kabamaru21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 exit 1-exit 2 ωραια παιχνιδακια και εθιστικα! και μικρα σε μεγεθος για οτι αλλο pm me
klainmaingr Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 To platypus το τερμάτισα.. Το patapon μετά απο 2μιση ώρες παιχνιδιού(όχι συνεχόμενα) ήθελα να το ρίξω απο το παράθυρο Θα δοκιμάσω loco rocco και θα δώ και τι παίζει με αυτά τα exit? Επίσης μου ήρθε στο μυαλό το tokobot... αξίζει; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
panos98765 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 το tokobot δεν με εντυπωσιασε,δες το Echochrome και spinout
saxogeorge Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 αν κατα την διαρκια του update βγαλουμε το τροφοδοτικο και την μπαταρια ,τη γινετε?
saxogeorge Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 περιμενω μια απαντηση (αλλα οχι οτι ειναι για πεταμα).τωρα δεν ανοιγη (περιεργο).μπορω να κανω κατι?
saxogeorge Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 οκ εφτιαξα μια Πανδορα και δουλεψε.ευχαριστω για τη βοηθεια.
S2Katana Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Παιδιά, πάιζω το GTA Vice City Stories από την κάρτα μνήμης και μου κάνει κολλήματα.Δεν τα κάνει όμως στα άλλα games.Φταίει η κάρτα?Δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυθεντική ή όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Παιδιά, πάιζω το GTA Vice City Stories από την κάρτα μνήμης και μου κάνει κολλήματα.Δεν τα κάνει όμως στα άλλα games.Φταίει η κάρτα?Δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυθεντική ή όχι. Αλεξανδρε,στα GTA το κανει αυτο,δοκιμασες να το βαλεις σε iso και οχι σε cso?Aν και δεν νομιζω να εχει τεραστια διαφορα. Το αυθεντικο που εχω παιζει μια χαρα παντως.
Dreamchaser Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Και σε μενα κολλανε τα GTA οταν ειναι σε .cso με fake 4αρα. Σε .iso ομως παιζουν μια χαρα.
S2Katana Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Το αυθεντικό τέλεια παίζει.Το αντίγραφο ασφαλείας βγάζει πρόβλημα. Πως γίνεται η μετατροπή σε .iso παιδιά?
klainmaingr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Το αυθεντικό τέλεια παίζει.Το αντίγραφο ασφαλείας βγάζει πρόβλημα. Πως γίνεται η μετατροπή σε .iso παιδιά? Υπάρχει το psp iso compressor.. Αυτό το χρησιμοποιώ για iso to cso.. αλλα έχει πολλές επιλογές.. μια απο αυές νομίζω είναι και το cso to iso.. Κολλήματα κ popup και στο gta του psp? ;p
S2Katana Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ok, το βρήκα με τη βοήθεια του PDS, tnx φίλε klainmaingr. Mπααα, την παλεύουμε στο PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα