F.E.N.R.I.R Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ποιος είπε ότι έχει ανακοινωθεί έκδοση στα αγγλικά;(Το πιο πιθανό είναι να μην κυκλοφορήσει ποτέ εκτός Ασίας)
gust Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Αν βρει κανείς το Tales Of Rebirth από θείο στο internet σφυράει!!! EDIT: Ο δικός μου θείος το έχει ήδη. Για όσους ενδιαφέρονται, πάρτε τους όλους με τη σειρά και θα το βρείτε. Το βρηκα και εγω αλλα λεει μονο γιαπωνεζικα. Εχει και επιλογη για αγγλικα ή απλα το προτεινεις μονο σε οσους καταλαβαινουν την γλωσσα?
kabamaru21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ρε παιδια εχω το phat psp ξερει κανεις κανα μαγαζι να του δωσω +money και να παρω το σλιμ? εχω παει σε κανα δυο αλλα μου ζητανε 100-120€ ενας μονο μου ζητησε 80€. εχω και ενα game (wrc) να του δωσω...
kabamaru21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 δεν εχω βρει κανεναν... θα κανω κανα ποστ στις αγγελιες....)
F.E.N.R.I.R Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Το βρηκα και εγω αλλα λεει μονο γιαπωνεζικα.Εχει και επιλογη για αγγλικα ή απλα το προτεινεις μονο σε οσους καταλαβαινουν την γλωσσα? Εγώ δεν γνωρίζω γιαπωνέζικα αλλά κατάφερα να τερματίσω το tales of destiny σχεδόν μόνος μου. Αν και το TOR είναι ένα από τα δυσκολότερα της σειράς(το battle system βασικά είναι αρκετά περίπλοκο)μπορείς να χρησιμοποιήσεις οδηγούς από gamefaqs.com της PS2 έκδοσης. Με λίγα λόγια βγαίνει και χωρίς οδηγό αλλά αν κολλήσεις κάπου η θέλεις να δεις την ιστορία χρησιμοποίησε κάποιον. EDIT:Ξέχασα να το αναφέρω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για αγγλική γλώσσα.
Dreamchaser Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Final Fantasy VII Crisis Core USA PSP-EMINENT
xvagos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Final Fantasy VII Crisis Core USA PSP-EMINENT Πότε, που, πως;;;; Λίγο νωρίς δεν είναι, ρε λες;
F.E.N.R.I.R Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Final Fantasy VII Crisis Core USA PSP-EMINENT Ωχ!!! Όχι αυτή η μ@λ.... Τώρα που το σκέφτομαι θα το ρίξω μια ματιά ακόμη μιας και είναι στα Αγγλικά μήπως αλλάξω γνώμη.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 αυτά είναι [κατέβηκε και σε χρόνο dt ]
zoocra77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Καποιος να μου γνωρίσει το θείο του για το Final Fantasy VII Crisis Core USA PSP-EMINENT γιατι ο δικός μου δεν το χει!Thanks
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα,μόλις σήμερα έγινα κάτοχος κ γω του μαύρου slim n lite,με 2 παιχνίδια(fifa 08 κ fast n furious tokyo drift), 512mb memory stick(τρελά λίγα τλκ) κ usb καλώδιο. Θα ήθελα να σας ρωτήσω,πώς μπορώ να ρυθμίσω το νετ του.Πώς θα τ συνδέσω στο δίκτυο να παίρνει ίντερνετ κ αυτό;Θέλει να κάνω access point,αλλά από τ pc δν τ βρίσκω(win vista home premium),θα μελετήσω τ manual του,αλλά αν μπορείτε πείτε μ και εδώ. (βρίσκομαι αγγλία σ περίπτωση που βοηθάει αυτό,αν έχει σχέση με το wifi).
F.E.N.R.I.R Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τώρα που έπαιξα το Crisis Core στα αγγλικά άλλαξα γνώμη αλλά υπάρχει μόνο ένα πράμα που μου τη δίνει... Αυτό το DMW (κουλοχέρης) το σκέφτηκαν πολύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα