Προς το περιεχόμενο

Speedtouch 530

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλώς σας βρήκα παιδιά, απ' οτι εχω διαβάσει εχω καταλάβει το εξης, απλα θέλω μια επιβεβαίωση ή διόρθωση.

εχω κι εγω το speedtouch 530, σκοπεύω να προμηθευτώ ενα switch με σκοπό να συνδέσω 3ς υπολογιστές μεταξύ τους οι οποίοι αυτόνομα θα εχουν προσβαση στο ιντερνετ.

Πιο συγκεκριμένα,

1.απο την γραμμή του οτε --> στο speedtouch

2.απο την ethernet του speedtouch --> στην ethernet είσοδο του switch

3. από την κάθε ethernet εξοδο του switch στην στην θυρα ethernet του καθε υπολογιστή.

Η συνδεσμολογία που εχω καταλάβει ειναι αυτή. Είναι ολα σωστα?

Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να μην χρειάζεται να εχω καποιον υπολογιστή ανοιχτό για να εχω προσβαση στο διαδικτυο απο κάποιον αλλο. Δλδ καθε υπολογιστής να λειτουεγει αυτόνομα σαν να ειχε μια δική του σύνδεση στο διαδίκτυο. Γίνεται?

Υποθέτω το bandwidth θα μοιράζεται καθε φορα σε ισα μεγέθη ανάλογα με το πληθος των υπολογιστών.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ola sosta extos apo to mirasma tou bandwidth afto den to kanei o 530

ναι δεν ειπα πως το bandwidth το μοιράζει το router, αν το μοιράζει καποια συσκευη στην προκείμενη περίπτωση θα ειναι το switch, απλα θα ηθελα να μαθω τον τροπο διαμοιρασμού.

Δημοσ.

kai den iparxei exodo switch.ola einai isodo exodo.ola to idio ektos an exei uplink.b.to bandwidth xorizetai ite me net limiter software solution kai me qos apo ton router.pou tha dinei protereotita.an kai oi 3 ekanan to idio theoritika tha mirazotan /3 alla an o enas katevazei logo perisoteron connection tha travixei perisotero bandwidth

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...