Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...α ρε... και έχω raid το βράδυ στο wow... damn. Screw the raid ! Πες τους ότι σου κάνουν rush.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ το γενονος οτι εμεις που εχουμε την digital εκδοση κατεβαζουμε το παιχνιδι με 70 kbps με αποτελεσμα να περιμενουμε απο χθες να κατεβει και να εχει μυνημα ακομα 15 ωρες @)&$^@!)&^$&)@!$
alan2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 exit program πως γίνεται? το κλίνω απο το task manager και εχει ατελειωτο swapping.
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 καθοτι το πληκτρολογιο καινουργιο...το ποντικι καινουργιο και τα νευρα μου αρχαια και κουρασμενα , λεω να το γυρισω στο νορμαλ γιατι στην πιστα που κλεβεις γκαζι απο τους προτος απλα ΔΕΝ παιζεται στο Hard...τουλαχιστον εγω τα ειδα ολα Όλες οι διαθέσιμες πίστες σε αυτό το σημείο είναι παλούκι. Έπαιξα και τους 4 διαθέσιμους πλανήτες και με πήγαν A N A L Ήταν και αργά βέβαια και ήμουν λίγο κουρασμένος (πφφφ δικαιολογίες για κωλόn00bα xaxa) Το θέμα είναι ότι στην hard δυσκολία χάνουμε και λιγάκι από το παιχνίδι. Στην πίστα "zero hour" π.χ. παίζει τρελό easter egg, το οποίο δεν είδα μιας και έτρεχα πανικόβλητος να ολοκληρώσω τα objectives. Ευτυχώς που διαβάζω και τα official fora........ exit program πως γίνεται? το κλίνω απο το task manager και εχει ατελειωτο swapping. Από τα options στην κεντρική οθόνη. Έχει log off και exit program ως επιλογή Δεν χρειαζόσουν task manager, το καλό χρυσό alt+f4 δουλεύει παντού
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Όλες οι διαθέσιμες πίστες σε αυτό το σημείο είναι παλούκι. Έπαιξα και τους 4 διαθέσιμους πλανήτες και με πήγαν A N A L Ήταν και αργά βέβαια και ήμουν λίγο κουρασμένος (πφφφ δικαιολογίες για κωλόn00bα xaxa) Το θέμα είναι ότι στην hard δυσκολία χάνουμε και λιγάκι από το παιχνίδι. Στην πίστα "zero hour" π.χ. παίζει τρελό easter egg, το οποίο δεν είδα μιας και έτρεχα πανικόβλητος να ολοκληρώσω τα objectives. Ευτυχώς που διαβάζω και τα official fora........ Από τα options στην κεντρική οθόνη. Έχει log off και exit program ως επιλογή Δεν χρειαζόσουν task manager, το καλό χρυσό alt+f4 δουλεύει παντού Λέω και εγώ να τα παίξω μία σε normal για το χαλαρόν και να δούμε τα πάντα όλα και μετά hard, για να τα εμπεδώσω!
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εγώ θα επιμείνω στο hard. Βέβαια αν το τέλος της ημέρας με βρει στην ίδια πίστα που έκλεισα την χτεσινή, τότε όχι απλά δεν θα το γυρίσω στο normal αλλά θα κλείσω οριστικά το sc2 και θα πάω να παίξω pacman ή wow με paladin
LuNaTiC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 WoW με paladin? Αστο ρε ...μη παιζεις τπτ...παρε τηλ 5 φιλους και παιξε κολτσινα... ακου κει PALADIN!!!!
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 WoW με paladin?Αστο ρε ...μη παιζεις τπτ...παρε τηλ 5 φιλους και παιξε κολτσινα... ακου κει PALADIN!!!! Δεν με παρακολουθείς στο άλλο θέμα γι' αυτό και αναρωτιέσαι. Αν και θα έπρεπε να καταλάβεις τι εννοώ αφού και το emoticon στο τέλος θα έπρεπε να ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Θεωρώ τους paladins το πιο nab class από τον Φλεβάρη του 2k5 μέχρι σήμερα. Αν λοιπόν αποτύχω οικτρά στο sc ίσως θα έπρεπε την επόμενη φορά που θα logάρω στο wow να ξεκινήσω με το class των n00b για να μπορώ να solάρω κανένα critter και να βγάλω τον.....hogger Paladin ούτε για banker ρε
The_Sheep Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 βασικα μετα διαλεξα αλλη πιστα στην θεση της, παλι σε χαρντ δυσκολια , και βγηκε σχετικα οκ. δεν ξερω αν πχ σε 1 πιστα κανω unlock καποια μοναδα και μετα επιστρεψω στην πιστα που με πηδηξαν, θα εχω αραγε και την Unlocked μοναδα?? δηλαδη μηπως θα πρεπει να διαλεξεις και την σειρα που θα παιξεις , ετσι ωστε καποια πραγματα να γινουν πιο ευκολα
LuNaTiC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ρεεεεεεεε το καταλαβα γι αυτο σου λεω παιξε κολτσινα...ειναι της ιδιας δυσκολιας ασχολια... noob
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 επιμενω να λεω ΜΑΜΩ την digital μορφη του παιχνιδιου . Κατεβαζω απο χθες βραδυ απο τον Blizzard Downloader και ειμαι με 10 kbps αυτη την στιγμη . 3.25GB of 7.08 - About 76 hours Ρε συ Blizzard ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ !?!?!?!?!?!?!
The_Sheep Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 επιμενω να λεω ΜΑΜΩ την digital μορφη του παιχνιδιου . Κατεβαζω απο χθες βραδυ απο τον Blizzard Downloader και ειμαι με 10 kbps αυτη την στιγμη . 3.25GB of 7.08 - About 76 hours Ρε συ Blizzard ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ !?!?!?!?!?!?! κοψε τις p2p connections /bitorrent και αστο να κατεβαζει μονο απο την blizz. μπορει να βελτιωθει
kokeroulis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Με όλα αυτά τα σχόλια που διάβασα, το παράγγειλα και εγώ... Με βάλατε στον πειρασμό
overclocker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 επιμενω να λεω ΜΑΜΩ την digital μορφη του παιχνιδιου . Κατεβαζω απο χθες βραδυ απο τον Blizzard Downloader και ειμαι με 10 kbps αυτη την στιγμη . 3.25GB of 7.08 - About 76 hours Ρε συ Blizzard ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ !?!?!?!?!?!?! Κάνε disable το Peer-2-Peer γιατί θα κατεβάζεις μέχρι να βγει το Diablo III.
LuNaTiC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ανοιξε τα αναλογα πορτ στο ρουτερ σου...μαλλον κατι το μπλοκαρει.. Επισης καλο ειναι να ανοιξετε τα 1119 και 1120 για το game και το in-game voice για οσους το χρησιμοποιουνε.... Υπαρχει θεμα με disconnects αυτη την στιγμη αλλα το εχουν εντοπισει απο οτι λενε... Πολλα απο αυτα τα εντοπιστηκαν σε αυτους που αναβαθμισαν το accoυnt μετα απο TRIAL ... Αυτα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα