Προς το περιεχόμενο

Πόσα original pc games έχετε

privateer

Πόσα original games έχετε  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσα original games έχετε

• 1
      51
    • 2
      47
    • 3
      44
    • 4-6
      54
    • 7-9
      38
    • 10-12
      36
    • 13-15
      9
    • 16-20
      12
    • 21+
      55
    • Κανένα
      113

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λόγω του ότι είμαι πολύ παλιός στο χώρο των υπολογιστών η ενασχόλησή μου με τα παιχνίδια χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Έχω αυθεντικό το Indiana Jones and The Fate of Atlantis για Amiga 500. Για τα δεδομένα της εποχής ήταν μακράν το μεγαλύτερο παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει (11 δισκέττες) και μακράν το ακριβότερο (10000 δρχ το 1991). Από κει και πέρα είχα πάρει και κάτι συλλογές με 4-5 παιχνίδια μαζί, αλλά μετά ξεκίνησα και γω τα "περιοδικά".

Από το 1996 και μετά ξεκίνησα να ασχολούμε με τα PC-ιά και άρχισα σιγά σιγά να στήνω την συλλογή μου. Αλλά δυστυχώς ο υπολογιστής είχε κάποια ασυμβατότητα με την soundblaster κάρτα ήχου, με αποτέλεσμα αρκετά παιχνίδια, τα όποία ήταν με κινηματογραφικά cut scenes και ήθελαν οποσδήποτε περιβάλλον DOS, να μην μπορούν να εγκατασταθούν. Και μιλάμε για μία εποχή που δεν υπήρχε διαδίκτυο στην Ελλάδα για να κατεβάσω κάποιους νέους drivers ή κάποιο patch-άκι. Αγόρασα το Privateer 2 αλλά πήγε χαμένο γιατί δεν μπορούσε να εγκατασταθεί.

Όταν με το καλό το 2000 έκανα ολική αναβάθμιση και μπορούσα να παίξω μερικά παιχνίδια σαν ανθρωπος δυστυχώς και πάλι, επειδή η αναβάθμιση έγινε με μεταχειρισμένα κομμάτια, το σύστημα ήταν ελαφρώς παροχημένο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να παίζει, τα σύγχρονα για την επoχή, παιχνίδια. Παρόλα αυτά αγόρασα μερικά παιχνιδάκια όπως το Wing Cοmmander (το τελευταίο της σειράς, δε θυμάμαι τον τίτλο) και το Baldurs Gate II, μαζί με το expansion του που ήταν σε 2:1 προσφορά.

Με αυτό το σύστημα παρέμεινα μέχρι και φέτος τον Φλεβάρη όπου αγόρασα το τρίτο κατά σειρά PC-άκι μου. Πλέον με ένα σύστημα που παίζει τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα λόγω αδύναμου chipset της κάρτας γραφικών), έχω αγοράσει παιχνίδια που δεν είχα αγοράσει σε 10 χρόνια από το 1996. Έχουμε και λέμε:

Need For Speed: Underground I,II (πορώθηκα πρώτα με το Most Wanted από "περιοδικό" και στη συνέχεια επειδή δε τα έβρισκα σε "περιοδικά" τα βρήκα σε προσφορά 15 ευρώ το καθένα)

Baldurs Gate I+ΙΙ+both expansions (DVD-version προσφορά 15 ευρώ, κι ας είχα το δεύτερο αγορασμένο πριν χρόνια)

Icewind Dale I+II+expansion (DVD-version προσφορά 15 ευρώ, κι ας είχα το πρώτο από το PC Games περιοδικο)

Νeverwinter Nights I+both expansion packs

Νeverwinter Nights II Lawfull Good Edition (η οποία περιλαμβάνει σε DVD και το NWNI+both expansion packs, δηλαδή το NWNI το έχω δύο φορές αφού δε ήξερα ότι θα κυκλοφορήσει ειδική έκδοση και με τα δύο παιχνίδια, το καλοκαίρι που το αγόρασα)

Football Manager 2006 (ήταν μέσα σε κάρτα της Pinnacle ως προσφορά για ένα διάστημα)

Από κεί και πέρα έχω μια συλλογή η οποία περιλαμβάνει παιχνίδια για να παίζεις μια ζωή. Από πού ν'αρχίσω? Από τα abandonware? Όλα της Lucasgames και της Sierra και άλλα πολλά. Mame? Μερικά DVDs. Από περιοδικά και "περιοδικά", ολόκληρες κούτες.

