M-81 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ποια motherboard προτείνετε για τον AMD ATHLON 64 3500+ 2.20GHZ AM2, ή ακόμη και για τον AMD ATHLON 64 X2 3800+ 2.00GZ AM2; Έχω δει τις παρακάτω*: ASUS M2NPV-VM GIGABYTE M51GM-S2G MSI? Δε βρήκα κάτι διαθέσιμο. Αν έχει κάποιος κάποιο μοντέλο* υπόψιν του... Ποια από τις παραπάνω εταιρείες έχει καλύτερη συνεργασία με την AMD; Έχω μία ιδιαίτερη προτίμηση ως προς την Asus, αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας. *Θέλω η motherboard να έχει: 4 IDE (οπωσδήποτε τέσσερα) PCI-Express Firewire SATA RAID Κάρτα δικτύου Ευχαριστώ!
tolis_01 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Και εγώ την Asus σου προτείνω. Πάντως τώρα μόλις κοίταξα στο e-shop και έχουν εξαντληθει και αυτές. Βρήκα μια msi, αλλά απ' ότι έχω προσέξει όλες οι msi έχουν μία IDE. Asus
cger Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δεν έχουν βγει και πάρα πολά μοντέλα για am2 αλλά θα σου πρότεινα msi ultra-2f k9n, μόνο καλά έχω ακούσει.
M-81 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Και εγώ την Asus σου προτείνω. Πάντως τώρα μόλις κοίταξα στο e-shop και έχουν εξαντληθει και αυτές. Βρήκα μια msi' date=' αλλά απ' ότι έχω προσέξει όλες οι msi έχουν μία IDE.Asus Κοίτα να δεις τι διαβάζω και στενοχωριέμαι: http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=10129"Λοιπόν στησαμε αυτή την μητρική : ASUS M2NP-VM με έναν AMD SEMPRON 3000+ 1.60GHZ AM2 BOX E λοιπόν, τα windows ΧΡ δεν είναι γραμμένα για αυτο το hardware: αστάθεια, χαμηλές επιδόσεις, μπλε οθονούλεεεεςςςς....." Δεν θέλω να πάθω κάτι τέτοιο, για αυτό ρωτάω...
M-81 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δεν έχουν βγει και πάρα πολά μοντέλα για am2Το παρατήρησα αυτό, αλλά δε με πειράζει. Αποφεύγω το...χάος των πολλών επιλογών αλλά θα σου πρότεινα msi ultra-2f k9n' date=' μόνο καλά έχω ακούσει.[/quote']Θα το κοιτάξω. Αν καλύπτει τις απαιτήσεις μου γιατί όχι!; Ευχαριστώ!
tolis_01 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Κοίτα να δεις τι διαβάζω και στενοχωριέμαι: http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=10129"Λοιπόν στησαμε αυτή την μητρική : ASUS M2NP-VM με έναν AMD SEMPRON 3000+ 1.60GHZ AM2 BOX E λοιπόν' date=' τα windows ΧΡ δεν είναι γραμμένα για αυτο το hardware: αστάθεια, χαμηλές επιδόσεις, μπλε οθονούλεεεεςςςς....." Δεν θέλω να πάθω κάτι τέτοιο, για αυτό ρωτάω...[/quote'] Δεν το νομίζω...
Arxagellos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Allh mia pshfo apo mena gia to ASUS.Exw sthsei to sugkekrimeno modelo se 3-4 mhxanakia kai dne exw antimetwphsei kanena problhma.
M-81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Allh mia pshfo apo mena gia to ASUS.Exw sthsei to sugkekrimeno modelo se 3-4 mhxanakia kai dne exw antimetwphsei kanena problhma.Όταν λες το συγκεκριμένο μοντέλο ποιον ακριβώς επεξεργαστή και ποια motherboard της ASUS εννοείς;
silencer51 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Κοίτα να δεις τι διαβάζω και στενοχωριέμαι: http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=10129"Λοιπόν στησαμε αυτή την μητρική : ASUS M2NP-VM με έναν AMD SEMPRON 3000+ 1.60GHZ AM2 BOX E λοιπόν' date=' τα windows ΧΡ δεν είναι γραμμένα για αυτο το hardware: αστάθεια, χαμηλές επιδόσεις, μπλε οθονούλεεεεςςςς....." Δεν θέλω να πάθω κάτι τέτοιο, για αυτό ρωτάω...[/quote'] Μα φυσικά, ειναι γνωστό οτι τα ΧΡ ειναι γραμμένα για s939. ΕΛΕΟΣ τι άλλο θα ακούσουμε... Μου θυμίζει τα σχόλια παππούδων για αυτοκίνητα "Ασε, σκοτώστρα το Χ, τράκαρε ο ξάδερφος του θείου του μπατζανάκη κι αστα να πάνε...":???: Μια χαρούλα ειναι όλες οι ΑΜ2. Διαλέγεις απλά αυτή με τα specs που θέλεις (έξτρα κοντρόλλερ για SATA, onboard περιφερειακά κ.λ.π.). Εγώ την Asus θα έπαιρνα (είχα κατα καιρούς 4-5 μητρικές Asus και όλες ήταν άψογες). Η καλύτερη επιλογή πάντως ειναι να περιμένει κανείς λιγάκι μέχρι να κυκλοφορήσει η AM2 LanParty nf590 της DFI... Killer board!
