Προς το περιεχόμενο

παιδια sos προγραμμα για ανακτηση

kosko42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ημουν στο χωριο μου και τραβηξα καποιες φωτογραφιες αφου γεμισε η μνημη της μηχανης μου ειπ να παω να γραψω ενα cd και ο μ@λ@κ@ς το εγραψα με την κλασσικη μεθοδο απο τα win και ως εκ τουτου δεν μπορω να διαβασω το d απο το pc μου κανενα προγραμματακι για να σωσω τις φωτογραφιες και να τις ανακτησω

Δημοσ.

Μπορεις να γινεις λιγο πιο επεξηγηματικος στο τι ακριβως εχει γινει επειδη δε καταλαβα :-? Το d που λες ειναι γραμμα δισκου ή cd? Και τι εγινε?

Δημοσ.

exeis dikio file mou to d einai cd lol, biasini mou, apla egrapsa ena cd me fotografies mou me to ensomatomeno programma ton windows kai oxi me kapoio exidikeumeno ,px,nero etc,kai tora den mporo na to diabaso me tipota mipos,leo mipos xerete,kanena programma pou mporo na anaktiso tis fotografies apo to cd?

Δημοσ.

:-? Δυσκολο αν δε στο διαβαζει το Isobuster... Εισαι σιγουρος οτι εγινε εγγραφη? Τις φωτο τις τραβηξες απευθειας απο την καμερα σου ή τις περασες πρωτα στον υπολογιστη σου?

Δημοσ.

Χαιρομαι που σου δουλεψε φιλε μου ;-) Αν δε σου δουλευε, θα πηγαιναμε μετα σε recovery απο τον δισκο αφου τα ειχες σωσει εκει πρωτα, αλλα ολα οκ :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...