SOTIS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Παίδες γειά σας..... θέλω να ρωτήσω το εξής Θέλω να συνδεθώ με vpn από το σπίτι μου σε δίκτυο εταιρίας.Εχω ρυθμίσει το modem/router + server εταιρίας, έχω ρυθμίσει το remote pc και συνδέομαι κανονικά(κάτω δεξιά εμφανίζεται η σύνδεση). Απο εκεί και πέρα πώς θα δώ πόρους δικτύου???(τερματικά,shared folders,printers κτλ...)
tech25 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Posi simasia exei poias etairias einai? Afou kaneis syndesi me VPN pairneis kai mia "topiki" IP. Opote exeis access me ton idio tropo pou tha eixes an isoun stin etairia. Min ksexnas mono to windows authentication.
Panos83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δεν εχει σημασια το δικτυο σε ποια εταιρια ανηκει.Τους share φακελους θα τους βλεπεις κανονικα.Μπορεις να μην παρεις τα στοιχεια δικτυου της εταιριας αρκει στη συνδεση να επιλεξεις να μην παιρνεις τον gateway του δικτυου που μπαινεις
geioannou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 geia sas paidia.thelo na rotiso otan trexoyme to programma prepei na kanoume kapoies sigkekrimenes rithiseis??
comfuzio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Meso internet gia na kaneis VPN polu kalo einai to Hamachi to opoio sou kanei LAN OVER THE INTERNET To kathe pc omos kai as einai sto idio lan gia na mpei sto VPN kai na to deis esy me remote thelei Hamachi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.