Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Το multiplayer του starcraft πάντα ήταν ένα συνεχές rush. Από την αρχή μέχρι το τέλος γίνοταν μάχη σε σοβαρά games. Στο warcraft δεν υπήρχε αυτό γιατί οι μονάδες και τα κτίρια πέφτανε πολύ πιο δύσκολα, είχανε βάλει creeps και ήρωες για να περνάς την ώρα ενδιάμεσα των μαχών κλπ.Μην γκρινιάζετε για το rush γιατί η ουσία στο sc πάντα αυτή ήταν. Να μπορείς να έχεις το πάνω χέρι ή τουλάχιστον να μπορείς να βγάλεις άμυνα κάθε στιγμή. Δείτε replays για να δείτε πως παίζεται το συγκεκριμένο game και αν σας αρέσει έχει καλώς. Πάντως ανέκαθεν η λογική του αυτή ήταν. Και το ωραίο στο sc είναι ότι μπορεί να γίνει ανατροπή πολύ εύκολα. Ένα dt για παράδειγμα μπορούσε να κερδίσει ολόκληρο το παιχνίδι αν έβγαινε λίγο πριν βγάλει ο terran tower στη βάση του. Από την άλλη μπορεί να blockαρε τη ράμπα του με τα units του μέχρι να βγει το tower και μετά να ήταν όλο το game υπέρ του terran μιας και το tech του protoss θα ήταν άχρηστο κλπ κλπ. Αυτές οι ανατροπές και οι οριακές ισορροπίες είναι που το κάναν τόσο αγαπητό στους mp gamers. Και το sc2 έχει κι αυτό τα ίδια χαρακτηριστικά. Επίσης με τα bronze,silver,golden,diamond league έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει το πρόβλημα να "πέσεις" σε gosades που σε ζορίζουν από την αρχή. Κι αν το κάνει ο άλλος, για να είναι στο ίδιο league με σένα, πάει να πει πως δε θα ξέρει να κάνει κάτι άλλο και πάνω κάτω θα παίζετε το ίδιο καλά.
Venisk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ρε μαγγες βλεπω στο battle net το χει 60 ευρω digital copy 60$ όχι 60 ευρώ! δηλαδή 45 ευρώ!!
Snolly Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 60$ όχι 60 ευρώ! δηλαδή 45 ευρώ!! όοοοοχι. digital copy €60. όπως το διαβάζεις.
Venisk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Έχεις δίκιο!!καλά δεν το πιστεύω.. Καλά πλάκα μας κάνει? δηλαδή θα το κατεβάσω θα μου δώσει κ ένα κωδικό κ αυτό κάνει 60 ευρώ?
nifas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δες στο amazon,zavi,play κ.α. εγω το πηρα απο εδω http://www.ibay24.co.uk/starcraft2-cdk-gamecard-starcraft-ii-wings-of-liberty-pre-order-key-11297.html με 37,23 ευρω την παρασκευη (εχει μια εκπτωση 2% αν πληρωσεις με paypal)τωρα ομως βλεπω οτι το πηγαν 42 ευρω, απλα σου στελνουν ενα mail με το cd-key.
SomnusRX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) παιδια μια ερωτηση, ποιο ειναι καλυτερο counter για τους reapers που πανε στη κεντρικη φαρμα? hydralisks ή roaches? Εχω δει οτι οι reapers δεν ειναι και τοσο ανθεκτικη μοναδα, αλλα το θεμα ειναι να μη μου φαει και καμια δικια μου. Roaches λοιπον? Για zerg δεν ξερω, με terran παντως που παιζω, το κλειδι ειναι το γρηγορο scouting για να καταλαβεις οτι παει για Reapers Rush, θα δεις δηλαδη refinery πολυ νωρις και καμμια αλλη μοναδα απο marines & marauders, γιατι κραταει resources. Αν τα δεις ολα αυτα, τραβα ενα Refinery και ενα tech lab στα barracks σου και βγαλε 1-2 marauders. 4 Reapers να στειλει μετα που λεει ο λογος , θα κρατηθεις.. Παντως ασχετα με το παραπανω θεμα, νομιζω ηδη οι gamers εχουν βρει το πρωτο μεγαλο imbalance στο game. Που δεν ειναι αλλο απο το 3M με terrans. Δεν ξερω αν ειναι δυνατο εναντιον οτιδηποτε οπως παραπονιουνται στα forums αλλα ειναι οτι καλυτερο εναντιον zerg Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2010 από SomnusRX
morgoth666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Imo τα παντα ειναι counterable. Υπαρχουν καποια βασικα tactics που μπορουν να σε φτασουν μεχρι Gold (MMM, 4Gate, διαφορα cheese) αλλα απο εκει και πανω η διαφορα γινεται αμα ξερεις να κανεις σωστο transition αμα δεν πιασει η αρχικη τακτικη και το σωστο macro γιατι τα παντα μπορουν να γινουν counter με σωστο και εγκαιρο scouting. Ειναι πολυ διασκεδαστικο να τρως cannon rush σε 2 συνεχομενα games στα Xel'Naga Caverns παντως, αααααααρρρργκ.
