Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τα χρόνια που το κάναν beta αξίζει η τόση αναμονή; Δεν έχει features που έχουν άλλα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων , σας αρέσει αυτό; επειδή δε θέλησαν να χαλάσουν την "τότε" πετυχημένη συνταγή ... είναι σα να παίζεις το Duke Nukem 3D HD pack.... ασχέτως αν έχετε βαρεθεί να διαβάζετε θαψίματα η μή για νέους τίτλους, δε φταίνε αυτοί που τα θάβουν , αλλά οι εταιρίες που αρμέγουν κ τα promo-ταρουν σαν γαμάουα κ εν τέλη αυτό που προσδοκάς δεν είναι αυτό που πέρνεις. Είναι σα να βλέπεις ένα trailer στο cinema του sequel ενος πετυχημένου No1 , και να φτιαχτείς , κ εν τέλη να δεις κάτι που δε διαφέρει καθόλου σχεδόν απτο Νο1... και πήγες κ το δες επειδή απλά ήταν το Νο2 , και είχε κ εφέ των 90's . Απτη σκοπιά του GAMER . Απτη σκοπιά του pro gamer που περίμενε τη 2α παρουσία στο προσωπο του sc2 δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι αντικειμενικοί, ρεαλιστικά μιλώντας . Σαρέσει το παιχνίδι ; no problemo αλλά μη λες πως δεν είναι ίδιο, μην εθελοτυφλείς λόγο παλιάς αγάπης.

κοιτάνε το κοινό my ass. Γιατί να μη βγάλουν με τη μία ένα επικό (λέμε τώρα) sc2 με τρία campaigns όπως πρέπει; let me guess.

Αν έβγαινε ένα MOD στo Warcraft III με νέα textures και ήχους κτλ και το λέγαν StarCraft Reloaded , και με απουσία single, ήταν όπως ακριβώς το SC2 στο Multi (και απουσία Battlenet)... θα είχε κάνει τόσο ντόρο; οι ίδιοι οι fanboys θα το υποστήριζαν ή θα το έθαβαν; Μάντεψτε...

Τέλος η απουσία LAN και η αναγκαιότητα net για να παίξει είναι αν μη τι άλλο εκβιασμός και δεν εξυπηρετεί τπτε.

...οι πραγματικοί strategy pro παίζουν σκάκι.

Δημοσ.

Τέλος η απουσία LAN και η αναγκαιότητα net για να παίξει είναι αν μη τι άλλο εκβιασμός και δεν εξυπηρετεί τπτε.

Το campaign παιζει κανονικα offline, απλα πατας το "play as quest" κουμπι.

Το εχω βαλει σε 3 διαφορετικους υπολογιστες απο φιλους μου για να παιξουν το campaign που θελανε.

Net θελει μονο για το multiplayer.

Σημειωση: Για να ενεργοποιηθει το quest account σε καθε υπογιστη που το κανεις install, πρεπει να logareis σε εκεινο τον υπολογιστη με ενα account και να μπεις στο μενου. Μετα παιζεις κανονικα campaign και single player offline χωρις να χριαζεσαι ιντερνετ.

Δημοσ.
Για τα χρόνια που το κάναν beta αξίζει η τόση αναμονή; Δεν έχει features που έχουν άλλα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων , σας αρέσει αυτό; επειδή δε θέλησαν να χαλάσουν την "τότε" πετυχημένη συνταγή ... είναι σα να παίζεις το Duke Nukem 3D HD pack.... ασχέτως αν έχετε βαρεθεί να διαβάζετε θαψίματα η μή για νέους τίτλους, δε φταίνε αυτοί που τα θάβουν , αλλά οι εταιρίες που αρμέγουν κ τα promo-ταρουν σαν γαμάουα κ εν τέλη αυτό που προσδοκάς δεν είναι αυτό που πέρνεις. Είναι σα να βλέπεις ένα trailer στο cinema του sequel ενος πετυχημένου No1 , και να φτιαχτείς , κ εν τέλη να δεις κάτι που δε διαφέρει καθόλου σχεδόν απτο Νο1... και πήγες κ το δες επειδή απλά ήταν το Νο2 , και είχε κ εφέ των 90's . Απτη σκοπιά του GAMER . Απτη σκοπιά του pro gamer που περίμενε τη 2α παρουσία στο προσωπο του sc2 δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι αντικειμενικοί, ρεαλιστικά μιλώντας . Σαρέσει το παιχνίδι ; no problemo αλλά μη λες πως δεν είναι ίδιο, μην εθελοτυφλείς λόγο παλιάς αγάπης.

κοιτάνε το κοινό my ass. Γιατί να μη βγάλουν με τη μία ένα επικό (λέμε τώρα) sc2 με τρία campaigns όπως πρέπει; let me guess.

