' αυτο και με ενοχλει το extended unit selection (που επι SC rageαρα ανελεητα για το 12αρι limit- but thats another story) γιατι πολυ απλα κανει το attack move blob ακομα πιο ευκολο.

Ισως και να ειναι λογω rage επειδη τα εχω πιει απο blobs χωρις να μπορω να κανω κατι αμεσα ακομα και με καλυτερο micro, kitting κτλ.

BTW φυσικα παιζω multi αλλα προς το παρον παιζω τα 50 unranked automatch μπας νιωσω. Εχει τυχει ομως να παιξω custom game με τυπο που θα μου βγαλει 100 χιλιαδες stalkers και να δω μετα οτι εχει 200 games στο silver ή gold. Το κακο ειναι οτι ,το 90s rts feeling αν και full of memories, δε με εμπνεει να ασχοληθω σοβαρα με ladder.

Ωπα παρεξηγηση, διαβασα οτι "το unit spam ειναι "i win button" " στο προηγουμενο ποστ σου, γραψε λαθος.

Αμα παιζεις τερραν Vs πολλων Stalkers δοκιμασε MMG με emp και θα με θυμηθεις :P Αμα παιζεις Zerg τα πολλα hydras τους κοβουν φετες, Protoss παιζω και ξερω :P

Για Dark Side πιο πολυ θα ελεγα τα cheese, εκανα ενα 2-gate proxy zealot rush χτες στην Scrap station και σχεδον το μετανοιωσα :P Η λυση γενικα ειναι να μην αφησεις εσυ το παιχνιδι να παει στο food cap με ενα σωστο σε timing push η με συνεχη επιθετικοτητα.

Δημοσ.

Zergαρω συνηθως. Παντως οπως ειπες η μονη λυση που εχω βρει για blobing μεχρι στιγμης ειναι spam (hydra συγκεκριμενα για stalkers). Εξ΄ου και το rage. Επρεπε ο infestor να εχει dark swarm ωστε να ξαμολας zerglings ή κανα plague για να μην τα blobαρει. Anyway.

Προβλημα early game δεν εχω τοσο, rushαρω ή τουλαχιστον harassαρω χοντρα. Οταν ομως δεν πιασει και παει στο food cap, οπως λες, κλαφτα χαραλαμπε.

Δημοσ.
Καλα αυτο οντως εγινε η ηταν σεταρισμενο ολο το θεμα ?

Στημένο ήταν (σχεδόν) σίγουρα.Δεν υπάρχει περίπτωση σε 4 λεπτά να έβγαλε τόσες μονάδες.

Δημοσ.

Για να μιλήσουμε λίγο στα του game.

Veteran SC player εδώ, μόνο Single. Προσωπικά κάθε φορά που βλέπω Jim Raynor μου σηκώνεται.

Το game το παίζω σε low (9400 γαρ) και τα γραφικά μου φαίνονται θεικά. Ναι έστω και με blurry tattoo.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι hard core gamer, άντε ένα Gears και ένα Deadspace να έχω για σύγκριση graphics wise, αλλά το lip sync και τα in game sequences δεν θα τα χαρακτήριζα μέτρια. Ας αφήσουμε τα cinematics.

Το σενάριο (μέχρι στιγμής, 15 πίστα αν θυμάμαι) το γουστάρω. Ναι οκ θα μπορούσε να έχει κάπως καλύτερο branching για να μην βλέπεις τον Raynor στην μία σκηνή να κρατάει μούτρα και στην άλλη να είναι μέσα στην τρελή χαρά αλλά it works for me.

Και μέχρι στιγμής δε νομίζω ότι κάνει κοιλιά. Ίσα ίσα, το απολαμβάνω.

Θα επανέλθω.

Δημοσ.

Αν ειναι δυνατον ρε σεις...γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και παιδευομαι με το γαμω Βest Defense achievement!

Μα τι guides ειδα στο tube τι διαβασα στο net τιποτα μιλαμε..ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΕΙΜΑΙ!!

Ολα τα guides το δειχνουν λες και ειναι στο normal mode..εμενα μετα το 8ο - 9ο wave μου την πεφτουν πολυ ασχημα να ουμε,χαραμιζω πολυ στρατο για defense και μετα δεν προλαβαινω με τον χρονο. Αλλα ακομα και πιο νωρις να κανω ντου..παλι με πατανε κατω.

Δημοσ.
Αν ειναι δυνατον ρε σεις...γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και παιδευομαι με το γαμω Βest Defense το achievement! Μα τι guides ειδα στο tube τι διαβασα στο net τιποτα μιλαμε..ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΕΙΜΑΙ!! Ολα τα guides το δειχνουν λες και ειναι στο normal mode..εμενα μετα το 8ο - 9ο wave μου την πεφτουν πολυ ασχημα να ουμε,χαραμιζεις πολυ στρατο και μετα δεν προλαβαινεις με τον χρονο.

Χάλια Commander είσαι...(στο λέω εγώ που δεν το έχω παίξει καν έτσι:Ρ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...