Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ξερει κανεις πως πηγαν οι πωλησεις? Αοριστος?Γιατι?Εχει ακομα ψωμι πιστευω
PCM Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 (Help) Δεν υπάρχει επιλογή για Subtitles ή εγώ δεν την βλέπω??
manost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορούν να επισκευαστούν τα Goliath; (Help) Δεν υπάρχει επιλογή για Subtitles ή εγώ δεν την βλέπω?? Options -> Gameplay
dark_banishing Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Έχουμε info για το πόσο μεγάλο είναι το campaign? Γιατί πάλι με την όρεξη θα μείνουμε στο τέλος My preeeeeeecious. Χωρίς να έχω φτάσει καν ως την μέση, εκτιμώ ότι είναι γύρω στις 40-50 ώρες στο hard χωρίς να κυνηγάς achievements και χωρίς να εκπληρώνεις τα side objectives.
Tmark Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Pretty big δηλαδή, αν σκεφτείς ότι έχει μόνο terrans και λίγο protoss.. ---------- Προσθήκη στις 21:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:26 ---------- Να κάνω μια ερώτηση: τα saves αποθηκεύονται τοπικά ή στο battlenet account σου? Δηλαδή αν παίξω από ένα ιντερνετ καφε και δεν κάνω save την άλλη μέρα θα είναι αποθηκευμένη η προόδος μου στο profile μου?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 I took the plunge και φαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι πολύ καλή. Πρέπει να προχωρήσω περισσότερο όμως για να δω αν το στόρυ είναι πιο βαθύ από προηγούμενα Blizz games. Πάντως αφήνει καλές εντυπώσεις.
PCM Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ναι το στόρυ αγγίζει σκηνοθεσία Bioware, ίσως να την ξεπεράσει κιόλας. Πολύ νοσταλγικό για τους παλιούς και δυναμικο + polished για τους υπόλοιπους , εχουμε δρόμο ακόμα.. αλλά μέχρι τώρα φαίνεται ότι τείνει να γίνει ακόμα ένα classic της Blizzard.. BTW θυμίζει το Ray's bar σε κανέναν την σειρά Firefly? Πολύ sci-fi western φάση + soundtrack και γουστάρουμε τρελά...
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 I took the plunge και φαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι πολύ καλή.Πρέπει να προχωρήσω περισσότερο όμως για να δω αν το στόρυ είναι πιο βαθύ από προηγούμενα Blizz games. Πάντως αφήνει καλές εντυπώσεις. Κάποιος δεν έχει παίξει warcraft ή είναι η ιδέα μου ? Διότι από story το game ήταν epic!!!!! Btw η friend list λειτουργεί? Για τσέκαρε το ghost, πρέπει να έχεις request από μένα (win win το facebook add του starcraft ). Αν δεν έχεις δεν λειτουργεί lolz Σε μια πίστα είχα πρόβλημα. Είναι στην αρχή οπότε όσοι έχετε λιγάκι προχωρήσει, ρίχτε μια ματιά μιας και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω όλα τα objectives Στην πίστα που πρέπει να καταστρέψεις τα 8 τρενάκια. Έχει 2 secondary objectives, 1 να βρεις κάτι zerg bones 3/3, ok easy, και ένα ακόμα να βρεις 6 από τα tank που βαράνε εν κινήσει. Σε αυτό βρίσκω τα 5/6. Anyway κάνω ντου σε όλες τις unrevealed περιοχές του εχθρού που σε τσακίζουν σε κλάσματα για να τσεκάρω που είναι το έκτο όμως αδυνατώ να το εντοπίσω. Το Βρήκε κανένας? ME WANTS 15 ACHIEVEMENT POINTS PL0X :<
linuxovios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί το ranking στο league? Στα forum βλέπω τους χρήστες δίπλα στο όνομά τους να έχουν ένα σηματάκι και έναν αριθμό.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ο θειος λειτουργησε καλα. Ειμαι ακομα πολυ νωρις φυσικα αλλα μεχρι τωρα γουσταρω αυτο που παιζω. Σαν να μην περασε μια μερα (gameplay wise) ειναι πανω απο το παιχνιδι. Αψογο interface που εξηγει τα παντα πλεον. Μικρες λεπτομερειες που ομως κανουν διαφορα (οπως το οτι μπορεις να δεις το health καθε μοναδας ξεχωριστα αν εχεις μπολικες μαζι με ενα mouse over) και εχει πολυ καλη σκηνοθεσια. Η καλυτερη που εχω δει μεχρι τωρα σε παιχνιδι του ειδους και παταει κατω τα περισσοτερα αλλα παιχνιδια στον τομεα αυτο. Τα in game γραφικα απο την αλλη ενω ειναι λειτουργικοτατα και απλα ομορφα αλλα δεν φτανουν το επιπεδο του Dawn of War 2 ή ακομα και αλλων strategy. Ο ηχος ειναι εξαιρετικος μεχρι τωρα αν και τα sound effects ειναι απλως οκ και το voice acting ειναι σε υψηλα επιπεδα και ταιριαζει με το ολο σκηνικο. Το ξεκινησα στο Normal μονο και μονο για να δω την ιστορια γιατι θελω να μαθω τι παιζει. Σιγουρα μου κραταει το ενδιαφερον. Παω να κανω ενα σουπερ μπανακι και μετα ξανα ΒΟΥΡ για περισσοτερο campaign.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Κάποιος δεν έχει παίξει warcraft ή είναι η ιδέα μου ? Διότι από story το game ήταν epic!!!!! Έχω πει πολλές φορές τί δεν μου άρεσε στις ιστορίες της Blizzard και ποια ήταν τα κύρια σημεία που γίνονταν recycle από Diablo, σε SC, σε WC. Δεν είχα δει κάτι φοβερό. Εδώ πάντως που δεν είναι απλά κεφαλάκια να μιλάνε, things are more... interesting.
ikskarda Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 χρονια φανατικος του red alert και του command & conquer , τωρα και εγω θα βαλω το starcraft πρωτη φορα να παιξω , χωρις να το χω δει ποτε πως ειναι και ουτε να χω παιξει το 1 . ελπιζω να το μαθω ευκολα και να γουσταρω gaming !!! θα σας πω και εγω τις εντυπωσεις μου καποια στιγμη
Tmark Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μπορεί κάποιος να απαντήσει στην ανωτέρω ερωτησή μου???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα