remalis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Το play.com είναι UK (Jersey) και τελευταία φορά που κοίταξα το FAGγλόνησο ήταν στην EU οπότε δασμούς, τελωνεία κλπ τα ξεχνάς. FAGγλόνησο ROFL :lol: Ε δεκαπεντάυγουστος καλά είναι, μη δεν ερθει ποτέ φοβάμαι, ευχαριστώ για την απάντηση , επειδή τα τελευταία 2 χρόνια έχω παρατήσει το amazon και χρησιμοποιούσα αποκλειστηκά το play.com (χωρις πρόβλημα, Civ4 complete 4.99E xD), δεν έχω ψαχτεί με άλλα μαγαζιά. ¨οποιος μπορεί ας προτείνει κανα δυο, για παιχνίδια και cd κυρίως, to game.co.uk έχω ακούσει καλά λόγια
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εκτος απο το game.co.uk κοιτα και το TheHut.com.
morgoth666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εσενα δηλαδη το παραδειγμα σου οτι το game εχει micro ειναι οι top players στο top pre-release event? Και παλι βεβαια ο idra ειχε spamαρει 2 δισεκατομμυρια hydras και 1.5 δισεκατομμυριο roaches. Μαγκια του tester που τον πηρε με τα forcefields, γι αυτο ειναι εκει που ειναι εξ' αλλου. Μαλιστα στο cast που ειδα τους φανηκε περιεργο πως εχασε ο idra δεδομενου οτι ειχε τοσο army. Κοιτα, πρωτα απ'ολα γι'αυτο σου ειπα για το συγκεκριμενο replay, ο idra σαν κλασσικος zerg κανει το τρελο macro και ο αλλος με πολυ λιγοτερες μοναδες και σωστο micro απλα του παιρνει τα σωβρακα, εδω το unit spam δεν δουλεψε λοιπον. Επισης προφανως και παιρνω ως παραδειγμα τους τοπ παικτες, ποιον να παρω? Εμενα με το αναπηρο micro μου η τον random bronze που κανει macro game με μια βαση και 30 photon cannons? Το καλυτερο παραδειγμα για την μορφη του παιχνιδιου ειναι οι τοπ παικτες οι οποιοι μπορουν να πανε το παιχνιδι ειτε σε macro-mass, ειτε σε early push ειτε σε midgame microfest. Αυτο που δεν μου αρεσε εινια ο αφορισμος, για να τελειωνουμε, οτι το multi ειναι αποκλειστικα macro-unitspam, αυτο δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την πραγματικοτητα.
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 3A μανα γη ειναι ... Ειναι build με Marines-Marauders-Medivacs οπως ειπαν, για λεπτομερειες βαλε στο youtube SC2 MMM guide σιγουρα θα χει κατι δεν μπορει... ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να δω μας το κλειδωνουν το youtube lol παλι καλα δν κλειδωνουν και το ινσομνια....χεχε..ατιμο αφεντικο
manost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Είπα και γω να αγοράσω το StarCraft, και δε δέχεται προσθήκη στο καλάθι το Πλαίσιο... Αλήθεια, αξίζει να το πάρω; Παίζουν 3-4 φίλοι μου. Λέω "αν αξίζει", γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με SC. Γιατί δε λες σε έναν από τους φίλους σου να σου δώσουν το guest pass που έχει μέσα το παιχνίδι; Έτσι θα το δοκιμάσεις και θα βγάλεις μόνος σου συμπεράσματα, χωρίς να σε επηρεάσει κάποιος πωρωμένος με το παιχνίδι ότι είναι 'το καλύτερο στο είδος και έπρεπε ήδη να το έχεις πάρει' ή κάποιος που δεν του άρεσε και θα σου να δώσεις καλύτερα τα λεφτά σου κάποιυ αλλού
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ωστε ετσι με το 3Μ, μου εχουν ερθει διαφοροι με τετοια combo, αλλα ενταξει zerg power δε χανω με τιποτα. Λοιπον ακουστε το συστημα μου για early game με zerg, ειναι κλασικο ανοιγμα -)καταρχην στελνεις τον overloard για να δεις την βαση του αντιπαλου. αν ειναι protos αφοβα. αν ειναι zerg φοβασε την queen, αν εναι terran φοβασε τα μαρινακια. και ξεκιναμε: 1) μεχρι το 10/10 φτιαχνεις drones 2) στο 10/10 φτιαχνεις overloard 3)συνεχιζεις drones, και στα 14/18 drones βαζεις spawning pool να γινεται. 4)συνεχιζεις drones μεχρι το 16/18 και μολις γινει το spawning pool βαζεις queen να γινεται 5) βαζεις overloard να γινεται μολις εχεις 100 minerals -οποτε βρισκεσαι στα 18/18 με queen να γινεται, και εναν overloard να γινεται. Η συνεχεια δικια σας. Αν εχει κανεις να ποσταρει το ανοιγμα των terran και protos θα βοηθησει
SomnusRX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 http://www.youtube.com/user/HDstarcraft καντε subscribe αν θελετε να βλεπετε ''pro gamers'' (ντεμεκ) πως παιζουν...
