Προς το περιεχόμενο

Speedtouch 530

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άλλο πρόβλημα πάλι.Τώρα αναβοσβήνει το λαμπάκι του internet από πορτοκαλί σε πράσινο.

Ξερει κανείς γιατί?δε βρίσκει τη γραμμή?Είναι θέμα ΟΤΕ?

Τσεκαρισε ξανα τα στοιχεια της συνδεσης σου. Αμα δεν συγχρονιζε με το DSLAM θα αναβοσβηνε μονο το πορτοκαλι... Απο την στιγμη που αναβοσβηνει πορτοκαλι-πρασσινο σημαινει πως κατα 95% δεν σε βαζει μεσα ο provider για διαφορους λογους. Βεβαια.... ειπα κατα 95% γιατι υπαρχει και ενα 5% να παιζει προβλημα με τον ΟΤΕ. Μπορει να συγχρονιζει με το DSLAM αλλα απο εκει και περα να υπαρχει προβλημα (μου ετυχε προσφατα αυτη η απιθανη περιπτωση)

Οποτε, δες τα στοιχεια της συνδεσης σου και αν δεν... τοτε παρε τηλ στις βλαβες και ρωτα τους αν εχουν καμια βλαβη στην περιοχη σου. (Θεωρω αυτονοητο πως ο ISP ενεργοποιησε τον λογαριασμο σου)

Δημοσ.

otan anabosbinei prasino portokali simenei 2 pragmata.oti sigxronizei alla den pernei ip logo provlimatos ston ote i an exei ginei kati me ton isp pragma spanio i oti exeis grapsei lathos kati sta stoixeia sou.

Δημοσ.

δεν εχω βάλει τα στοιχεία στο router. Έμπαινα ακόμα με κλήση από λειτουργικό. Αρα να υποθέσω ότι φταίει είτε λόγω ΟΤΕ είτε λόγω παρόχου?

Δημοσ.

Σημαινει οτι δεν παιρνεις ΙΡ, και είναι λογικό εφόσον είσαι συγχρονισμένος, αλλά δεν κάνεις κλήση για να συνδεθείς και με ISP...

Βάλε το router σου να ειναι πάντα Online μέσω του web interface του, χαραμίζεται τόσο όμορφο router να δουλεύει με εικονίδιο κλήσης! :P

Δημοσ.

Το όλο θέμα ήταν ακόμα στο σετάρισμα κ γι'αυτό το είχα αφήσει με εικονίδιο κλήσης....το έβαλα τώρα να είναι πάντα online αλλά IP γιοκ. Το δήλωσα σαν βλάβη κ βλέπουμε.

Δημοσ.
δεν εχω βάλει τα στοιχεία στο router. Έμπαινα ακόμα με κλήση από λειτουργικό. Αρα να υποθέσω ότι φταίει είτε λόγω ΟΤΕ είτε λόγω παρόχου?

ama itan thema ip to provlima tha itan gia 10 -20 lepta giati tha to ixan parei xampari.ara ine provlima eite routers ote kai den se exoun dilosei ite thelei reset i karta .opote blavi kai perimeneis.an einai provlima stous routers tha pexeis grigora.apla na ise sigouros oti ta stoixeia sou einai ok kai pare ena til ton isp na sou pei an blepei an ftanoun prospathies mexri ekei min exesi grapsei kati lathos .poloi den bazoun sto username [email protected] i to @forthnet.gr kai paei legontas.

Δημοσ.

ολα οκ ειναι απο πλευράς δικιάς μου υποθέτω. Μάλιστα έβαλα κ ενα demo της otenet που μου είπε ο τεχνικός μπας κ είχε πρόβλημα ο κωδικός μου, αλλά τίποτα. Το δήλωσα σα βλάβη κ πιστεύω μια κ δεν έχει επανέλθει ως τώρα ότι δεν είναι θέμα κέντρου, αλλά είναι θέμα του DSLAM εδώ, άρα από Δευτέρα. Θα ενημερώσω τι παίζει για πιθανή μελλοντική χρήση από άλλον.

Δημοσ.

Μάλλον router είναι το πρόβλημα... Εξαρτάται τη δουλειά που πέφτει καμια φορά εκεί και να αργήσει λίγο παραπάνω, αλλά τα παλικάρια που δουλεύουν εκεί συνήθως ειναι φιλότιμα και επαγγελματίες, δεν βαριούνται! Θα στο φτιάξουν! Λίγη υπομονή! Αντε, και μετά καλό σερφάρισμα!

Δημοσ.

Ήρθαν, άλλαξαν ρούτερ στο σπίτι κ τώρα δουλεύει οκ. Άρα ήταν θέμα ρούτερ του σπιτιού? Μάλλον ναι.

Δημοσ.

Προβληματικος εξαρχης ο router? Απιθανο... Θα μαθεις ποτε την αληθεια στο τι πραγματικα εφταιγε... οχι. Δουλεουν ολα? Ολα καλα τοτε ;)

Δημοσ.

Στην αρχή δούλευε....ένα βράδυ ξαφνικά σταμάτησε όπως νομίζω είπα παραπάνω.Δεν ήμουν σπίτι να δω τι έγινε κ μου είπαν ότι μόλις το έβαλαν δούλεψε.Ό,τι κατάλαβα κατάλαβα. Αφού δουλεύει το αφήνω, αν κ κανονικά πρέπει να μαθαίνει καθένας τι φταίει για να γνωρίζει σε αντίστοιχη περίπτωση.

Καλή τύχη στους μελλοντικούς χρήστες με πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...