remalis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Συγγνωμη που επαναφέρω το θέμα με την αγορά, αλλά βρίσκομαι στην εξής κατάσταση: Προπαρήγγειλα το collector's στις 5 Μαίου από το play.com, ήξερα ότι δε στέλνει αλλά το έβαλα επειδή εδω δεν έβλεπα να φέρνουν το collector's, μπας και γινόταν τπτ. Στις 25/7 παρήγγειλα και ένα απλό. Στα καπάκια μου ήρθε εμαιλ ότι δεν στέλνουμε πάνω από 30 λίρες κλπ κλπ. Ωστόσο στις 27/7 μου ήρθε εμαιλ ότι το collector's εστάλει και έγινε και χρέωση στη κάρτα μου. Ενώ χάρηκα στην αρχή ότι θα αργήσω 7-8 μέρες να το παιξω αλλά τουλαχιστον θα εχω το collector's μου πέρασε η σκέψη από το μυαλό ότι αφού είναι πάνω από 40Ε θα περάσει τελωνείο. Και τωρα φοβάμαι μήπως κάνει κανα μήνα να ρθει και μου πουν και από το τελωνείο κανα 20αρι κερατιάτικα. Ξέρει κανείς: 1. Αν παίζει να κάνει πάνω από 2 βδομάδες λόγω τελωνείου? 2. Αν μου πουν 20 ευρω δασμοί και μλκιες και αρνηθώ, τότε επιστρέφεται πίσω και γίνεται refund? 3. Αν εχει επιστρέψει κανεις τπτ στο Play.com 4. και αν ξέρει κανεις ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο να επικοινωνήσω με αυτούς τους γελοίους που δεν εχουν ούτε ενα μαιλ στο σιτε τους? σορρυ για το μεγάλο ποστ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τι ειναι το 3M? φασόλια... ...όπα sorry αυτό είναι 3Ε!
kokeroulis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 καλησπέρα Σήμερα μου ηρθε το starcraft και το εγκατέστησα στο λαπτοπ μου (dell studio 1557).... Όμως έχω κάποια προβληματάκια.... 1) η μέγιστη ανάλυση του παιχνιδιού είναι 1270χ760 όμως του λαπτοπ είναι 1366χ768.... Μήπως ξέρετε πως μπορώ να την αλλάξω? 2) στο πρώτο game τα γραφικά τα είχα στο medium, στο δεύτερο όμως που τα είχα βάλει το ulta, το παιχνίδι σερνότανε....Αυτό είναι φυσιολογικό ή φταίνε τα windows 7? Για όποιο δεν ξέρει τα χαρακτηριστικά του λαπτοπ μου, τα γράφω παρακάτω.... Η κάρτα γραφικών μου είναι η ati 4570 512 mb. H ram ειναι 4gb (1333) και ο επεξεργαστής είναι ο i7 στα 1,7... Το παιχνιδι έχει στα recommended 2 gb ram,επεξεργαστή dual core 2.4 και καρταγραφικών hd3870...
ikaruga24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τι ειναι το 3M? MarinesMedicsMarauders. Παντως στο single player μια ομαδα απο Marauders, Medics και Wraiths ειναι τρελος συνδιασμος.
