pitpapk4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Έχω σε αρχειο avi μια ταινια κι οταν την βαζω να παιζει είναι όλα εντάξει.Όμως οτι υποτιτλους και να κατεβασω μετα όταν βάλω την ταινια να παιξει μου εμφανίζει μια πράσινη διαγώνια γραμμή στην οθόνη.Άν μπορεί καποιος ας μου δειξει τα φωτα του.
zavlakas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Κοιτα εδω... http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1484315&group_id=82303&atid=565649
pitpapk4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Κοίταξα,ωραία η εξήγηση με τα φίλτρα αλλά δεν βρήκα άκρη.Πώς μετατρέπω το divx σε yuv2 mode???
zavlakas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Υπαρχει και πιο απλος τροπος... Σταματα να χρησιμοποιεις τον DivX decoder ή σταματα να χρησιμοποιεις το DirectVobSub... Eναλλακτικα, μπορεις να χρησιμοποιησεις τον Xvid ή να χρησιμοποιησεις καποιον player που υποστηριζει φορτωση υποτιτλων(MPC. Bsplayer)...
pitpapk4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Σε ευχαριστώ φιλε.Μια τελευταία ερώτηση, ξέρεις αν μετατρέψω την ταινια σε dvd format ύστερα στο dvd player θα την δειχνει την πρασινη γραμμη???
zavlakas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Αν χρησιμοποιεις τον Xvid, αντι για τον DivX, τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.