louben Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Kai μια ερωτηση απο εμενα.Εχω το google earth 4 beta.Αν αναβαθμισω σε pro θα δω καμια διαφορα σημανττικη ή οχι?
laantonios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Καμία. Απλά παρέχει 3D μερικά κτίρια στις ΗΠΑ κλπ. {και μερικές μικρότερες διαφορές που δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν τον πολύ λαό} [ακόμη γελάω με την ατάκα του EXSARXEIA_CITY]
trobasrobas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ας πω μια ωραία ιστορία που συνέβη με το Google Earth .Στην αρχή ομολογώ είχα πορωθεί πάρα πολύ .Έβλεπα το σπίτι μου ,τα μέρη που έμαθα μπάσκετ,τη σχολή και το σχολείο μου ,την Ακρόπολη .Μετά άρχισα να βλέπω την Κόκκινη πλατεία τις ,πυραμίδες της Γκύζας ,τη Νέα Υόρκη .Όσπου μια μέρα αποφάσισα να ψάξω για την Area 51 .Πατάω μήπως βρω τίποτα ,βλακείες κάτι καντίνες στη Νεβάδα μου έβγαζε .Πάω στο χειροκίνητο με το ζουμ μπας και δω τίποτα τζίφος .Με τα πολλά τα παρατάω και πάω για ύπνο .Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα ούτε καν άνοιγε !!έτσι ψιλοχέστηκα ,το απεγκατέστησα και ούτε το έχω ξαναχρησιμοιποιήσει από τότε ........
tsakaloutis82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ας πω μια ωραία ιστορία που συνέβη με το Google Earth .Στην αρχή ομολογώ είχα πορωθεί πάρα πολύ .Έβλεπα το σπίτι μου ,τα μέρη που έμαθα μπάσκετ,τη σχολή και το σχολείο μου ,την Ακρόπολη .Μετά άρχισα να βλέπω την Κόκκινη πλατεία τις ,πυραμίδες της Γκύζας ,τη Νέα Υόρκη .Όσπου μια μέρα αποφάσισα να ψάξω για την Area 51 .Πατάω μήπως βρω τίποτα ,βλακείες κάτι καντίνες στη Νεβάδα μου έβγαζε .Πάω στο χειροκίνητο με το ζουμ μπας και δω τίποτα τζίφος .Με τα πολλά τα παρατάω και πάω για ύπνο .Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα ούτε καν άνοιγε !!έτσι ψιλοχέστηκα ,το απεγκατέστησα και ούτε το έχω ξαναχρησιμοιποιήσει από τότε ........ to nick sou apo pou vgainei?
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ας πω μια ωραία ιστορία που συνέβη με το Google Earth .Στην αρχή ομολογώ είχα πορωθεί πάρα πολύ .Έβλεπα το σπίτι μου ,τα μέρη που έμαθα μπάσκετ,τη σχολή και το σχολείο μου ,την Ακρόπολη .Μετά άρχισα να βλέπω την Κόκκινη πλατεία τις ,πυραμίδες της Γκύζας ,τη Νέα Υόρκη .Όσπου μια μέρα αποφάσισα να ψάξω για την Area 51 .Πατάω μήπως βρω τίποτα ,βλακείες κάτι καντίνες στη Νεβάδα μου έβγαζε .Πάω στο χειροκίνητο με το ζουμ μπας και δω τίποτα τζίφος .Με τα πολλά τα παρατάω και πάω για ύπνο .Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα ούτε καν άνοιγε !!έτσι ψιλοχέστηκα ,το απεγκατέστησα και ούτε το έχω ξαναχρησιμοιποιήσει από τότε ........ φαντάσου να έπαιρνες και κάνα email.. γιατί ψάχνεις στην Area 51??
tsakaloutis82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μετα απο 3 χρονια επιτελους μιλησε !!! δεν έχω γελάσει πιο πολύ με άλλο post! και να φανταστείς ότι το nick του είναι aporias!!!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!! :mrgreen:
theomen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 area 51 είναι κωδικό όνομα.Πρέπει να υπάρχει άλλη ονομασία.
triantis7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μετα απο 3 χρονια επιτελους μιλησε !!! Ρε παλικαρε ελιωσα στο γέλιο....Παντως οντως 3 χρονια ειχε να μιλήσει!!!Πωωω ακόμα γελάω!!!
thodoras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Για τα μελη Vask και Aporias επαναλαμβανω οτι,δεν ειπα οτι ξερω απολυτα οτι ειναι αυτο,ειπα τι πιστευω οτι μπορει να ειναι,τι πιστευω δηλαδη οτι μπορει να φταιει. Αυτο το μηνυμα ηταν απλη παρατηρηση προς καποια μελη που αμα καποιος κανει λαθος τρεχουν αμεσως να ειρωνευτουν.....
trobasrobas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 to nick sou apo pou vgainei? απλά μια μέρα που έπαιζα counter strike μου ήρθε .Ναι ξέρω ψιλο γελίο .....
mxpert Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μετα απο 3 χρονια επιτελους μιλησε !!! respect !!! :mrgreen: :mrgreen:
tsakaloutis82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Γιατι γελατε με τον aporia??? tha mas koufanete simera!!! loipon lew na anoiksoume topic "autoi pou den milisan pote" alitheia, pote den kanate oute mia erwtisi??? diavazete 2-3 xronia kai den thelisete na sxoliasete tpt???
mxpert Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 "το thread της ανάστασης κοιμώμενων users" θα 'πρεπε να λέγεται αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.