bo8ran8rwpos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Truth hurts, ναι εμενα τελικα δεν μου αρεσει το παιχνιδι και προσποιουμαι και τωρα που μου ανοιξε τα ματια ο random noobas στο random forum για CoD που λεει οτι ολα τα παιχνιδια πανε σε macro μαλλον θα σταματησω να παιζω, goodbye cruel world. Δες το King of the Beta finals το game 4 μπας και μορφωθεις λοιπον, και οχι δεν καρφωθηκες καθολου. Οσο για το unit spam, δες απο το KotB παλι, τα semifinals Tester Vs In To The Rainbow (τα 2 πρωτα games κυριως) και πες μου για unit spam και micro μετα. Μεινε στο CoD, φιλικη συμβουλη. Haters gonna hate, τι να κανουμε. Εσενα δηλαδη το παραδειγμα σου οτι το game εχει micro ειναι οι top players στο top pre-release event? Και παλι βεβαια ο idra ειχε spamαρει 2 δισεκατομμυρια hydras και 1.5 δισεκατομμυριο roaches. Μαγκια του tester που τον πηρε με τα forcefields, γι αυτο ειναι εκει που ειναι εξ' αλλου. Μαλιστα στο cast που ειδα τους φανηκε περιεργο πως εχασε ο idra δεδομενου οτι ειχε τοσο army. Anyway, καταλαβαινω οτι εσυ περιμενες SC2, προφανως επαιζες beta ή SC απο το 98 μεχρι τωρα. Ισως εκανε break για λιγο WC3. Δεν υπαρχει επομενως τροπος να σε πεισω και tbh δεν εχω σκοπο να πεισω κανεναν. Οπως ειπε ο Land_Of_Banania το SC εχει ενα συγκεκριμενο style, το SC2 ειναι ιδιο, αν σου αρεσει εχει καλως αλλιως αλλιως it's a free world. Πολυ ωραιο ηταν το SC καποτε αλλα I personally outgrew it. Δεν αμφιβαλω οτι εχει balanced gameplay (αλιμονο παιχνιδι σε beta 2 χρονια να μην ειχε) ουτε αμφιβαλω οτι σε high level competitive ΔΕΝ σε καλυπτει το unit spam. Exοντας παιξει ομως και αλλα RTS games το style του SC2 μου φαινεται πολυ 90s. BTW, σε τι πραμα δε καρφωθηκα καθολου?
chill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Συγγνωμη που επαναφέρω το θέμα με την αγορά, αλλά βρίσκομαι στην εξής κατάσταση:Προπαρήγγειλα το collector's στις 5 Μαίου από το play.com, ήξερα ότι δε στέλνει αλλά το έβαλα επειδή εδω δεν έβλεπα να φέρνουν το collector's, μπας και γινόταν τπτ. Στις 25/7 παρήγγειλα και ένα απλό. Στα καπάκια μου ήρθε εμαιλ ότι δεν στέλνουμε πάνω από 30 λίρες κλπ κλπ. Ωστόσο στις 27/7 μου ήρθε εμαιλ ότι το collector's εστάλει και έγινε και χρέωση στη κάρτα μου. Ενώ χάρηκα στην αρχή ότι θα αργήσω 7-8 μέρες να το παιξω αλλά τουλαχιστον θα εχω το collector's μου πέρασε η σκέψη από το μυαλό ότι αφού είναι πάνω από 40Ε θα περάσει τελωνείο. Και τωρα φοβάμαι μήπως κάνει κανα μήνα να ρθει και μου πουν και από το τελωνείο κανα 20αρι κερατιάτικα. Ξέρει κανείς: 1. Αν παίζει να κάνει πάνω από 2 βδομάδες λόγω τελωνείου? 2. Αν μου πουν 20 ευρω δασμοί και μλκιες και αρνηθώ, τότε επιστρέφεται πίσω και γίνεται refund? 3. Αν εχει επιστρέψει κανεις τπτ στο Play.com 4. και αν ξέρει κανεις ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο να επικοινωνήσω με αυτούς τους γελοίους που δεν εχουν ούτε ενα μαιλ στο σιτε τους? σορρυ για το μεγάλο ποστ Το play.com είναι UK (Jersey) και τελευταία φορά που κοίταξα το FAGγλόνησο ήταν στην EU οπότε δασμούς, τελωνεία κλπ τα ξεχνάς. Πρέπει να παρέλθουν τουλάχιστον 21 εργάσιμες ημέρες προτού επικοινωνήσεις με το play,com για θέματα μη παραδοθέντων παραγγελιών. Είναι τα ζώα μου αργά όσον αφορά τις παραδόσεις, μακράν το πιο αργό online store. Πλέον ούτε bookmark δεν το έχω και τσάμπα να το δίνουν το παιχνίδι δεν το θέλω από αυτούς . Μέχρι να μου έρθει το game πιθανότατα να έχει βγει η συνέχεια του . Αν σου έγινε shipped στις 29 και αναλογιζόμενος ότι είναι Αύγουστος θα ήμουν εξαιρετικά αισιόδοξος αν περίμενα να σου έρθει πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Τι ειναι το 3M? Οι αντηλιακές μεμβράνες μου ?
SomnusRX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) φασόλια... ...όπα sorry αυτό είναι 3Ε! 3A μανα γη ειναι ... Τι ειναι το 3M? Ειναι build με Marines-Marauders-Medivacs οπως ειπαν, για λεπτομερειες βαλε στο youtube SC2 MMM guide σιγουρα θα χει κατι δεν μπορει... ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να δω μας το κλειδωνουν το youtube lol Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2010 από SomnusRX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα