kabamaru21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αυτο τον καιρο παιζω vice city σε 4gb original 100% σε cso στην μεγιστη συμπιεση, κανενα μα κανενα προβλημα!
strikucci Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Hi παιδες.. Να κανω μια ερωτηση.. Εχω το psp με software 3.52.. Μπορω να το crackaρω??
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ναι μόνο με pandora μπες εδώ και θα βρεις τα πάντα!!!! http://www.octapus.net/phpnuke/index.php
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Λοιπόν καταρχήν ευχαριστώ για την βοηθεία. Κατάφερα να βάλω σε λειτουργία το GPS και βλέπω ότι συνδέεται κανονικά με 4-5 δορυφόρους. Τώρα έχω τις εξής απορίες. 1) Στο map this στο πεδίο αναζήτης περιοχών του γράφω 'Greece' αλλά μου βγάζει μήνυμα 'LOCATION OUT OF RANGE' 2) Εγκατέστησα στο psp το Google Maps και θέλω να μάθω αν μπορώ να φτιάχνω χάρτες από εκεί και όχι απ'το Pc και να τους βάζω κατευθείαν στο gps, αν δεν γίνεται τότε απ'το Pc με το Google Maps πως αποθηκεύω χάρτες καυεθείαν στο psp? Αυτά για τώρα. Ευχαριστώ για την υπομονή.
kostas16 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μια wireless pci card πως θα δω αν εχει access point!!! απο που θα παρω access point αν δεν εχει???? (οχι web buying)
kostas16 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 sorry αλλα και εγω δεν ξερω σχεδον τπτ απο psp αλλα θελω να σε ρωτησω αν ξερεις την πιθανή ημερομινια που θα ερθει το psp gps στην ελλάδα????
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 http://www.ebw.gr/Store/Default.aspx?tabid=56&CategoryID=363&List=0&SortField=ProductName%2cProductName&Level=a&ProductID=1198&Language=el-GR Έχει έρθει ήδη. Στο Μαρούσι είναι το μαγαζί. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ & ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ 21
fsbmaniac Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παιδια θελω μεριεκς πληροφοριες.... καταρχην εχει βγει καινουρια εκδοση slim ? Επισης υπαρχει καποιος απο εδψ η καποιο thread που να μιλαει για psp και ebay πωλητες κτλ ???? Αξιζει η διαφορα στα χρηματα ? Επισης ολα πλεον τα firmware...πειραζονται?
panos98765 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 εχει βγει η εκδοση slim,για ebay δεν πρεπει να εχει μεγαλη διαφορα .
BboyAdriel Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 καλησπερα παιδες 8ελω να αγορασω psp αλλα δν ξερω τι πρεπει να κιταξω κ πιο μοντελο να παρω , μπορειτε να με ενημερωσετε; και κατι αλλο τι παιζει με τα version , ευχαριστω
koutsou Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Φίλε μου νομίζω πως ότι και να πάρεις αυτή την στιγμή θα είναι psp slim και version πάνω από 3.90. Οπότε δεν χρειάζεται να κοιτάξεις κάτι αφού καλώς κακώς αυτά κυκλοφορούν έξω στην αγορά.
BboyAdriel Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Φίλε μου νομίζω πως ότι και να πάρεις αυτή την στιγμή θα είναι psp slim και version πάνω από 3.90. Οπότε δεν χρειάζεται να κοιτάξεις κάτι αφού καλώς κακώς αυτά κυκλοφορούν έξω στην αγορά. Ευχαριστω για την απαντηση.. Καπια συμβουλη , που το πουλανε σε καλυτερη τιμη επισης συμφερη το πακετο με τα 2GAMES? Και κατι αλλο... μπορει καπιος να μου εξυγισει τι γινετε με τα versions; ευχαριστω!
koutsou Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Για τιμές φίλε μου το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δεις στο http://www.skroutz.gr και να συγκρίνεις. Απλά εάν δεν κάνω λάθος σε αρκετά καταστήματα έχει πέσει η τιμή του και μπορεί να το βρεις και με 159 ευρώ. Διαφορετικά κάπου στα 169-179 έχει. Τώρα όσο για το version απλά έχετο στο μυαλό σου σαν αναβάθμιση του λογισμικού του. Όσο πιο μεγάλο το νούμερο τόσο πιο καινούργιο. Στο 3.95 έχει σταματήσει εάν θυμάμαι καλά. Απλά psp με version 3.50 και μικρότερο ξεκλείδωναν πιο εύκολα. Με version 3.51 και πάνω απλά θέλει μια μικρότερη ταλαιπωρία για το ξεκλείδωμα του. Ελπίζω να σε βοήθησα.
BboyAdriel Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Για τιμές φίλε μου το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δεις στο http://www.skroutz.gr και να συγκρίνεις. Απλά εάν δεν κάνω λάθος σε αρκετά καταστήματα έχει πέσει η τιμή του και μπορεί να το βρεις και με 159 ευρώ. Διαφορετικά κάπου στα 169-179 έχει.Τώρα όσο για το version απλά έχετο στο μυαλό σου σαν αναβάθμιση του λογισμικού του. Όσο πιο μεγάλο το νούμερο τόσο πιο καινούργιο. Στο 3.95 έχει σταματήσει εάν θυμάμαι καλά. Απλά psp με version 3.50 και μικρότερο ξεκλείδωναν πιο εύκολα. Με version 3.51 και πάνω απλά θέλει μια μικρότερη ταλαιπωρία για το ξεκλείδωμα του. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλη φαση...Φιλε βοηθησες και μαλιστα πολυ! .Κατι αλλο οταν εννοεις ξεκλειδωμα τι ακριβως εννοεις.. ευχαριστω για αλλη μια φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα