Προς το περιεχόμενο

Ote ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1024 ΜΕ 26€ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Σε ποσες μερες γινεται η ενεργοποιηση???

Γιατι φτανω σχεδον 1 εβδομαδα που εστειλα το fax και ακομα δεν την εχουν καταχωρησει.

Μπορει να μας πει καποιος που πηρε αυτη την προσφορα ποσες μερες περασαν για να δουλεψει το adsl??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν πήγα να ρωτήσω μου είχαν πεί σύνολο 22 μέρες.10 μέρες για να κοπεί η γραμμή του Οτε και άλλες 12 για ενεργοποιήση της νεας...

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι οτι εγώ έχω γραμμή από οτε ήδη και πρέπει να κοπεί για να μην πληρώνω το πάγιο και να μου ενεργοποιήσει γραμμή και σύνδεση η Οτενετ..για να πληρώσω 104ευρώ και κατόπιν τα 26 μετά τους 4μήνες...

Δημοσ.

Εμενα παντως που ειχα 512 η αναβαθμιση εγινε μεσα σε 3 εργασιμες..

ασχετο αν εχει προβλημα.. και περφτει η συνδεση οταν περνω ή με περνουν τηλ...:@

Δημοσ.

re paidia. den ksero an kanei 26euros, ego piga simera apo 384 poy exo to CONNX na to kano 1024 poy to eida sth TV (exo ADSL edo kai 8 mhnes) kai moy eipan....(kratieste???) 46euros/mina!!! Oxi to 2mino! TO MHNA! Ento metaksi ton eipa oti prokeitai gia 1024 klp klp poy exo dei 26/month klp kai leei oxi ayto einai to ADSL In a box otenet, pos skata to lene. kserete tipota ?

Δημοσ.
...Σε ποσες μερες γινεται η ενεργοποιηση???

Γιατι φτανω σχεδον 1 εβδομαδα που εστειλα το fax και ακομα δεν την εχουν καταχωρησει.

Μπορει να μας πει καποιος που πηρε αυτη την προσφορα ποσες μερες περασαν για να δουλεψει το adsl??

καταρχην,εισαι σιγουρος πως το φαξ εφτασε?το επιβεβεωσες?

στο λεω,γιατι ειχα στηλει 7-8,και δεν ελαβαν κανενα,και με το που εστηλα με κουριες το εντυπο,ενεργοποιηθηκε μετα 2 μερες (30+ ωρες για την ακριβεια).

Δημοσ.

ααααπ! κι εψαχνα 100 ωρες εδω περα το τοπικ για φαξ απ'το pc, θα την κανω με courier καλυτερα τη δουλεια :D

Δημοσ.

φιλε,απο τα 100 φαξ που θα στηλεις στον οτε,τα 90 τους πεφτουν κατω και τα παιρνει ο αερας!

καλυτερα ενα ACS Courier με 6 ευρω,και καθαρισες!

ΥΓ.ενω το πηγε φιλος μου στον οτε και με ειδοποιησε,οταν τους πηρα τηλεφωνο,λεγανε οτι δεν τους ηρθε φαξ με το ονομα μου.μολις ακουσαν τα καντιλια τους,με πηραν μετα 10 λεπτα και μου ζητησαν συγνωμη,και οτι το λαβανε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...