Προς το περιεχόμενο

U2: Your Favorite Song

Akujin

U2: Your Favorite Song  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. U2: Your Favorite Song

• Beautiful Day
    • Discotheque
    • Hold Me, Thrill Me, Kiss Me
    • New Year's Day
    • Pride (In The Name Of Love)
    • Where The Streets Have No Name
    • Sunday, Bloody Sunday
    • With Or Without You
    • One
    • Άλλο τραγούδι τους

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι των U2 ?

btw,

let's talk a bit about this band...

Για ποιους είναι μια κλασσική αξία στην μουσική?

Ποιους από εσάς έχει απογοητεύσει με τα χρόνια?

Shoot...

Cris, plz, gimme a poll :)

beautiful day

discotheque

hold me thrill me kiss me

mysterious ways

pride (in the name of love)

where the streets have no name

sunday bloody sunday

with or without you

one

other: (say which)

* and the battle(s) just begun

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τί να πεί κανείς και γι αυτό το συγκρότημα..

για μένα αυτό είναι το θρυλικότερο ροκ γκρουπ και όχι οι Στόουνς

πάρα πολλά αγαπημένα αν προσπαθήσω να ξεχωρίσω μερικά..

- Where the streets have no name

- With or without you

- One

- Unchained Melody

κ.π.π.α.

Δημοσ.

τους αντιπαθώ πολύ για κάποιο λόγο, ιδιαίτερα το Bono

από την άλλη πιστεύω ότι το ΟΝΕ είναι από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ.

με υπέροχα video clip, αυτό κατα προτίμηση http://www.youtube.com/watch?v=RfSud...earch=one%20u2

ειδικά για το σημείο που λέει you say -love is a temple- :shock:

επίσης τα all i want is you, with or without you, where the streets have no name,

acrobat, pride και πιό παλιά, drowning man, party girl.

αλλά γενικά τους μισώ. :)

Δημοσ.

Τώρα τελευταία μού έχει κολλήσει και το One που το τραγουδάει η Mary J Blige με τους U2... Πολύ ωραία εκτέλεση...

Δημοσ.

Δύσκολο να πει κανείς πιο είναι το αγαπημένο τραγούδι των U2. Δεν υπάρχει κάποιο που να μη μου αρέσει!

Αυτό το οποίο δεν βαριέμαι να ακούω είναι το 'Numb'! Όπως επίσης άλλο αγαπημένο μου είναι 'I Still Haven't Found What I'm Looking For'! Επίσης να προσθέσω.... Άστε καλύτερα! Θα τα αρραδιάσω όλα! :mrgreen:

Δημοσ.

Είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα... Μου άρεσαν μέχρι και το Joshua Tree...

Από εκεί και μετά αλλαγή πορείας και κατά την άποψή μου λίγα πράγματα...

Γι΄αυτό λοιπόν ψήφισα άλλο και πιο συγκεκριμένα ψηφίζω από τον πρώτο δίσκο τους το i will follow...

Δημοσ.

Προσφατα απεκτησα 2 album τους (all that you can't leave behind,how to dismantle...) και εχω και τα 2 best of (1980-1990,1990-2000) αλλα δεν εχω ακουσει πολλα κομματια...

Σιγουρα απο αυτα που περιεχονται στη δημοσκοπηση θα ψηφισω το One...Το οποιο βεβαια κατακρεουργειται στην προσφατη διασκευη...

Ενα που μου αρεσει παρα πολυ ειναι το Walk On , το οποιο περιεργως δεν το ανεφερε κανεις,παντως εγω το θεωρω κομματαρα!

Δημοσ.
Δύσκολο να πει κανείς πιο είναι το αγαπημένο τραγούδι των U2. Δεν υπάρχει κάποιο που να μη μου αρέσει!

Αυτό το οποίο δεν βαριέμαι να ακούω είναι το 'Numb'! Όπως επίσης άλλο αγαπημένο μου είναι 'I Still Haven't Found What I'm Looking For'! Επίσης να προσθέσω.... Άστε καλύτερα! Θα τα αρραδιάσω όλα! :mrgreen:

το Numb ήταν το πρώτο τραγούδι των U2 που είδα/άκουσα (βίντεο στο MTV). πολύ τρέλα το βίντεο. η εντύπωση για το γκρουπ με τέτοια πρώτη επαφή ήταν μάλλον..."ψυχάδικες". μέχρι να μάθω όμως ήταν αυτό..

μετά...

(δείτε το βίντεο στο Los Angeles του where the streets have no name και θα με καταλάβετε...)

Δημοσ.
Σημαντικές ελλείψεις της λίστας τα new year's day και party girl [/i']!!!!

Επειδή όντως είναι μεγάλη παράλειψη το «New Year's Day», να το βάλω στη θέση του «Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me» ή του «Mysterious Ways» που δεν έχουν ακόμα ψήφους;

(Μην πάει κανείς και τα ψηφίσει τώρα... tongue.gif)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...