tade_efi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 καλησπερα εχω ενα gamepad του οποιου τα στοιχεια ακριβως ειναι τα εξης:speed link bullfrog force vibration gamepad με συνδεση usb.οταν τοποθετω το usb στη θεση του γινεται αναγνωριση και εμφανιζεται μηνυμα οτι ειναι ετοιμο για χρηση και λειτουργρει κανονικα.εχω προσπαθησει να το χρησιμοποιησω σε παιχνιδια οπως το medal of honor και το sniper elite αλλα δεν κανει τιποτα. ισως τα παιχνιδια αυτα να μην ειναι συμβατα ή τελος παντων να παιζονται μονο με τα πληκτρα του υπολογιστη.το θεμα ομως ειναι ποια παιχνιδια μπορει κανεις να παιξει με gamepad αν οχι αυτα και τελος παντων σε ποιο σημειο πρεπει να ψαξω να βρω την συσκευη αυτη(γιατι προσπαθησα να την εντοπισω αλλα τζιφος-οχι οτι το ζορισα πολυ)? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ή οχι? καποια παιχνιδια οπως need for speed και cold fear μπορω να τα παιξω ή να ανοιξω το παραθυρο και να σουταρω το gamepad? ευχαριστω εκ των προτερων
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Στο Game controllers το βλέπεις το pad?
mxpert Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 πως το εννοείς οτι "λειτουργεί κανονικά" ??? σε άλλα παιχνίδια ??? απο τα παιχνίδια που λες πως δεν παίζει, έχεις κάνεις -μέσα απο το παιχνίδι- τις απαραίτητες ρυθμίσεις ?
sniper_206 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Settings -> Control Panel -> Game Controllers -> Properties και μετά δοκίμασε εκεί να κάνεις calibrate και τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Μέασα από την οθόνη του παιχνιδιού πρέπει να επιλέξεις ότι θα παίζεις με gamepad και λογικά τα περισσότερα παιχνίδια το υποστηρίζουν. Εγώ πάντως μόνο για το pro το έχω το δικό μου!
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Αν το παιχνιδι δεν υποστηριζει gamepads απλα δε θα το χρησιμοποιησει... Βαλε κανενα FIFA , MicrοMachines κανενα emulator αυτα υποστηριζουν στανταρ gamepads και θα σου παιζουν. Γενικα πηγαινε στα Options του παιχνιδιου -> Controls και δες αν δεχεται τα κουμπια του του gamepad ή το gamepad ως επιλογη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.