Αν έβγαινε ένα MOD στo Warcraft III με νέα textures και ήχους κτλ και το λέγαν StarCraft Reloaded , και με απουσία single, ήταν όπως ακριβώς το SC2 στο Multi (και απουσία Battlenet)... θα είχε κάνει τόσο ντόρο; οι ίδιοι οι fanboys θα το υποστήριζαν ή θα το έθαβαν; Μάντεψτε...

...οι πραγματικοί strategy pro παίζουν σκάκι.

Με όλο το σεβασμό αλλά δε θα κρίνεις εσύ ποιος είναι αντικειμενικός υποκειμενικός και αν εθελοτυφλώ και αν θα μου αρέσει ή όχι ένα παιχνίδι - προϊόν γυναίκα ή οτιδήποτε.

Δηλαδή στην παρεά σου έτσι λες; Αν δε σου αρέσει η κοπέλα του κολλητού σου του λες ότι εθελοτυφλεί; Ότι δεν είναι αντικειμενικός; Τι σε νοιάζει εσένα τι αρέσει σε εκείνον ή σε μένα;

Το θέμα είναι να λες τη γνώμη σου επι του θέματος και όχι να μου λες ποια θα έπρεπε να είναι η δική μου άποψη σύμφωνα με τη δική σου.

Ο καθένας λέει τη ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ και επί των απόψεων αυτών γίνεται ο διάλογος. Και ο διάλογος αυτός πρέπει να είναι δημιουργικός και όχι οπαδικός. Να βγάζουμε κάποια συμπεράσματα από όλο αυτό και όχι να πετάγεται κάθε τόσο ένας και να λέει OMGWTFZOMG starcraft sucks ή starcraft rocks. Όλο αυτό το σκηνικό με "fanboys" και "haters" είναι μια σαχλαμάρα κατά τη γνώμη μου και τελευταία το βλέπω να γίνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Τώρα με το starcraft πρίν με το iphone - ipad κτλ. ΕΛΕΟΣ. Καταντάει προσβλητικό από κάποιο σημείο και μετά. Γιατί το ένα γιατί το άλλο. Λες και θα κερδίσει κάποιος κάτι αν επιβάλει την άποψή του. Πάρτε ή μην πάρετε ότι σ****α θέλετε και τέλος. Αν σου αρέσει και το πήρες καλώς αν όχι και δεν το πήρες πάλι κάλως. ΜΗΝ ΠΡΗΖΕΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ.

Επι του θέματος. ΝΑΙ πολλά θα μπορούσε να έχει το starcraft παραπάνω. Θα ήθελα να είχε και lan. Θα ήθελα να είχε και καλύτερα γραφικά με λιγότερες απαιτήσεις. Θα ήθελα να είχε πιο πολλές αποστολές, θα ήθελα να είχε περισσότερο και καλύτερο σενάριο. Θα ήθελα να το έδιναν πιο φτηνά κτλ κτλ. Τι από αυτά όμως μπορούν / μπορούσαν να γίνουν;

Και η άποψή μου είναι ότι ναι, η blizzard και η κάθε blizzard δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Εταιρεία είναι με τεράστιο τζίρο και πίστεψε με θα δέχεται και "πόλεμο" που εμείς ούτε καν φανταζόμαστε. Η επιτυχία φέρει χρήμα. Αν χρειαστεί να πας σε έναν επαγγελματία να σου κάνει μια δουλειά θα διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει, με την έννοια ότι αν θες τον καλό θα πληρώσεις παραπάνω (blizzard px) αν θες απλά κάτι πιο οικονομικό θα πας στον νέο που μπορεί να σου κάνει εξίσου καλή δουλειά ή όχι αλλά θα σου πάρει λιγότερα (πχ μιά άλλη εταιρεία του χώρου). Παντού έτσι είναι, τι να κάνουμε; Θες αυτοκίνητα; Θες μηχανές; Θες ξενοδοχεία; Επαγγελματίες; Παντού Όταν κάτι είναι επιτυχημένο αξίζει παραπάνω. Καλώς ή κακώς θα δείξει.

Τα υπόλοιπα μετά γιατί έχω δουλειά τώρα.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει Log in με το account του από 2ο υπολογιστή, ενώ είναι ήδη συνδεδεμένος σε άλλο Pc με το ίδιο account?

Δημοσ.
Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει Log in με το account του από 2ο υπολογιστή, ενώ είναι ήδη συνδεδεμένος σε άλλο Pc με το ίδιο account?

Ναι σε κανει log out απο το πρωτο pc που εισαι ηδη μεσα

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Χτες ολο το βραδυ ελιωσε το κορμι μου να βγαλω το Best Defence achievement στη αποστολη Zero Hour...τζιφος!!! Ειχα σκασει μιλαμε, ξυπναω το πρωι πυρ και μανια, κανω καφε και λεω αυτο ητανε! Πανω που το παλευω και εχω φαει 2 hatcheries ΤΣΟΥΠ!! πεταγεται ενα μυνημα...Achievements are temporarily unavailable for technical reasons -.- lol ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
πρεπει να logareis.
ακριβώς ΠΡΕΠΕΙ να logareis

Το θέμα είναι να λες τη γνώμη σου επι του θέματος και όχι να μου λες ποια θα έπρεπε να είναι η δική μου άποψη σύμφωνα με τη δική σου.

το θέμα είναι να διαβάζεις και να ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ τι γράφει ο άλλος. Δεν πήγα να επιβάλω τη γνώμη μου για το αν το παιχνίδι είναι ωραίο ή όχι , παίχτο ή άφησε το , μιλώντας αντικειμενικότατα στήριξα ελλείψεις που έχει για παιχνίδι του 2010 . Τώρα αν εσύ βγάζεις αποθημένα στο forum με το ύφος που μιλάς δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Επι του θέματος. ΝΑΙ πολλά θα μπορούσε να έχει το starcraft παραπάνω. Θα ήθελα να είχε και lan. Θα ήθελα να είχε και καλύτερα γραφικά με λιγότερες απαιτήσεις. Θα ήθελα να είχε πιο πολλές αποστολές, θα ήθελα να είχε περισσότερο και καλύτερο σενάριο. Θα ήθελα να το έδιναν πιο φτηνά κτλ κτλ. Τι από αυτά όμως μπορούν / μπορούσαν να γίνουν;
Δλδ με προσωπικό που έχει η Blizzard και to budget της, τι απο όλα αυτά ακριβως δε μπορούσε να καταφέρει; πραγματικά και ειλικρινά περιμένω απάντηση....

Eπειδή έσκασα 50χήνες όπως αρκετοί , δε σημαίνει πως δε μπορώ να κουβεντιάσω σε ένα forum για το παιχνίδι αυτό , για τις ελλείψεις κτλ για να μη νιώθω βλάκας που εν τέλη παρόλο που μαρέσει δεν είναι αυτό το οποίο διαφίμιζε η αγαπημένη μου blizzard.

Με όλο το σεβασμό αλλά δε θα κρίνεις εσύ ποιος είναι αντικειμενικός υποκειμενικός και αν εθελοτυφλώ και αν θα μου αρέσει ή όχι ένα παιχνίδι - προϊόν γυναίκα ή οτιδήποτε.

Δηλαδή στην παρεά σου έτσι λες; Αν δε σου αρέσει η κοπέλα του κολλητού σου του λες ότι εθελοτυφλεί; Ότι δεν είναι αντικειμενικός; Τι σε νοιάζει εσένα τι αρέσει σε εκείνον ή σε μένα;

Κάτσε ρε ψιλέ , εγώ με τους φίλους μου αλλά και αγνώστους όταν με ρωτάνε κατι απαντώ honestly, είτε πρόκειτε για κοπέλα του κολλητού μου, έιτε στη δουλειά μου , είτε οτιδήποτε. Το να μη μου αρέσει η κοπέλα του κολλητού μου π.χ (χαρακτήρα) έχει διαφορά απτο να του κάνει κακό (δλδ αν ειναι καρ***λα) και τον ταλαιπωρεί . Απο κει κ περα αν έχει 2-3 στραβά που βλέπω, σαφέστατα και θα του τα πώ . Την άποψή μου θα του πώ , το τι θα κάνει είναι επιλογή του. Αν τώρα κάποια πράγματα είναι παν-εμφανές και αυτός αρνείται έστω την ύπαρξή τους (θα μπορούσε να τα παραδεχτεί και ας έλεγε no big deal μωρέ) , τότε ΝΑΙ , εθελοτυφλεί. Ακόμα και αν την αγαπά και δε θέλει να ακούει τπτε άσχημο για αυτή , δε παύει να μη βλέπει αυτό που βλέπουν οι 3οι που ναι εκτός και αντικειμενικότεροι .-

Ανέφερα εγώ πουθενά οτι με νοιάζει ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ η ΟΧΙ ; και μένα μου αρέσει αλλά ΔΕΝ εθελοτυφλώ να αρνούμαι ότι δεν έχει καμία καινοτομία νέα πού έχουν άλλα παρόμοια παιχνίδια του είδους - εξέλιξη μεσα σε τόσα χρόνια που πέρασαν απτο 1ο.

Επεξ/σία από Vasilius
  • Moderators
Δημοσ.
Χτες ολο το βραδυ ελιωσε το κορμι μου να βγαλω το Best Defence achievement στη αποστολη Zero Hour...τζιφος!!! Ειχα σκασει μιλαμε, ξυπναω το πρωι πυρ και μανια, κανω καφε και λεω αυτο ητανε! Πανω που το παλευω και εχω φαει 2 hatcheries ΤΣΟΥΠ!! πεταγεται ενα μυνημα...Achievements are temporarily unavailable for technical reasons -.- lol ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!! :)

Μητσοτάκης incoming! :P

Δημοσ.
Ναι σε κανει log out απο το πρωτο pc που εισαι ηδη μεσα

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δεν παίζει κανένα άκυρο ban δηλαδή ε? Cool, tnx για το info

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...