alipkok Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Καλημέρα και καλές διακοπές σε όλους. Είχα ενα αρχείο το οποίο δυστυχώς χάθηκε ελέω format..Το συγκεκριμένο αρχείο ειναι μια εργασία που έγινε με το πρόγραμμα smartdraw(αρχείο τύπου sdr).Τυχερός μέσα στην ατυχία μου το αρχείο το είχα εκτυπώσει οπότε το έχω σε έντυπη μορφή.Μπορεί o scanner να βοηθήσει έτσι ώστε να το επανακτήσω και να μπορέσω να το επεξεργαστω στο πρόγραμμα που προανέφερα; ευχαριστώ και ελπίζω να έγινα κατανοητός
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δοκιμασε καλυτερα καποιο data recovery tool για να ανακτησεις την εργασια σου απο τον δισκο, πολυ πιθανο να μπορεσεις να το ανακτησεις. Δοκιμασε το FreeUndelete που ειναι και δωρεαν αν μπορεσει να σε βοηθησει...
alipkok Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δοκιμασε καλυτερα καποιο data recovery tool για να ανακτησεις την εργασια σου απο τον δισκο' date=' πολυ πιθανο να μπορεσεις να το ανακτησεις. Δοκιμασε το FreeUndelete που ειναι και δωρεαν αν μπορεσει να σε βοηθησει... δοκίμασα κάτι τέτοιο με το recover my files το οπόιο ναι μέν εμφάνισε τα περισσότερα αρχεία ,ωστόσο τα περισσότερα ήταν fake... επειδή βρηκα την εργασία εκτυπωμένη υπέθεσα μήπως σωθεί απο εκεί η κατάσταση με τον scanner...
alipkok Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δοκιμασε καλυτερα καποιο data recovery tool για να ανακτησεις την εργασια σου απο τον δισκο' date=' πολυ πιθανο να μπορεσεις να το ανακτησεις. Δοκιμασε το FreeUndelete που ειναι και δωρεαν αν μπορεσει να σε βοηθησει... δοκίμασα κάτι τέτοιο με το recover my files το οπόιο ναι μέν εμφάνισε τα περισσότερα αρχεία ,ωστόσο τα περισσότερα ήταν fake... επειδή βρηκα την εργασία εκτυπωμένη υπέθεσα μήπως σωθεί απο εκεί η κατάσταση με τον scanner...
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δε ξερω αν εχει λειτουργια ιmport from scanner το προγραμμα :-? Αν την εχει και μοπει να καταλαβει το σχεδιο σου εισαι τυχερος, αλλιως μαλλον πρεπει με το ματι να το ξαναφτιαξεις. Αν καποιος αλλος εχει καποια καλυτερη προταση ας βοηθησει τον alipkok...
STEVEtheGREEK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Φιλε μου δε χάνεις τίποτα να το σκανάρεις το έντυπό σου και να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα OCR για αναγνώριση και επιπλέον επεξεργασία κειμένου. Προτείνω κάποια έκδοση του ΑΒΒΥΥ finereader (8.0) η οποία θα σου επιτρέψει να εξάγεις το scanned κείμενό σου σε word - excel - Powerpoint και από κει και πέρα να το κάνεις import στο smartdraw για περαιτέρω "πειράγματα". Ελπίζω να πιάσει κάτι τέτοιο ,εμένα με έχει βοηθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν αλλά σε διαφορετικές περιπτώσεις (όχι σε smartdraw)
alipkok Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 αδερφέ μου μου άνοιξες τα μάτια!!!Δεν χρειαζεται να κανω import from scanner καθώς εχει Import και jpg αρχεία,οπότε το σαρώνω σαν jpg και το περνάω...χιλια ευχαριστω ,ειχε κολλήσει το μυαλό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.