poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 to power dvd sinithos einai gia dvd tainies eno to divx einai enas codec pou mpenei sto sistima.efoson mpei sto sistima mporeis na pexeis arxeia divx ite me power dvd ite me ton bsplayer pou enonei kai to arxeio ton ipotitlon me tis tainies ama einai xexorista ite me media player ktl ktl
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 To DivX που λες φιλε Sellers ειναι το DivX Player που ερχεται ενσωματωμενο στο πακετο εγκαταστασης του DivX Codec... Σχετικα με τους υποτιτλους, αν θελεις απλα να παιζουν με την ταινια σου, φρονισε το αρχειο των υποτιτλων σου (πχ .srt) να εχει το ιδιο ονομα με το αρχειο .avi της ταινιας σου. Δηλαδη αν η ταινια σου λεγεται Great Movie.avi ονομασε τους υποτιτλους σου Great Movie.srt. Μετα απλα παιζεις την ταινια σου με καποιο player που υποστηριζει υποτιτλους οπως το DivX Player,Media Player Classic, Bsplayer κλπ.. Aν θες να τους ενσωματωσεις τοτε ακολουθα τους οδηγους στο DivX και DVD authoring forum...
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ΟΚ. Μια που βρήκα τους έμπειρους θα ξεφορτώσω... Το μ...ενο το Windows Media player γιατί δεν τα παίζει τα avi? Έβαλα σε έναν φάκελο τους υπότιτλους μαζί με την ταινία με το ίδιο όνομα όπως είπες αλλά το Windows Media player δεν παίζει avi και η ατινία μου άνοιξε με ένα άλλο πρόγραμμα που έχω το VLC media player χωρίς τους υπότιλους.
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 o media player oso thimame den pezei ipotitlous xexorista.o media player classic nomizo to kanei auto.gia mena katevase to bsplayer rixe pano tin tainia me drag and drop kai ite rxineis kai to arxeio pano ite an exei to idio onoma me tin tainia tous fortonei mono tou.
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Αν προσεξες δε σου ειπα κατι για τον Windows Media Player αν και ισως ηθελε διευκρινηση... Ναι δε παιζει οποτε δοκιμασε καποιο απο αυτα που σου προτεινα...
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Γιατί? Τώρα θα κατεβάσω και το Bs player να το δω...
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ine oraios o bsplayer.ego to katevasa apo kapou alou giati pleon stin free ekdosi bazoun ena add on.
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δεν γίνεται να μου πεις και εμένα να το κατεβάσω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.