Προς το περιεχόμενο

AMD 3800+ εναντίον Core 2 E6300!

mpampis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ λιγάκι από το p4 στα 3Ghz που έχω τώρα σε κάτι πιο δυνατό :mrgreen: . Διαθέτω από 250-300ε για μητρική και επεξεργαστή. Είμαι ανάμεσα στον AMD 3800+ (151,00e) με μητρική Gigabyte M51GM-52G (77,00e) ή στον Core 2 Duo E6300 (210,00e) με μητρική ή Asrock 775TWINS (60e) ή Asus P5VD2 -MX (69e) . Πόσο είναι η πραγματική ταχύτητα του κάθε μηχανήματος τελικά :confused: ? Του AMD στα 2*2 ghz και του Intel στα 2*1,86 ghz? :oops:

Δημοσ.

katarxin ama polaplasiazeis tin sixnotita me ton aritmo ton pirinwn asta klafta, kata deuteron egw tha eperna ton amd me mia dfi lan party mitriki giati o core duo pou dixneis exei 1mb cache ana pirina kai oxi 2mb opos oi ipolipoi tis seiras kai epeita me tin mitriki asrock pou tha paris den tha mporeis na kaneis overclock opote o amd tha pigeni sigoura kalitera.

p.s telos min koitas tis sixnotites se diaforetikes texnologies, kai o aritmos ton pirinwn den auksani tin apodosi px sto video encoding i sta fps, alla se epergastiki isxi i allios multithreating

Δημοσ.

to mono provlima sou sto Conroe sistima einai i mitriki.gia paradeigma i Asrock tha ta paiksei se fsb pano ton 300 mhz.

kata ta alla an exeis tin euxereia na doseis kati parapano gia mia kaliteri mitriki o E6300 einai super me poli kala o/cing perithoria.kai me 2x1 mb cache enanti 2x512 tou 3800+.analoga me tis anagkes sou,krineis kai agorazeis.

Δημοσ.
katarxin ama polaplasiazeis tin sixnotita me ton aritmo ton pirinwn asta klafta, kata deuteron egw tha eperna ton amd me mia dfi lan party mitriki giati o core duo pou ka

Οι υπόλοιποι Core 2 ξεφεύγουν πολλοί! Για overclocking δεν πρόκειται να κάνω,δεν έχω ασχοληθεί. Θάλω να πάρω μια καλύτερη μητρική αλλά ξεφεύγω πολύ στα λεφτά μετά..:neutral: Ψάχνω πάντως για κάτι καλύτερο

Δημοσ.
kai epeita me tin mitriki asrock pou tha paris den tha mporeis na kaneis overclock .

den mporeis na kaneis very extreme overclocking 8es na peis giati me afthn th mhtrikh kai enan d 805 2,66 eimai sta 3,5 me apolyth sta8erothta kai synexizo...

sigoyra einai mia kalh kai oikonomikh lysh kata thn apopsi mou

Δημοσ.

Με δύο μνήμες 512/667 twinmos δεν θα είμαι μια χαρά? Με overclocking δεν έχω ασχοληθεί.Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάποια άλλη μητρική όμως..

Δημοσ.

Ρε παιδιά, οι Conroe "που είναι"; Πήρα τηλέφωνο σε τρία μεγάλα καταστήματα πληροφορικής (Πλαίσιο, e-shop τα δύο) και ρώτησα για διαθεσιμότητα του εν λόγω επεξεργαστή. Δεν ξέρανε τίποτε για το πότε θα είναι διαθέσιμοι. Πλάκα μας κάνουν; Σε πολύ μικρότερα μαγαζιά έχουν έρθει. Περιμένουν να φύγουν οι "παλιοί" επεξεργαστές για να μην ρίξουν τις τιμές και χάσουν Κανά σεντ;

Δημοσ.
Ρε παιδιά, οι Conroe "που είναι"; Πήρα τηλέφωνο σε τρία μεγάλα καταστήματα πληροφορικής (Πλαίσιο, e-shop τα δύο) και ρώτησα για διαθεσιμότητα του εν λόγω επεξεργαστή. Δεν ξέρανε τίποτε για το πότε θα είναι διαθέσιμοι. Πλάκα μας κάνουν; Σε πολύ μικρότερα μαγαζιά έχουν έρθει. Περιμένουν να φύγουν οι "παλιοί" επεξεργαστές για να μην ρίξουν τις τιμές και χάσουν Κανά σεντ;

Εχεις δικιο σε αυτο και καλα θα κανουμε ολοι να προσεχουμε τι αγοραζουμε και ποτε

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν έρθει ακόμα. Tους βρήκα εδώ, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι μόνο για παραγγελία.

Δημοσ.

Δες εδώ. Και συγκεκριμένα διάβασε την διαθεσιμότητα. Δεν είναι μόνο αυτό το site αλλά στα πιο πολλά κάτι παρομοιο λέει για την διαθεσιμότητα!! Τώρα για τα υπόλοιπα?!? είτε είναι είναι μάγκες και τους έχουν φέρει είτε μας κοροϊδεύουν!

Πήρα τηλέφωνο σε τρία μεγάλα καταστήματα πληροφορικής

Προφανώς δεν χρειάζονται τέτοιου είδους τρικ για να τραβήξουν πελατεία..

Δημοσ.
Τώρα για τα υπόλοιπα?!? είτε είναι είναι μάγκες και τους έχουν φέρει είτε μας κοροϊδεύουν!

Μπορεί να έχεις δίκιο. Ας περιμένουμε.

Δημοσ.

Μαλλον ξεχτοκαρουν σε υψηλοτερες τιμες .....

καλοκαιρι ειναι , σου λεει , πολλοι θα το δουν λιγοι θα το καταλαβουν .....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...