Tmark Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Radiated soul κάνε και το κόλπο με τα extractors, συμφέρει..
LuNaTiC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 10/10 Drones 2 x Drones φτιάχνουν 2 GAZ Φτιάχνουμε 2 Drones και αμέσως κάνουμε Cancel το 1 GAZ 11/10 Sp.Pool οταν πας 200mineral Στα επόμενα 100 mineral --> Overlord Όταν γίνει το Pool λογικά έχουμε 100Mineral 100Gaz --> Κάνουμε το upgrade Speedlings Η συνέχεια δική σας.
bo8ran8rwpos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Κοιτα, πρωτα απ'ολα γι'αυτο σου ειπα για το συγκεκριμενο replay, ο idra σαν κλασσικος zerg κανει το τρελο macro και ο αλλος με πολυ λιγοτερες μοναδες και σωστο micro απλα του παιρνει τα σωβρακα, εδω το unit spam δεν δουλεψε λοιπον.Επισης προφανως και παιρνω ως παραδειγμα τους τοπ παικτες, ποιον να παρω? Εμενα με το αναπηρο micro μου η τον random bronze που κανει macro game με μια βαση και 30 photon cannons? Το καλυτερο παραδειγμα για την μορφη του παιχνιδιου ειναι οι τοπ παικτες οι οποιοι μπορουν να πανε το παιχνιδι ειτε σε macro-mass, ειτε σε early push ειτε σε midgame microfest. Αυτο που δεν μου αρεσε εινια ο αφορισμος, για να τελειωνουμε, οτι το multi ειναι αποκλειστικα macro-unitspam, αυτο δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την πραγματικοτητα. Κοιτα morgoth, ομολογω πως το review το εγραψα επιτηδες υπερβολικο. Σιγουρα δεν νοειτε να εχει πετυχει ενα game σαν competitive rts που το unit spam ειναι "i win" button. Απλα στο custom game ή και οπως αναφερεις και εσυ στο bronze ladder, το game καταληγει σε ενα blobfest. Και στο συγκεκριμενο ειναι μαλιστα χειροτερο καθως μπορεις να κανει select ολα τα units και οχι μονο 12 καθε φορα οπως στο παλιο.
morgoth666 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ελα ρε συ, το οτι μπορει να κανεις select ολα τα units δεν ειναι αρνητικο αλλα θετικο. Βασικα και χωρις την παραμικρη διαθεση ελιτισμου (λολ ελιτισμος απο εναν υπερμετριο gold? Μπα), το τι γινεται στα Bronze δεν εχει σχεση με την εικονα του παιχνιδιου, αυτο λεω, εγω πχ επαιζα AoEII με εναν φιλο μου και χτυπαγαμε 6ωρα games γιατι χαιρομασταν με πυργους και τειχη, αυτο δεν σημαινει οτι το multi του παιχνιδιου ηταν ετσι. Εχω δει Bronze terran να ανοιγει με 4 supply depots και μετα να κανει planetary fortress το main του, δεν λεει κατι αυτο. Απο Gold και πανω αν το παιχνιδι δεν παει στο cheese (καταραμενο cannon rush) τοτε εχεις πολλες επιλογες! 1-base push? Fast expand και macro game? Τι scouting θα κανεις? Πως θα κανεις counter τα units του αντιπαλου? Πως θα κανεις σωστο micro? Εβλεπα εναν φιλο μου diamond terran ο οποιος παει MMG (marines-marauders-ghosts) Vs toss, δεν φανταζεσαι λοιπον ποσο κρισιμα ειανι τα 2-3 καλοτοποθετημενα emp και ποσο του διαλυουν τον στρατο του αλλου, ενα μικρο παραδειγμα απλα. Επειδη φαινεται οτι εχεις παιξει και το πρωτο παιχνιδι θα σου πω οτι δεν εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα στο multi, το core gameplay εχει παραμεινει το ιδιο ενω οσο εχω παιξει το balance ειναι πολυ καλο, καθε race εχει counters σε τακτικες του αλλου! Sorry για το επιθετικο του πρωτου μυνηματος μου, απλα εχω κουραστει να διαβαζω ακυρα θαψιματα, αποψη μου, ειδικα στο multi αν παιξεις θα συμφωνησεις μαζι μου.
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 10/10 Drones2 x Drones φτιάχνουν 2 GAZ Φτιάχνουμε 2 Drones και αμέσως κάνουμε Cancel το 1 GAZ 11/10 Sp.Pool οταν πας 200mineral Στα επόμενα 100 mineral --> Overlord Όταν γίνει το Pool λογικά έχουμε 100Mineral 100Gaz --> Κάνουμε το upgrade Speedlings Η συνέχεια δική σας. λολ ειχε παρομοιο bug στην beta που επαιρνες hatchling
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα