Vaggelovich Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μολις συναρμολογησα μια Asrock Am2nf4g-sata2 + 512mb DDR2 633 S3+ + Athlon 3200+ ΒΟΧ+ φθηνο κουτι με 450w τροφοδοτικο.Χωρις να συνδεσω αλλα περιφεριακα δοκιμασα να το ξεκινησω, αρχιζουν να γυρνουν οι ανεμιστηρες αλλα δεν ανοιγει το μονιτορ που το εχω συνδεσει στο Vga out της μητρικης... Δοκιμασα να αλλαξω θεση στο στικ της μνημης αλλα τιποτα εβγαλα και ξαναεβαλα τον επεξεργαστη αλλα και παλι τιποτα...Τι μπορει να φταιει, μπορει το τροφοδοτικο που ειναι φολα?? αλλα παλι δε μπορει να μη σηκωνει μονο τον επεξεργαστη και τη ραμ διχως δισκους και dvd-r..:(
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Koιτα αν εχεις συνδεσει ολα τα καλωδια τροφοδοσιας σωστα πανω στη μητρικη. Συνηθως το 4πινο (ή 8πινο αν ειναι πολυ καινουρια ή μητρικη σου) το ξεχνανε να το βαλουν και δε δουλευει σωστα το μηχανημα ....
Vaggelovich Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Το εχω συνδεσει αλλα μου περισσευει ενα μπριζακι ελπιζω να μην τα εβαλα αναποδα.....
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Τα καλωδια σου ειναι σωστα φιλε μου... Κοιτα μηπως δε παταει καλα ο επεξεργαστης και πατα καλυτερα την RAM σου, μπορει να θελει λιγο ακομα. Εχεις καποια αλλη VGA εκτος απο την onboard να δοκιμασεις? -οφ τοπικ- Καλα τι μου θυμισες με την υπογραφη σου!!! Duke'm all the way:mrgreen:
Vaggelovich Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ασε επεσα σε λουκι,εχω αγορασει ολα τα κομματια στο ιντερνετ και δε ξερω τι ειναι μεταξυ μητρικης-επεξεργαστη-ραμ-τροφοδοτικου,αν και ο αδυνατος κρικος ειναι το τροφοδοτικο που ειναι μαρκα με εκαψες...Ασε που δεν εχω προχειρα αλλα κομματια για να κανω αλλαγες και να βρω τι φταιει :(:(:(
fontas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα γραφικών . Και μένα σχεδόν το ίδιο σύστημα το ίδιο πρόβλημα είχα την πρώτη φορά που το άνοιξα ( δεν άνοιγε η οθόνη ) αλλά μετά ΟΚ .
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Φιλε fontas7 η καρτα του ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη οποτε λιγο δυσκολο να την βγαλει :-? Δοκιμασες να τα βγαλεις, να τα βαλεις ολα και να τα πατησεις καλα? Μπορει κατι να μην κανει καλη επαφη ειτε ειναι καλωδιο ειτε CPU ειτε μνημη...
Vaggelovich Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Λοιπον εβγαλα-εβαλα το cpu ,εβγαλα -εβαλα τη ραμ σε ολες τις θεσεις,δεν εχω τιποτε επανω εκτος απο ραμ+επεξεργαστη....Δοκιμασα να κανω cmos και μια απο τα ιδια.Την εβαλα μπροστα χωρις καθολου μνημη και μου εδωσε τα κλασικα μπιπ μπιπ.. Η μητρικη ξεκινα ανοιγουν τα ανεμιστηρακια και μετα τιποτε ουτε εικονα ουτε το κλασικο μπιπ της εκινησης αλλα ουτε και σβηνει ,συνεχιζει με τα ανεμιστηρακια να γυρνανε
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ψαξε στο εγχειριδιο της μητρικης σου αν υπαρχει κανενα jumperακι για την καρτα γραφικων (δε το εχω ξαναακουσει αλλα ποτε δε ξερεις) ή αν για καποιο λογο δε ειναι συμβατη η μνημη που εχεις με την μητρικη σου...
Vaggelovich Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Telika thn edwsa se ena magazi gia na moy th koitajei den antexa allo,xtes den ekleisa mati apo ta neyra moy. Sth doyleia hmoyn olo neyra an me epines apo th myth 8a ekana mpam.............Toylaxiston einai ola se eggyhsh (an kai mesa ston aygousto klafta xaralampe).......An einai oi mnhmes 8a kanw fono, poy den phra tis G.Skill giati moy eixan pei oti kanoyn noumera me AMD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.