Προς το περιεχόμενο

U2: Your Favorite Song

Akujin

U2: Your Favorite Song  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. U2: Your Favorite Song

• Beautiful Day
    • Discotheque
    • Hold Me, Thrill Me, Kiss Me
    • New Year's Day
    • Pride (In The Name Of Love)
    • Where The Streets Have No Name
    • Sunday, Bloody Sunday
    • With Or Without You
    • One
    • Άλλο τραγούδι τους

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή όντως είναι μεγάλη παράλειψη το «New Year's Day»' date=' να το βάλω στη θέση του «Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me» ή του «Mysterious Ways» που δεν έχουν ακόμα ψήφους;

(Μην πάει κανείς και τα ψηφίσει τώρα... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img])

Go ahead!!

O The_Edge είμαι άλλωστε, ένας λόγος παραπάνω μου πέφτει στο ζήτημα!!!

Δημοσ.

Γενικά πολλά ωραία τραγούδια και σχεδόν όλα τα ακούω με ευχαρίστηση..

Είναι η μπάντα που με καλύπτει μουσικά περισσότερο από κάθε άλλη

(από κοντά και οι REM.... και οι Pink Floyd σε συγκεκριμένες φάσεις)

My best, για λόγους μουσικής/στίχων/συναισθημάτων/εικόνων :

One

With Or Without You

Sunday Bloody Sunday

Where The Streets Have No Name

I Still Haven't Found What I'm Looking For

Ειδικά τις live εκτελέσεις τις βρίσκω ακόμα πιο "ταξιδιάρικες" και μάλλον τις γουστάρω παραπάνω.............

Η νέα εκτέλεση του One μου άρεσε.. είναι πολύ εκφραστική η Mary J. Blige

Πιστεύω πως ανανέωσε τη δυναμική αυτού του υπέροχου τραγουδιού..

Και σε όσους δεν άρεσε, τουλάχιστον τους οδήγησε να ψάξουν και να ξανακούσουν την original εκτέλεση...

κάτι είναι και αυτό ;)

@Cristina

Η αλλάγή που προτείνεις είναι σωστή, ή έστω η προσθήκη (αν μπορεί να γίνει)

Δημοσ.

Το νταλαροειδές ονόματι Bono δε μου είναι ιδιαίτερα συμπαθές...το δε συγκρότημα έχει χάσει πλέον τη μουσική μου εκτίμηση, με όσα έχει καταθέσει δισκογραφικά εσχάτως (όπου εσχάτως, εννοώ καμιά 10ετία περίπου). Κρατάω την παρελθοντική τους τραγουδοποιία και προχωράω παρακάτω...

Τιμής ένεκεν επιλέγω το New Year's Day...

Όσο για την διασκευούλα/συμμετοχή της Blige, τσιμπάω κι ένα χαπάκι κατά της ναυτίας όποτε το πετυχαίνω. Μια νερόβραστη R'n'B σούπα κατάντησε, ό,τι πρέπει για κομμωτήρια και δεξιώσεις της Laura Bush...what's next; Μήπως να το πει κι ο Πάριος με το "αρμενάκι είμαι κυρά μου..." να παίζει στο background; :P

Δημοσ.

Από τα posts που βλέπω διαπιστώνω ότι σε αρκετούς αρέσουν οι εμπορικοί U2 και όχι οι παλιοί...

Αν έχουν ακούσει τις παλιές δουλειές τους και παρόλα αυτά προτιμούν τους "ξεπουλημένους" U2, τότε τι να πω...

Μάλλον δεν μετρά τόσο η ποιότητα (της μουσικής, των στίχων, των πιστεύω...) :confused:

Δημοσ.
Από τα posts που βλέπω διαπιστώνω ότι σε αρκετούς αρέσουν οι εμπορικοί U2 και όχι οι παλιοί...

Αν έχουν ακούσει τις παλιές δουλειές τους και παρόλα αυτά προτιμούν τους "ξεπουλημένους" U2' date=' τότε τι να πω...

Μάλλον δεν μετρά τόσο η ποιότητα (της μουσικής, των στίχων, των πιστεύω...) :confused:[/quote'] Ο καθένας ακούει ότι γουστάρει και ότι κάθεται καλύτερα στα αυτιά του.

Το τι είναι ξεπουλημένο και τι είναι ποιοτικό είναι υποκειμενικό, γιαυτό καλύτερα κράτα την άποψή σου για σένα ή τουλάχιστον μην αφήνεις υπονοούμενα ότι κάποιοι δεν έχουν ποιότητα στις επιλογές τους.

Εντάξει, στα μισά του δρόμου κάνανε μια στροφή στο πιο εμπορικό αλλά πάλι γράψανε κομματάρες (γνώμη μου)..

Το εμπορικό δε στερείται αναγκαστικά την ποιότητα

Και τελος πάντων, για τους U2 μιλάμε όχι την Καλομοίρα

Δημοσ.

Δεν θέλω να απαντήσω όπως εσύ με επιθετικό τόνο στο post σου...

QUOTE=ntountou]Ο καθένας ακούει ότι γουστάρει και ότι κάθεται καλύτερα στα αυτιά του.

