jose Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 εχω το F1 2006 αλλα στα ιταλικα! υπαρχει καποιος τροπος ωστε να αλλαξω την γλωσσα , να την κανω english??? thanks
Zderg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε αυτο: HOW TO MAKE THE GAME ENGLISH? 1.Open The Folder "Options" in the game directory. 2. Delete The Two Files "telem.dic" and "game.dic" 3. Then It Will Be English!!! Εγώ το είχα στα ισπανικά και με τα παραπάνω έγινε αγγλικά αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει και σε σενα.
tsakonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 gia poio game milate re paidia?? F1 2006 nomizw einai mono sto PS2 !! ??
jose Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε αυτο: HOW TO MAKE THE GAME ENGLISH? 1.Open The Folder "Options" in the game directory. 2. Delete The Two Files "telem.dic" and "game.dic" 3. Then It Will Be English!!! Εγώ το είχα στα ισπανικά και με τα παραπάνω έγινε αγγλικά αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει και σε σενα. sostos, paizei kanonika kai agglika! telika kai ego ispanika to eixa!! i pigi ftaiei!!
littlelouievegos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια αν εχει κανεις κανα link για τον θειο ας το στειλει σε pm plz γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν εχω βρει το σωστο..
dr_psiloulis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 F1 2006 gia PC den nomizo na iparxi......kai den tha iparksi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.