giglis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι ξέρει κανείς από εσάς πόσο λέτε να μου πάρουν στην Sony Hellas αν στήλη το PSP γιατί μου χάλασε και μου έχει τελειώσει και η εγγύηση.
john_who Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Eιναι πιο ευκολο να πλακωσεις τον αδελφο σου στις κλωτσιες,παρα να χακαρεις τωρα το Psp 2000 :lol::lol: τέλειος
basilis5 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι ξέρει κανείς από εσάς πόσο λέτε να μου πάρουν στην Sony Hellas αν στήλη το PSP γιατί μου χάλασε και μου έχει τελειώσει και η εγγύηση. αν πας και ρωτησεις στο http://www.pspgr.net τα παιδια ισως ξερουν να σου πουν πως να το επισκευασεις διχως να μπλεκεις με αντιπροσωπειες,φτανει να τους εφηγησες τ προβλημα υπαρχει. εκει εχει μεγαλους γκουρου!βεβαια πολλοι ειναι και εδω στο ινσομνια,οποτε μπορει καποιος να το δει και να σου απαντησει εδω. τωρα περι κοστους εχει να κανει και με τι ανταλλακτικο θα χρειαστει (αν χρειαστει)
alexziog Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Κυκλοφόρησε το νέο custom firmware, 5.50GEN-D. Δείτε εδώ τον οδηγό.
rallistas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ειχα το πρωτο PSP.Το πουλησα πριν πολυ καιρο και ξαναπηρα προχθες ενα καινουριο με το Gran Turismo και τα εχω ξεχασει ολα..!Σε ποιο φακελο ριχνω τραγουδια,video και φωτογραφιες ρε παιδες?Δικους μου δεν μπορω να κανω για να μην ειναι χυμα,στην καρτα μνημης?
alexziog Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Κάνε format για να εμφανιστούν όλοι οι φάκελοι. Μετά θα περάσεις πχ τα τραγούδια στον φάκελο MUSIC.
rallistas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Οποτε κραταω τα saves μου ενα αντιγραφο.Ευχαριστω πολυ!
telegamesvg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Οποτε κραταω τα saves μου ενα αντιγραφο.Ευχαριστω πολυ! Aφου στα ειπα κ εγω ,ξεχασιαρη
Commentator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξερω απο psp και θελω να ρωτησω ποιο psp ειναι καλυτερα να αγορασω απο οσα εχουν βγει
alexziog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Σε χαρακτηριστικά καλύτερο είναι το PSP Go, προς το παρόν όμως δεν μπορείς να του περάσεις custom firmware.
Commentator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Σε χαρακτηριστικά καλύτερο είναι το PSP Go, προς το παρόν όμως δεν μπορείς να του περάσεις custom firmware. το psp 3000 slim χακαρετε;
alexziog Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ναι εφόσον έχει 5.03 official firmware ή μικρότερο.
thodoris_9 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι γρήγορο παιδιά. Μπορώ να περάσω custom firmware για backup παιχνίδια στο PSP Slim 2004 μου τώρα που βλακωδώς το έκανα update sto τελευταίο firmware 6.10? Για να μην ψάχνω άδικα ο κακομοίρης, έχω μουρλαθεί στην παραπληροφόρηση... Ευχαριστώ
alexziog Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Θα χρειαστείς pandora (εφόσον το PSP σου είναι hackable).
Commentator Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ναι εφόσον έχει 5.03 official firmware ή μικρότερο. και πως βρισκω απο πριν το firmware ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα