Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά, όσοι περίμεναν την συνέχεια του FFVII -όπως εγώ- θα απογοητευτούν. Σαν action-rpg που είναι όμως καλά τα πάει. Έχω τρελαθεί στις αποστολές...

Όντως το DMW σύστημα είναι ολίγον τι... εκτός κλίματος!

Δημοσ.

το έχω και εγώ το FF VII, είναι τέλειο και δε μετάνιωσα που το κατέβασα (1.1GB CSO)

by the way, αυτό το DMW τι είναι ακριβώς? τι κάνει? (και καλά άμα σου βγούν κάποια νούμερα συμβολίζουν κάτι... μονο και μονο για αυτό είναι?) μπορείς εσύ να το ρύθμισις η στο περίπου να καταλάβεις τι θα σου βγάλει? η είναι εντελώς στη τύχη?

Δημοσ.

Λογικά είναι εντελώς στην τύχη. Αν και αργότερα βρίσκεις materia που δίνουν μεγαλύτερα ποσοστά σε συγκεκριμένες επιθέσεις.

Το παιχνίδι το τερμάτισα πριν λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό.

Αν δεν υπήρχε το DMW ίσως και να ήταν καλύτερο.

Δημοσ.

καλησπερα! παιδια μολις πηρα το psp κ ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να παρω αρχικα για να λεω οτι το αξιοποιω... εκτος φυσικα απο μια καρτα μνημης,ακουστικα κ θηκη. κ αν γινεται κανενα καλο site. ευχαριστω πολυ!!:mrgreen:

Δημοσ.
καλησπερα! παιδια μολις πηρα το psp κ ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να παρω αρχικα για να λεω οτι το αξιοποιω... εκτος φυσικα απο μια καρτα μνημης,ακουστικα κ θηκη. κ αν γινεται κανενα καλο site. ευχαριστω πολυ!!:mrgreen:

http://www.octapus.net/phpnuke/index.php

γράψου και μπές στο φόρουμ.

Θα βρείς τα ΠΑΝΤΑ!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
υπάρχει κανένα option file για pes 2008 για το psp που να διορθώνει τα ονόματα;

Ναι υπαρχει... και ειναι option save file

pm me

Δημοσ.
κυκλοφορησε το flow!

Ααα αυτό θα ρώταγα τώρα..Αλλά πού;Δν βρήκα πουθενά να τ πουλάνε ούτε καν στην σονυ.

http://www.octapus.net/phpnuke/index.php

γράψου και μπές στο φόρουμ.

Θα βρείς τα ΠΑΝΤΑ!!

Ευχαριστώ κ γω,γιατί μιας κ είμαι νέος με τν συσκευή δν ξέρω πολλά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει ποσο καιρο που διαβαζω φορουμς στο ιντερνετ για να καταφερω δω μια ταινια στο psp μου, και δεν εχω καταφερει ακομα τπτ.

Θα σας πω πως εχει η κατασταση...

Αρχικα συνδεω με usb το psp στο pc μου (εχω firmware 3.70 στο psp). Το pc αναγνωριζει εναν "αφαιρουμενο δισκο F" τον οποιο και ανοιγω με 2πλο κλικ. Το πρωο πραγμα που βλεπω ειναι ενας φακελος με ονομασια psp. Συνεχιζω ανοιγοντας τον φακελο αυτο και εκει μεσα υποτιθεται ειναι το μερος οπου δημιουργω τους φακελους στους οποιους βαζω φωτογραφιες, mp3 και βιντεο.

Πιο συγκεκριμενα, ονοματιζω τους φακελους συνφωνα με την ονομασια που εχουν στο desktop της οθονης του psp οταν αυτο ειναι ανοιχτο. Δλδ ονοματιζω εναν φακελο "photo" συμφωνα με τον φακελο photo που βλεπω στο psp, ιδια διαδικασια ακολουθω και για τον φακελο music και video.

Οποτε παιρνω μερικες φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μου, και τις κανω drag n drop μεσα στον φακελο music που δημιουργησα μεσα στον φακελο psp, οπως προανεφερα. Και το ιδιο εκανα και με μερικα mp3... drag n drop απο το pc μου στον φακελο music που δημιουργησα μεσα στον φακελο psp. Και ολα καλα και τις φωτο ειδα και τα mp3 ακουσα απο το psp, μια χαρα.

Ελα ομως που οταν κανω το ιδιο για τις ταινιες δε γινεται τπτ... δε τις βλεπω. Ενω η ελευθερη μνημη του psp ελατωνεται καθως κανω την ταινια drag n drop, οταν παω να την βρω μεσα απο το psp, δε την βλεπει.. 0 videos found λεει.

Αμεσως σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει η επεκταση, οποτε κατεβασα σκοπιμα μια ταινια 351 mb με επεκταση .mp4 εκανα την ιδια διαδικασια και τπτ δεν εγινε. Μετα διαβασα ενα post ενος παιδιου απο ενα φορουμ που λεει οτι τα βιντεο δε περνανε μεσα στο psp manually με drag n drop αλλα με ενα προγραμματακι που λεγεται psp video manager.. Mαλιστα λεω, το κατεβαζω, ανοιγω το προγραμμα, και εχει 2 στηλες που διαχωριζονται στη μεση με ενα κουμπι που γραφει "copy". Στην αριστερη στηλη υποτιθεται οτι βαζεις το βιντεο που κανεις browse απο το σκληρο δισκο του pc και στη δεξια στηλη υποτιθεται ειναι το destination folder του psp που για καποιο παραξενο λογο εγω βλεπω τη στηλη κενη, χωρις να μπορω να κανω κατι. Συνεχιζω.. κανω browse και βαζω το ταινιακι που ειχα κατεβασει με καταληξη .mp4. Παταω "copy" και βγαινει μηνυμα οτι δε μπορει να το κανει, memory stick is not marked only for read.. καπως ετσι μου το εγραφε. Τι πρεπει να κανω? Ελεος πια!!

Δημοσ.
@xtrmsnpr

εχεις pm

@ d3mian

δοκιμασε καποιο προγραμα που να μετατρεπει την ταινια σε mp4 στην αναλυση του psp

done... still nothing... κατι δε γινεται σωστα, δε ξερω

Δημοσ.

Καλημέρα στο λαό..

Μιάς και θα ακολουθήσω αυτές τις ημέρες την έξοδο λέω να πάρω μαζί μου το φρεσκοφλασαρισμένο μου psp...

Τι θέλω τώρα...

Έχω μόνο μια ms να μου κάθεται... Μια των 2gb. Τα 800mb είναι τίνγκα στους emulators snes/genesis/nes/master system/nes/n64/cps1 κτλ... (επιλεγμένα παιχνίδια).

Τα υπόλοιπα θέλω να γεμίσουν με "έξυπνα" megabytes.. Π.χ : To worms open warfare 2 είναι έξυπνο μιάς και έχει άπειρο και διασκεδαστικότατο gameplay σε 90mb.

Αντίστοιχα το luxor είναι έξυπνο όπως και το street fighter alpha 3. Γενικά ψάχνω εθιστικά και μικρά σε μέγεθος παιχνίδια... Όχι δλδ του ~1gb

Θα εκτιμούσα όποιες προτάσεις. Ευχαριστώ !! (Το ds είναι δυστυχώς καβαντζωμένο απο τη γυναίκα, αλλιώς είχα τη λύση.. :|)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...