Προς το περιεχόμενο

Google earth και παρόμοια προγράμματα

Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει το google earth και το nasa world wind. Θέλω να βρω κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να έχω καλή ανάλυση στο σπίτι μου και οπουδήποτε αλλού. Με τα παραπάνω προγράμματα δεν έχω καλή ανάλυση ούτε στο σπίτι στην θεσσαλονίκη (υποτίθεται οτί είναι σχετικά μεγάλη πόλη) ούτε στην χαλκιδική που βρίσκομαι τώρα. Ξέρει κανείς κάποιο παρόμοιο software το οποίο να έχει καλή ανάλυση ακόμα και σε χωριά ή έστω σε μικρές πόλεις; Όταν λέω καλή ανάλυση, εννοώ να μπορώ να δω καθαρά ένα σπίτι κι αν είναι δυνατόν ακόμα και εμένα στο μπαλκόνι :-D (που λέει ο λόγος)!! Δεν με νοιάζει αν θα είναι live η εικόνα που θα βλέπω.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

άμα δεν είσαι κανά στέλεχος της nasa ξέχασέ το. Live εικόνα??? Δεν πρόκειται να δώσουν κάτι τέτοιο public γιατί θα αποτελλούσε όπλο παρακολούθησης. Επίσης οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι πολύ παλιές. Το να αυξήσουν την ανάλυση στις πόλεις συνεπάγεται πολλά εκατομμύρια σε servers που έχουν αποθηκευμένους τους χάρτες αλλά και σε servers που θα πρέπει να υποστηρίξουν χρήστες οι οποίοι λόγο της αυξημένης ανάλυσης θα έχουν "βαρύτερες" απαιτήσεις. Φαντάζομαι κάτι μπορεί να υπάρχει εκεί έξω επί πληρωμή αλλά άμα υπάρχει θα είναι πανάκριβο

Δημοσ.

Φιλε μου απ οσο ξερω,σε τετοια προγραμματα(τουλαχιστον το google earth το εχω χρησιμοποιησει κι εγω)δεν παιζει ρολο το ιδιο το προγραμμα,αλλα η καρτα γραφικων που εχεις ωστε να μπορει να σου απεικονισει με μεγαλη ακριβεια αυτο που θες να δεις(στην συγκεκριμενη περιπτωση το σπιτι σου).Απο απλη περιεργεια τι καρτα γραφικων εχεις?

Δημοσ.

Πρώτο, όπως είπα, δεν με ενδιαφέρει αν η εικόνα που θα βλέπω είναι live.

Δεύτερο, εννοείται ότι θέλω κάτι που να είναι δωρεάν.

Και τρίτο, η κάρτα γραφικών μου είναι η geforce 7600GT. Δεν νομίζω να φταίει η κάρτα γραφικών. Μάλλον φταίει το πρόγραμμα.

Οι φωτογραφίες που έχει το google earth είναι λιγό παλιές. Συγκεκριμένα, το Ο.Α.Κ.Α. το έχει όπως ήταν όταν γίνοταν τα έργα για τους ολυμπιακούς αγώνες 2004!!

Δημοσ.
Φιλε μου απ οσο ξερω,σε τετοια προγραμματα(τουλαχιστον το google earth το εχω χρησιμοποιησει κι εγω)δεν παιζει ρολο το ιδιο το προγραμμα,αλλα η καρτα γραφικων που εχεις ωστε να μπορει να σου απεικονισει με μεγαλη ακριβεια αυτο που θες να δεις(στην συγκεκριμενη περιπτωση το σπιτι σου).Απο απλη περιεργεια τι καρτα γραφικων εχεις?

μου έπεσαν τα δόντια, τα αυτιά, τα μαλλιά κλπ. μόνο το @ δεν μου έπεσε...

Δημοσ.

Οι περισσοτερες φωτογραφιες δεν ειναι απο δορυφορο αλλα ειναι αεροφωτογραφιες. Αν δεν υπαρχει αεροφωτογραφια η οποια να δειχνει απο πολυ κοντα το σπιτι σου δεν μπορεις να κανεις κατι... Τωρα η καρτα δεν εχει καμια σχέση με την ποιοτητα της εικονας στο google earth.

Δημοσ.

Τα παραπάνω τα γνωρίζω.

Η ερώτησή μου είναι αν ξέρει κανείς κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να έχει καλή ανάλυση σε πολλές περιοχές.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει...

Εναλλακτικά πάντως μπορείς να νοικιάσεις ένα αερόστατο, να βγάλει μερικές φωτογραφίες το σπίτι και να τις στείλεις στο Google. :)

Δημοσ.

Απλά από περιέργεια (όχι ότι θα το κάνω), αν στείλώ αεροφωτογραφίες στο google θα τις ενσωματώσουν στο google earth;;

Δημοσ.
Δεν υπάρχει...

Εναλλακτικά πάντως μπορείς να νοικιάσεις ένα αερόστατο' date=' να βγάλει μερικές φωτογραφίες το σπίτι και να τις στείλεις στο Google. :)[/quote']

poli kali idea

Δημοσ.

Ti karta hxou exeis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...