Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μωρέ μακάρι να τις βάλουν με patch, ποιος δε θέλει.. Αν και δεν έπαιξα campaign ακόμα για να δω τι έχει παραπάνω εκεί. Αλλά μετά στα expansions τι θα βάλουνε? Δε θα τα πάρει κανείς αν είναι μόνο για τα extra missions (ή θα τα πάρουν λίγοι anyway).

Αυτό με τις 3 δόσεις είναι τραγικό όντως. Αλλά άμα ήταν να περιμέναμε κάνα χρόνο ακόμα.. Εκτός αν βγάλουν το 1ο expansion σε κάνα δίμηνο που τότε θα είναι απλά γτπ..

Επίσης ένα θέμα είναι ότι πρέπει να γίνουν balanced όταν τις βάλουν. Άρα δεν είναι μόνο μια γραμμή στον κώδικα. Ίσως βγάλουν και beta πριν τα expansions πάλι.

Ουτε εγω θυμαμαι το πρωτο SC να μας το εδωσαν σε 3 δοσεις....

Εξαλλου το Patch απλα θα πρεπει να τις κανει available, μια γραμμη στον κωδικα ειναι.

Ε γιαυτό είπα μήπως...Σε άλλα παιχνίδια,τόσα και τόσα έχουμε δει με patches ..Να μην μας κάνουν την χάρη και τούτοι εδώ;Τόσα φραγκέλια δώσαμε:-D

Μεθαύριο στην δουλειά θα παίξω την beta,να πάρω γεύση..:o

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα απο τις retro μοναδες ποσες ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρησιμες? Θα ελεγα medics και goliaths αλλα τα δευτερα ειναι ελαφρως overpowered :P Στανταρ αργοτερα πιστευω οτι θα μπει το Diamondback παντως.

Αν μπορουσες να κανεις tech reactor στο multi θα τα εσπαγε απειρα.

Μολις τελειωσα το campaign (25/26 w00t?), απο τις καλυτερες single player εμπειρειες που ειχα εδω και καμποσα χρονια. Στο normal πρεπει να μου πηρε κανα 15ωρο, μια χαρουλα (στο hard θα ηθελα διπλασιο χρονο στανταρ), εδω ζουμε στην εποχη που τα 5ωρα single-player πανε να γινουν στανταρ. Τρελη ανυπομονησια για το πως θα συνεχιζει το στορυ στο επομενο!

Ηρθε η ωρα να λιωσουμε στο multi :D

Δημοσ.
Εντάξει, καθόμουν κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα και έπαιζα Lost Viking. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, τα σπάει. Αν είχε περισσότερες πίστες θα ήταν από τις καλύτερες προσθήκες του SC2 :P

Νικησα το last boss ... και παραλιγο και δευτερη φορα

Κατεληξα δεν θυμαμε ακριβως αλλα λιγες χιλιαδες σκορ μακρια απο το να παρω ολα τα achievment... :(

Δημοσ.

Χαζομαρα ειναι που ξεκιναει απο την αρχη αλλα οκ...δεν αγορασαμε shoot em up...το Sc2 αγορασαμε !

Δημοσ.
που το βρηκατε ρε το Lost vikings ? :S

Campaign> περνάς μερικές αποστολές > Hyperion > Cantina, αριστερά, κάνεις κλικ, play κτλ.

A! και δεν είναι lost vikingS, είναι lost vikinG, δεν είναι εκείνο το arcade που είχε βγάλει η blizzard για gameboy (νομίζω;;;)

Είναι σαν ένα κλασσικό μπιμπλίκι-ηλεκτρονικό-coin up με αεροπλανάκι που μεταξύ μας, τα σπάει :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελος :-) και πολυ αργησα :-D χμμμ, γιατι εχω κανει 25/26 αποστολες? Λειπει αυτή που διαλεγω σχεδιο δρασης για το ποια τακτικη θα ακολουθησω?

δεν νομίζω και μένα 25/26 είναι :-(

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελος :-) και πολυ αργησα :-D χμμμ, γιατι εχω κανει 25/26 αποστολες? Λειπει αυτή που διαλεγω σχεδιο δρασης για το ποια τακτικη θα ακολουθησω?

δεν νομίζω και μένα 25/26 είναι :-(

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ σήμερα...Μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Το ευχαριστήθηκα σίγουρα, αλλά....ήταν λίγο. Πάμε για achievements τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...