dimitroulias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 geia se olous, exw ena miokro provlimataki. den xerw pws na syndesw to laptop mou me ton pc mou. fantazomai tha einai kati aplo ala den to gnwrizw please answer!!
makis_kom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Το έχουμε πει πολλές φορές εδώ. Και με λίγο ψαξιματάκι στην αναζήτηση θα βρεις παρόμοια topic. Παρόλαυτα, αν θέλεις να συνδέσεις απ'ευθείας λαπτοπ - desktop, αγοράζεις ένα κροσόβερ utp, βάζεις μία ip στον λαπτοπ πχ.192.168.0.1, μία ip στον desktop 192.168.0.2. Κοιτάς να είναι και στο ίδιο workgroup πχ. MSHOME και στην συνέχεια θα μπορείς να βλέπεις τα κοινόχρηστα έγγραφα του άλλου υπολογιστή. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή με τα firewalls γιατί μπλοκάρουν μερικές φορές τις συνδέσεις. Καλή αρχή.
Bakxos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Θέλει ιδιαίτερη προσοχή με τα firewalls γιατί μπλοκάρουν μερικές φορές τις συνδέσεις. Για το λογο αυτο απενεργοποιησετα και εισαι οκ. διαφορετικα θα εχεις προβληματα. ακομη και εαν τα επιτρεψεις. καλη αρχη οπως ειπε και ο φιλος διοτι τα xp ειναι πολυ ασταθης στα δικτυα.
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ασταθη ως προς τι φιλε Bakxos, τι εννοεις δηλαδη? Πιστευω με το Service Pack 2 και τα updates δε θα εχει καποιο προβλημα, στο κατω κατω 2 υπολογιστες παει να συνδεσει! Οποτε ειχα προβλημα με μηχανηματα ΧΡ σε δικτυο ειτε εφταιγε καποιο hardware, ειτε καποιο προγραμμα που ειχαν γραψει εκανε ζημια ειτε απλα δε επαιζε το καλωδιο. Ποτε δε ειχα προβλημα που να λεω φταινε τα ΧΡ για αυτο :-?
Bakxos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 εγω ειχα πολλα προβληματα και μαλιστα πριν φυγω απο ελλαδα ειχα φτιαξει δικτυο μεταξυ του φορητου και του σταθερου. τι περισσοτερες φορες λειτουργουσε κανονικα αλλα καποιες στιγμες μου εβγαζε το λαδι. και ο φορητος και η καρτα του σταθερου δοκιμασμενα με αλλα pc. πολλες φορες ενα restart αρκουσε για να φτιαξει.
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μπορει να εφταιγαν το καλωδιο σου ή καποιο προγραμμα, τα ΧΡ ως λειτουργικο χλωμο επειδη προσωπικα εχω στησει πολλα δικτυα με ΧΡ σε διαφορα μεγεθη και δε ειχα ποτε καποιο προβλημα απο το λειτουργικο... Αν θες κανε ενα topic καποια στιγμη, να μας πεις πιο πολλα σχετικα με τα μηχανηματα σου, να το δουμε τι φταει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.