muretto Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Γεια σας έχω 2 αρχεία τις ίδιας ταινίας από 700mb το κάθε ένα και θέλω να τα ενώσω και να τα κάνω ένα dvd με το VSO ConvertXtoDvd, πως μπορώ να το κάνω???
kastel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Γεια σας έχω 2 αρχεία τις ίδιας ταινίας από 700mb το κάθε ένα και θέλω να τα ενώσω και να τα κάνω ένα dvd με το VSO ConvertXtoDvd' date='πως μπορώ να το κάνω???[/quote'] Δες τον ΟΔΗΓΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488
tolis_01 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ή αν βαριέσαι να τα ενώσεις με το virtual dub (όπως εγώ ), τα βάζεις στο VSO σαν δύο διαφορετικά επεισόδεια. (Ειδικά αν έχου και υπότιτλους γλιτώνεις και από τον κόπο να ενώσεις και τα αρχεία των υποτίτλων ).
muretto Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ή αν βαριέσαι να τα ενώσεις με το virtual dub (όπως εγώ ), τα βάζεις στο VSO σαν δύο διαφορετικά επεισόδεια. (Ειδικά αν έχου και υπότιτλους γλιτώνεις και από τον κόπο να ενώσεις και τα αρχεία των υποτίτλων ). Και δεν θα έχουν το παραμικρό κενό μεταξύ τους???????
axinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 an 8eleis ta bazeis na einai synexomena,an 8eleis me to kainourio convertxtodvd dhmiourgeis kai menu gia na dialexeis poio kommati na paixei
muretto Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και τις απαντισεις σας τελικα το VIRTUALDUB με τις ελληνικες οδηγιες του kastel ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ
tolis_01 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Και δεν θα έχουν το παραμικρό κενό μεταξύ τους??????? Θα έχουν, θα στα βγάζει σε μενού σαν δύο επεισόδεια.
N_Pellas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Yπάρχει πάντα η περίπτωση το virtualdub να μη σου δουλέψει για το λόγο ότι κάποια avi που είναι σε 2 κομάτια να έχουν μετατραπεί με διαφορετική αποδικοποίηση, σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείς το VSO convertxtodvd και στα παίζει μια χαρά συνεχόμενα.... Επίσης για την ένωση μπορείς να δοκιμάζεις μετά την αποτυχία (αν συμβεί) το Easy Video Joiner (που και αυτό καμμιά φορά δεν τα καταφέρνει. Έχεις όμως πάντα τη λύση του VSO convertxtodvd που δε νομίζω να σε προδώσει. Καλή ζεύξη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.