Sellers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Βασικά υπάρχει ήδη topic για το συγκεκριμένο θέμα αλλά κανένας δεν μου απαντάει... (ελπίζω όχι γιατί κανείς δεν ξέρει) Έχω ένα πρόβλημα με το VirtualDub. Όταν του φορτώνω την ταινία (σε avi), δεν την διαβάζει και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: ''Couldn't locate decompressor for format 'XVID' (unknown) VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible cοdec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable.'' Έχω φορτώσει του κόσμου τα codecs αλλά το πρόβλημα συνεχίζει... Πως θα καταλάβω ποιο codec χρειάζεται??? (Αν χρειάζεται codec για να την διαβάσει τελικά) Όποιος είναι γνώστης ας μου δώσει καμιά βοήθεια... Thanks...
neperios_1984 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Katevase to Gspot kai petakse mesa to avi sou gia na deis poio codec xreiazesai (oti kai na leipei eite audio i video)... Me nandub ta idia sou vgazei? Me tmpeng? Me ena grigoro grigoro google-ing... http://www.headbands.com/gspot/gspot221.exe
zavlakas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Έχω φορτώσει του κόσμου τα codecs αλλά το πρόβλημα συνεχίζει... Αυτο ειναι το προβλημα σου... Απεγκατεστησε τα ολα και επανεγκατεστησε μονο τα απολυτως απαραιτητα...
neperios_1984 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 zavlakas se prolava (20:17 kai oi dio lol).. Ontos an den vreis akri svista ola kai katevase kanena pack... Proteino apo http://www.doom9.org
Sellers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Τhanks all... Για οποιοδήποτε πρόβλημα θα επιστρέψω δριμύτερος. (Δεν ξέρω αν γράφεται έτσι)
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 iparxei kai paketo 33 mb me mono codes mesa.k-lite codec pack legetai.
Sellers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Και όταν το κατεβάζεις το περνάς ολόκληρο με την μία ή όποια χρειάζεσαι κάθε φορα??? Αυτό που μπορώ να το βρω???
zavlakas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μακρυα απο codec packs... Eγκατεστησε μονο οσα ειναι απολυτως απαραιτητα...
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Και όταν το κατεβάζεις το περνάς ολόκληρο με την μία ή όποια χρειάζεσαι κάθε φορα??? Αυτό που μπορώ να το βρω??? ta codec packs einai orea giati exoun pola mazi alla den einai anagki na ta peraseis ola .iparxoun custom installs.psaxe sto google gia codec pack lite kai tha sou brei.to site den to thimame to brika to site http://www.codecguide.com/
zavlakas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ειναι λογικο αυτο?? Να κατεβασεις 33Mb, για να εγκαταστησεις μονο μερικα απο αυτα?? Κι αν ο αλλος ειναι αρχαριος πως θα ξεχωρισει ποια θα πρεπει να αφησει απεξω?? Κι αν εν τελει τα βρει, τι διαφορα θα εχει αυτο απο το να τα εγκαταστησει μονος του, χωρις codec packs???
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 me adsl 33 mb einai tipota.tora ama den xerei se auto den mporo na kano kati.dipla leei mexri kai to programmataktl.apla sto codec pack einai ola etima.ena arxeio install anti na pernas divx ktl.ego os tora ta pernaga xexorista.
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Α μάλιστα... Και επειδή εγώ είμαι αρχάριος, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσεις σε τι ακριβώς χρησιμεύουν τα codecs και τι είναι το DivX???
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Codec φιλε Sellers ειναι ενα προγραμμα που αναλαμβανει να κωδικοποιησει και να αποκωδικοποιησει δεδομενα. Το ονομα του σημαινει αυτο το πραγμα (Coder-Decoder). Οι coders χρησιμευουν ωστε να μπορουν να αποθηκευονται αναλογικα σηματα ή δεδομενα μεγαλου μεγεθους (πχ απο βιντεοκαμερα ή απο ασυμπιεστο μουσικο CD) σε ψηφιακα δεδομενα με ενα λογικο μεγεθος (πχ DivX avi, mp3) ωστε να μπορουν να αποθηκευτουν ή να μεταδοδουν... Επισης μπορει καποιος codec να χρησιμοποιηθει για να κρυπτογραφυθουν τα δεδομενα ωστε να μην μπορει να εχει προσβαση ο οποισδηποτε.Οι πιο πολλοι codecs χρησιμοποιουν μεθοδους απωλεστικης συμπιεσης, δηλαδη κοβουν οσα δεδομενα κρινουν οτι δε χρειαζονται ωστε να μπορεσουν να πετυχουν ενα καλο λογο ποιοτητας/μεγεθους. Τo DivX ειναι ενας video codec που εφερε επανασταση οταν πρωτοβγηκε επειδη μπορουσες μια ολοκληρη ταινια DVD να την σωσεις σε ενα CD με σχετικα πολυ μικρη απωλεια ποιοτητας στην ταινια και συνεχιζει να ειναι μια πολυ δημοφιλης μεθοδος συμπιεσης των ταινιων...
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Thank you asmilon. Έχω μείνει λιγάκι πίσω και τώρα που θέλω να περάσω υπότιτλους σε ταινίες πελάγωσα... Το DivX δεν είναι παράλληλα και πρόγραμα για να παίζει ταινίες όπως το PowerDvD π.χ??? Έχουν καμία σχέση αυτά τα δύο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.