Προς το περιεχόμενο

quad sli?? WTF? begone alienware....

trospe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το site του e-shop, και λέω από μέσα μου κάτσε να κάνω ένα search "quad" να ψάξω κατευθείαν για 4 πύρινους επεξεργαστές..

Το search με έβγαλε στην motherboard της Gigabyte (775) με 4 θέσεις PCI-EXPRESS!!! :twisted::twisted::twisted:

Ρε παιδιά τι γίνεται? Πρόσφατα είδα έναν dual core σε ένα service που είχα ο οποίος ήτανε 3.00ghz με 4mb cache. H θερμοκρασία στο bios μετά από μια ώρα ήτανε με μαμά ψύκτρα στους 26 βαθμούς!!!!! Εφαγε χώμα η AMD? Αντε να δούμε και τους "τετρακίνητους"

Αnyway ξέφυγα λίγο. :)

Το ερώτημα είναι το εξής. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η alienware είχε την πατέντα SLI (2X2) δηλαδή 2 διπλοπύρινες κάρτες υπολογιστών σε τσιμπημένες

τιμές ολοκληρωμένων συνόλων. Τώρα τι γίνεται? Βγήκανε και για τους κοινούς θνητούς??

Αν αγοράσει κάποιος μια τέτοια mobo θα μπορεί να έχει διπλό SLI? Αν ναί...τότε γιατί δεν υπάρχει και δεύτερη κάρτα SLI επάνω στη mobo? (Αυτή που είναι ανάμεσα στο SLI)

Kαι κάτι άλλο... ψηφίζεται SLI ή CROSSFIRE?

Aπ'ότι googlara το crossfire δεν παίζεται. Και κάθετος διαμοιρασμός και οριζόντιος! Και κάποιος μου είπε ότι το crossfire δεν χρειάζεται drivers,ενώ το SLI πρέπει να κάνεις download drivers. Ti παίζεται?? :confused::confused::confused:

Δημοσ.

Προς το παρον η Ati δεν εχει κατι σε quad...

Αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι προς το παρον οι καλυτερες GPU ειναι οι 7950GTX της nVidia,αλλα παλι δεν υποστηριζεται επισημα το quad με αυτες....

Αλλα τι να το κανεις αν θελεις 1000+ euros μονο για τις GPU..

Δημοσ.

Επικίνδυνο το άθλημα μας..

Καλά εν τέλει...τι τις χρειάζεται τις 4 θέσεις gpu η motherboard ξέρει κανένας?

Δημοσ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται! Ωραίος ο ψυχάκιας!

Το θέμα είναι με την mobo του e-shop τι γίνεται.... αν δουλεύουν όντως οι τέσσερις γιατί το παραπάνω link είχε 8!!!!

Δημοσ.

Ετσι είναι αυτά.... είναι της μόδας τα multipliers... multi cores...

Να σκεφτείς ότι το playstation 3 ήτανε να βγεί με 11 πυρήνες!!

Τελικά το βγάλανε με 9 πυρήνες για να ρίξουν λίγο την τιμή. :)

Δημοσ.
Λοιπόν το μυστήριο λύθηκε...

Παίζει quad sli μόνο με 7950 κάρτες.. :-(

Αν έχεις τσέπη διάβαινε...

Που να διαβείς ?

Buggy & "πρόχειροι" drivers, cpu limited απίστευτα...και... 2007 πάμε σε DX10/SM4/unified και δεν παιζόμαστε, θα σκάσουμε φράγκα για 4 κάρτες ? Και να έχουμε και το υπέροχο Shimmering από πάνω να μας λέει "χα χα, σκάσατε 6000ευρώ και ακόμα εγω σας π*δάω :D"

Δημοσ.

Εχει βγεί δεν έχει βγεί πρόσφατα, 200ghz CPU για desktop ? ;-)

Δεν θυμάμαι το όνομα του ρε γ@μοτο...

Βέβαια θα πρέπει να φοράς στολή για να κάτσεις στον υπολογιστή...αλλά αυτό είναι άλλο έργο... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...