Legionnaire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ούτε το WEP ούτε το MAC Filtering σας σώζει. Και οι 2 τρόποι μπορούν πανεύκολα να ξεπεραστούν και κρατούν μακρυά μόνο αυτούς που απλά ανοίγουν το PC και "αυτόματα" μπαίνουν στο δίκτυό σας. Ξεκινήστε από απλά πράγματα. Ρίξτε την ισχύ εκπομπής. Δεν χρειάζεται να γίνεται όλο το τετράγωνο access point. Περιορίστε το στον όροφό σας.
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 to wpa ine kati san to wep.pantos an kapoios exei tropo gia na spasei mac filtering ktl ktl e tote sigoura tha exei dikia tou adsl kai den tha thelei apo allon.xixi.an ine toso magkas tote as parei kai autos ligo bandwidth.pragmati mporeis na rixeis kai tin isxy na kaneis hide to ssid.
tech25 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 To hide tou ssid den einai tipota. Polla software sto vriskoun amesos.(pc Network Stumbler) I diafora tou WEP me to WPA einai oti sto WEP ta kleidia einai epanalmbanomena.Etsi an exeis simantiko arithmo data apo kapoion sniffer exeis kai ta kledia. Sto WPA den einai etsi. Poso mallon sto WPA2
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 to network stumbler ,site surveyor oposkai kapoia alla sou lene kai to snr kai to channel ktl ktl kai paei legontas.apla ola mazi enomena kanoun kati to kalo.
capthookb Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Pantos polla asyrmata einai anoixta. Prin kapoies meres vrika ma to laptop sto kentro tis polis anoixto asyrmato apo etairia pliroforikis kai paroxis ypiresion.lame... Tous allaksa 2-3 password kai isixasan... Δηλαδή αν εγώ κάνω αφήνω 40kbps ασύρματα ελεύθερα να μπαίνει κανένας γείτονας να βλέπει κανένα email, θα πρέπει να μπει και να μου πειράζει το σύστημα; (Αν μπορεί έτσι)... Ωραία λογική!!!! Μπράβο.
tech25 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Giati na to exeis eleythero? Parametropoihse kai ton geitona....
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 capthookb νομιζω οτι ο tech25 τους εκανε και χαρη, επειδη θα ειδαν το λαθος τους και θα επανεφεραν το router στην αρχικη του ρθμιση και θα του εβαλαν προστασια τωρα. Εταιρια πληροφορικης ειναι θα επρεπε να ξερουν 5 πραγματα πιο πολλα για την ασφαλεια, τι κανουν δηλαδη στους πελατες τους τα αφηνουν ολα μπατε σκυλοι αλεστε? Ασε που μπορουσε καποιος πολυ ευκολα φανταζομαι να κανει spying σε προσφορες και πελατες που ειχε η συγκεκριμενη εταιρια... Εδω σοβαρες εταιριες πληρωνουν hackers για να βρουν τρυπες στα συστηματα ασφαλειας τους, αυτο που εκανε ο tech25 ηταν το καλυτερο για να τους χτυπησει το καμπανακι και να κανουν κατι πιο σοβαρο.
HexStatic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 LOL tha prospathisw na to kanw stin aderfh mou! ...
capthookb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 capthookb νομιζω οτι ο tech25 τους εκανε και χαρη' date=' επειδη θα ειδαν το λαθος τους και θα επανεφεραν το router στην αρχικη του ρθμιση και θα του εβαλαν προστασια τωρα. Εταιρια πληροφορικης ειναι θα επρεπε να ξερουν 5 πραγματα πιο πολλα για την ασφαλεια, τι κανουν δηλαδη στους πελατες τους τα αφηνουν ολα μπατε σκυλοι αλεστε? Ασε που μπορουσε καποιος πολυ ευκολα φανταζομαι να κανει spying σε προσφορες και πελατες που ειχε η συγκεκριμενη εταιρια... Εδω σοβαρες εταιριες πληρωνουν hackers για να βρουν τρυπες στα συστηματα ασφαλειας τους, αυτο που εκανε ο tech25 ηταν το καλυτερο για να τους χτυπησει το καμπανακι και να κανουν κατι πιο σοβαρο. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ο tech25 ούτε τι κωδικούς άλλαξε και άν άλλαξε. Συμφωνώ πως, κι εγώ αν έδινα internet π.χ, θα το έκανα με τρόπο που να μη μπορεί να με πειράξει ο γείτονας. Όμως όλοι ξέρουμε πως ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, και πως αν πραγματικά θελήσει κάποιος να μπεί κάπου θα μπει αργά ή γρήγορα, εύκολα ή δύσκολα. Ο tech25 άλλαξε κωδικούς λέει. Ένας άλλος μπορεί να θεωρούσε πως θα ήταν πρέπον να ρίξει έναν ιο ή να σβήσει αρχεία, έτσι μόνο και μόνο για να "μου κάνει τη χάρη...." Εγώ δηλαδή έχω όλη την καλή διάθεση να προσφέρω κάτι, και αυτός που το χρησιμοποιεί ζητάει και τα ρέστα. Με αυτό διαφωνώ. Φαντάζομαι συμφωνούν μαζί μου και οι περισσότεροι που έχουν Access Points σε ασύρματα δίκτυα πόλεων. Θα μπορούσε κάλιστα να στείλει ένα email ή να πάρει ένα τηλέφωνο και να αναφέρει αυτό που βρήκε, αν πραγματικά ενδιαφέρεται να με "σώσει" από τρύπες ασφαλείας.
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 na rixeis io den einai eukolo.na allaxeis username kai password ston router i na ton kaneis reset sta default ine eukolo.pragmati iparxoun kai atoma pou stelnoun mail kai idopoioun.
capthookb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Πάντως ο POG με την πρότασή του δείχνει και τη δύναμη του Linux! σε ότι αφορά δικτυακά θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.