Μαζί σου

QUOTE=ntountou]Το τι είναι ξεπουλημένο και τι είναι ποιοτικό είναι υποκειμενικό, γιαυτό καλύτερα κράτα την άποψή σου για σένα ή τουλάχιστον μην αφήνεις υπονοούμενα ότι κάποιοι δεν έχουν ποιότητα στις επιλογές τους.

/QUOTE]

Φίλε ntountou δεν μπορώ να βλέπω αυτούς που εξέφραζαν τα πιστεύω τους μέσω του LP war, μετά από κάποια χρόνια να χασκογελάνε με τον "πλανητάρχη". Αυτό εννοώ εγώ ξεπούλημα...

Και προς Θεού δεν αφήνω ποτέ υπονοούμενα...Άμα διαφωνώ βγαίνω και τα χώνω ευθέως...:-D

QUOTE=ntountou]Εντάξει, στα μισά του δρόμου κάνανε μια στροφή στο πιο εμπορικό αλλά πάλι γράψανε κομματάρες (γνώμη μου)..

Το εμπορικό δε στερείται αναγκαστικά την ποιότητα

Είναι καθαρά θέμα γούστου...Για σένα κομματάρες, για μένα μέτριες δουλειές με κάποια singles που ξεχωρίζουν...

QUOTE=ntountou]Και τελος πάντων, για τους U2 μιλάμε όχι την Καλομοίρα

Το λιγότερο που μπορώ να πω: "ατυχής" η αναφορά σου...

Δημοσ.

@Cristina: Δεν ειχα δει το ποστ σου πριν ψηφισω το Hold me Thrill me... :-)

Και επειδη το ψηφισα, οχι γιατι το θεωρω καλυτερο, αλλα γιατι ηταν το πρωτο κομματι των U2 που ειχα ακουσει, μπορεις να θεωρησεις οτι δεν εχει καμια ψηφο και να το αλλαξεις!

ΥΓ: Ως γνωστο το πρωτο το θεωρουμε συνηθως ως το καλυτερο...

Δημοσ.

Απο τα τραγουδια της λιστας ψηφιζω ''Where the streets have no name'' ... επισης εξαιρετικα τραγουδια ...

I will follow, Bullet the blue sky, Bad, Mysterious ways ... και τοσα ακομα!

Δημοσ.
Το νταλαροειδές ονόματι Bono δε μου είναι ιδιαίτερα συμπαθές...το δε συγκρότημα έχει χάσει πλέον τη μουσική μου εκτίμηση, με όσα έχει καταθέσει δισκογραφικά εσχάτως (όπου εσχάτως, εννοώ καμιά 10ετία περίπου). Κρατάω την παρελθοντική τους τραγουδοποιία και προχωράω παρακάτω...

Αμφιβάλλεις ότι παραμένει το καλύτερο ροκ γκρούπ των τελευταίων 25 ετών?

Όσο για τον νταλαροειδές Bono την απάντηση στην έχει δώσει χρόνια πριν ο Χάρυ Κλύν...:lol:

Τιμής ένεκεν επιλέγω το New Year's Day...

Εγώ το 'With Or Without You'...

Όσο για την διασκευούλα/συμμετοχή της Blige, τσιμπάω κι ένα χαπάκι κατά της ναυτίας όποτε το πετυχαίνω. Μια νερόβραστη R'n'B σούπα κατάντησε, ό,τι πρέπει για κομμωτήρια και δεξιώσεις της Laura Bush...what's next; Μήπως να το πει κι ο Πάριος με το "αρμενάκι είμαι κυρά μου..." να παίζει στο background; :P

Αλήθεια τα δικά σου τα ψαγμένα δεν συνεργάζονται με κομμώτριες?

Δημοσ.
Αμφιβάλλεις ότι παραμένει το καλύτερο ροκ γκρούπ των τελευταίων 25 ετών?

Ναι αμφιβάλλω, αλλά πάλι δεν έχω καμία διάθεση να σε πείσω για το αντίθετο, μια και είναι δεδομένο πως μάλλον έχουμε διαφορετική προσέγγιση στην ερμηνεία του "καλύτερου".

Όσο για τον νταλαροειδές Bono την απάντηση στην έχει δώσει χρόνια πριν ο Χάρυ Κλύν...:lol:

Λες να μας αφοδεύσει κι ο Bono καμιά μέρα; Ποιος ξέρει...

Αλήθεια τα δικά σου τα ψαγμένα δεν συνεργάζονται με κομμώτριες?

Σε όσους ναούς της κομμωτικής τέχνης έτυχε να βρεθώ, δεν είχα τη χαρά να ακούσω τίποτα από "τα δικά μου ψαγμένα" (sic!). Υποθέτω λοιπόν πως μάλλον δεν αφορούν τις συμπαθείς εργάτριες της τρίχας, τουλάχιστον όχι στο χώρο εργασίας τους, στον οποίο είχα τη χαρά να ακούσω την εν λόγω διασκευή, καπάκι μετά το Μαζωνάκη.

Για την Laura πάλι δεν έχω ιδία μαρτυρία, αλλά, τι διάολο, τόσες συναντήσεις έχει κάνει ο δικός σου με το στεφάνι της, λες να μην τον τιμούσαν και σε καμία δεξίωση, ιδίως τώρα που "μαλάκωσε" και το κομμάτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...