M-81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μα φυσικά' date=' ειναι γνωστό οτι τα ΧΡ ειναι γραμμένα για s939. ΕΛΕΟΣ τι άλλο θα ακούσουμε... Μου θυμίζει τα σχόλια παππούδων για αυτοκίνητα "Ασε, σκοτώστρα το Χ, τράκαρε ο ξάδερφος του θείου του μπατζανάκη κι αστα να πάνε...":???: Μια χαρούλα ειναι όλες οι ΑΜ2. Διαλέγεις απλά αυτή με τα specs που θέλεις (έξτρα κοντρόλλερ για SATA, onboard περιφερειακά κ.λ.π.). Εγώ την Asus θα έπαιρνα (είχα κατα καιρούς 4-5 μητρικές Asus και όλες ήταν άψογες).[/quote']Ουπς! Εγώ δεν το ήξερα αυτό για XP + s939. Και τι κάνεις όταν θέλεις ΑΜ2 και δεν προτίθεσαι να αλλάξεις τα XP; Ψάχνεις για firmware updates της motherboard? Τι;
silencer51 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Χεχ, ειρωνικά μιλούσα φίλε M-81, προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά μου τη δίνει να λένε δήθεν 'τεχνικοί' (τρομάρα τους) σοφιστείες του στυλ "Τα XP δεν ειναι γραμμένα για AM2"... :-/ Όπως είπα πάρε αφοβα όποια ΑΜ2 μητρική θές. Προσοχή στα bios updates και στα drivers... ;-)
random Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 φοβερό επίπεδο το τοπικ του εΠιΣιΜαγκ: "Αλαξε WIN μερικες φορες εκδοση απο εκδοση εχει πολυ μεγαλη διαφορα.Σου προτινω WIN XP PRO SP3 GR..." εγω θα πρότινα windows vista 2009 SP4 (αν δεν βιάζεσαι πολύ). μαλλον λύση βρήκε: θα ενσματώσω σε αντιγραφο των win XP κάποιους drivers, μπας και διορθωθει η κατάσταση. Αν όχι, βάζω Vista δηλαδη το εστησε χωρις latest drivers (και ποιος ξέρει τι άλλο εγκατέστησε ή ξέχασε να εγκατέστησει) και έβγαλε ετυμηγορία για τη μητρική. οποτε τη λύση τη βρήκε (μιλάμε για Ιουνιο 2006): θα περιμένει το Δεκέμβριο και άν, οταν βγουν Βιστα, για να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα. ή θα βασιστεί σε ενα beta λειτουργικό, που προφανώς θα ειναι πολύ σταθερότερο απο ενα Final με 2 SP. 'ντάξ τώρα...
kyrnikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Έχω δει τις παρακάτω*: ASUS M2NPV-VM GIGABYTE M51GM-S2G MSI? Δε βρήκα κάτι διαθέσιμο. Αν έχει κάποιος κάποιο μοντέλο* υπόψιν του... Φίλε μου μια χαρά είναι η ASUS ΑΛΛΑ έχει ασυμβατότητα με ορισμένου τύπου μνήμες .Δες εδώ : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150933 Καλό είναι να το έχεις υπόψιν σου ... P.S.: 3 εβδομάδες+ μετά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα .Καμία έστω ενημέρωση από το e-shop. :evil: :evil:
anthony_crete Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Kai i K9N ths msi prepei na einai kali...Iparxoun polles ekdoseis psaxe kai vres poia ekdosi tairiazei stis apetiseis sou kai ... kalo pswnio!! [xaxaxa..pos ta lew etc simera!! ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.