Προς το περιεχόμενο

Γίνεται επανάκτηση αρχείου "μέσω" του scanner;

alipkok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλές διακοπές σε όλους.

Είχα ενα αρχείο το οποίο δυστυχώς χάθηκε ελέω format..Το συγκεκριμένο αρχείο ειναι μια εργασία που έγινε με το πρόγραμμα smartdraw(αρχείο τύπου sdr).Τυχερός μέσα στην ατυχία μου το αρχείο το είχα εκτυπώσει οπότε το έχω σε έντυπη μορφή.Μπορεί o scanner να βοηθήσει έτσι ώστε να το επανακτήσω και να μπορέσω να το επεξεργαστω στο πρόγραμμα που προανέφερα;

ευχαριστώ και ελπίζω να έγινα κατανοητός

Δημοσ.

Δοκιμασε καλυτερα καποιο data recovery tool για να ανακτησεις την εργασια σου απο τον δισκο, πολυ πιθανο να μπορεσεις να το ανακτησεις.

Δοκιμασε το FreeUndelete που ειναι και δωρεαν αν μπορεσει να σε βοηθησει...

Δημοσ.
Δοκιμασε καλυτερα καποιο data recovery tool για να ανακτησεις την εργασια σου απο τον δισκο' date=' πολυ πιθανο να μπορεσεις να το ανακτησεις.

δοκίμασα κάτι τέτοιο με το recover my files το οπόιο ναι μέν εμφάνισε τα περισσότερα αρχεία ,ωστόσο τα περισσότερα ήταν fake...

επειδή βρηκα την εργασία εκτυπωμένη υπέθεσα μήπως σωθεί απο εκεί η κατάσταση με τον scanner...

Δημοσ.
Δοκιμασε καλυτερα καποιο data recovery tool για να ανακτησεις την εργασια σου απο τον δισκο' date=' πολυ πιθανο να μπορεσεις να το ανακτησεις.

δοκίμασα κάτι τέτοιο με το recover my files το οπόιο ναι μέν εμφάνισε τα περισσότερα αρχεία ,ωστόσο τα περισσότερα ήταν fake...

επειδή βρηκα την εργασία εκτυπωμένη υπέθεσα μήπως σωθεί απο εκεί η κατάσταση με τον scanner...

Δημοσ.

Δε ξερω αν εχει λειτουργια ιmport from scanner το προγραμμα :-? Αν την εχει και μοπει να καταλαβει το σχεδιο σου εισαι τυχερος, αλλιως μαλλον πρεπει με το ματι να το ξαναφτιαξεις. Αν καποιος αλλος εχει καποια καλυτερη προταση ας βοηθησει τον alipkok...

Δημοσ.

Φιλε μου δε χάνεις τίποτα να το σκανάρεις το έντυπό σου και να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα OCR για αναγνώριση και επιπλέον επεξεργασία κειμένου.

Προτείνω κάποια έκδοση του ΑΒΒΥΥ finereader (8.0) η οποία θα σου επιτρέψει να εξάγεις το scanned κείμενό σου σε word - excel - Powerpoint και από κει και πέρα να το κάνεις import στο smartdraw για περαιτέρω "πειράγματα".

Ελπίζω να πιάσει κάτι τέτοιο ,εμένα με έχει βοηθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν αλλά σε διαφορετικές περιπτώσεις (όχι σε smartdraw)

Δημοσ.

αδερφέ μου μου άνοιξες τα μάτια!!!Δεν χρειαζεται να κανω import from scanner καθώς εχει Import και jpg αρχεία,οπότε το σαρώνω σαν jpg και το περνάω...χιλια ευχαριστω ,ειχε κολλήσει το μυαλό μου:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...