Πάντως, όπως είπαν και άλλα άτομα, αν δεν πέσουν οι τιμές δύσκολα θα ξαναγοράσω τίτλο. Προτιμώ να περιμένω κανα χρόνο να βγεί σε προσφορά με 10-15 ευρώ και να το χτυπήσω, παρά να σκάσω 50-60 ευρώ τον τίτλο. Και επειδή πρόσφατα έκανα μία ερευνα σχετικά με το NFS: Carbon, μόνο εδώ στο Ελλαδιστάν η τιμή του είναι στα 50 ευρώ. Στην αγγλία για παράδειγμα το αγοράζεις από το amazon στις 25-26 λίρες, περίπου 38 ευρώ. Όχι ότι είναι λίγα, αλλά όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, Ελλάδα: μισθοί 600 ευρώ -> 50ευρώ/παιχνίδι, Αγγλία: μισθοί 2500ευρώ -> παιχνίδι 38ευρώ. Και επίτηδες το έχω 50ευρώ/παιχνίδι διότι εδώ έχουν κόψει ταρίφα. Ότι πάρεις 50ευρώ.

Ούφ τα είπα και ξαλάφρωσα.

Αυτά. 8)

PS. : Διάβαζα σε περιοδικό πρόσφατα, ότι θα ανοίξουν στην Ευρώπη κλινικές αποτοξίνωσης για gamers άνω των 30. Με βλέπω να πηγαίνω εκεί σύντομα :mrgreen: . Όχι ότι παίζω συνέχεια. Παίζω μόνο όταν μου το επιτρέπει η δουλειά και οι λοιπές υποχρεώσεις. Αλλά όταν παίζω ξεχνιέμαι. Μπορεί να φτάσω και 7-ωρο όπως τι προάλλες με το NWΝ2.

Δημοσ.

Να πω κι εγώ.

Συγκεκριμένα προς ώρας έχω.

PC: 21

Θα αναφέρω και τα Consoles Game μου ετσί μιας και έκανα καταμέτρηση.

Nintendo NES: 6

Nintendo SNES: 2

Nintendo Gameboy, Gameboy Color, Super Gameboy, Gameboy Pocket: 4

Nintendo Gameboy Advance: 1

Nintendo N64: 6

Nintendo Gamecube: 7

Nintendo DS: 8

SNK NeoGeo CD: 0 (+100 copies)

SNK NeoGeo Pocket Color: 1

Tiger Game.com: 2

Sega Master System: 4

Sega Mega Drive: 13

Sega Game Gear: 6

Sega Saturn: 7 (+ 154 copies)

Sega Dreamcast: 2 (+ 142 copies)

Sony Playstation: 2 (+ 312 copies)

Sony PS2: 4

Microsoft XBOX: 16

Atari 2600: 3

Atari Jaguar: 2

Bandai Wonderswan: 1

Αυτά έχω και χαιρομαί που είναι ακόμα σε πλήρη λειτουργική καταστασή ολά... και οι παιχνιδομηχανές :)

Βασικά έχω ένα προβλημά με το control (χειριστήριο) του NES αν έχει κάποιος ένα περισευούμενο και ενδιαφέρεται να το πουλήσει ας στείλει PM.

• 3 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω 10 original για PS2: Splinter Cell, Kingdom Hearts, Fifa 2003, Pro Evolution Soccer 6, Midnight Club 3, NFS Underground, NFS Most Wanted, Gran Turismo 3, Gran Turismo 4, NΒΑ Live 2002 + ένα δώρο το Κingdom Hearts 2 :grin: (μιας και εδώ και 4,5 χρόνια που το έχω, δεν το έχω τσιπάρει!), και άλλα 7 για PC (Roller Coaster Tycoon 3, Command and Conquer Generalls, Worms 2, Commandos 2, Red Alert 2, NBA Live 2000, Mortal Kombat 4). Όλα όπως βλέπετε Classic Games, και μάλιστα αγορασμένα από Αγγλία (ευτυχώς που σπούδασε εκεί ο αδερφός μου) σε πακέτα της Sold-Out :wink: (3-5 λίρες δλδ γύρω στα 7ε το κάθε game :razz:)

Δημοσ.

The Elder Scrolls 4:Oblivion - 40 ευρώ

Half Life 2 +Counter Strike:Source - 40 ευρώ

Battlefield 2 +Special Forces - 50 ευρώ

Battlefield 2142 - 15 ευρώ

GTA San Andreas - 40 ευρώ

ΓΙΑ ΌΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΜΑSTER...ΕΕΕΕ, Ο ΘΕΙΟΣ :twisted: :twisted:

Δημοσ.

LOL. Αυτα απ'το pc master (ειναι τουλαχιστον πολλα) :mrgreen:

edit: Ωπα λαθος, πηρα προσφατα απ'τη media markt το Pool of Radiance 14 ευρω (οχι οτι θα ξαναπαιξω τωρα, αλλα παλια που ειχα πωρωθει το ηθελα αυθεντικο. Αργησα λιγο...)

Δημοσ.

Kανενα!! Και ουτε προκειτε να δωσω 40 50 για ενα παιχνιδι για το οποιο πρεπει να χρειαζομαι το cd για να παιζω και το χειροτερο,δεν μπορεις να το δωσεις σε αλλον .λολ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...