Προς το περιεχόμενο

Πόσα original pc games έχετε

privateer

Πόσα original games έχετε  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσα original games έχετε

• 1
      51
    • 2
      47
    • 3
      44
    • 4-6
      54
    • 7-9
      38
    • 10-12
      36
    • 13-15
      9
    • 16-20
      12
    • 21+
      55
    • Κανένα
      113

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίπου 35, σχεδόν όλα από την εποχή των μεγάλων κουτιών.

Ορκίστηκα να μη δώσω ποτέ 40+ ευρώ για παιχνίδι σε DVD case και το τήρησα με δύο εξαιρέσεις,το GTR και το GT Legends.

Έχω και κάποια παιχνίδια σε DVD case, μόνο όμως από αυτά που το play τα πουλάει 29 ευρώ (όπως το darkstar 1 που μου έρχεται όπου να'ναι.).

Γενικά δεν προτίθεμαι να πληρώσω ποτέ πάνω από 29-30 ευρώ για παιχνίδι σε DVD case.

Από την άλλη, δεν καταδέχομαι να πάρω πειρατικά παιχνίδια αναγνωρισμένης αξίας που προσφέρουν καταπληκτικά κουτιά, όπως το Oblivion και το Neverwinter nights 2.

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχα αγορασει σε κουτακι 3 παιχνιδια οταν αγορασα εναν υπολογιστη.Απο τοτε τσου.

Α,το συγκεκριμενο pc αγοραστηκε το 96...(cyrix 6x86 150+)

edit:Θυμηθηκα και αλλο ενα,Monkey Island (το πρωτο) το 91-92...12.000 χιλιαρικακια τοτε,σε δυο φλοπυ...

(ορισμενοι παιζει να μην ξερουν καν τι ειναι αυτο,

αχ κ@λογερασαμε μπροστα απο νια οθονη...)

Δημοσ.

Εγώ έχω 5 γνήσια:

The Sims 2

Harry Potter 1

Harry Potter 2

Harry Potter 4 (δώρο από ένα φίλο του αδερφού μου)

Theme Park World (το πήρα από ένα διαγωνισμό)

Α, ναι, πήρα και το PC Master με το Syberia 2 (αν μετράει κι αυτό, έχω 6)

Δημοσ.

Πολύ λίγα original games

Alone in the dark :new nightmare

Starcraft+brood wars

μερικά πολύ πολύ παλιά (386sx εποχής)

Diablo I

Diablo II + Lord of destruction

Και μετά ήρθε ο Θείος

Δημοσ.

Καμιά 10ριά (δε μπορώ να υπολογίσω ακριβώς) τα περισσότερα απο περιοδικά.

Αυτά που έχω αγοράσει συνειδητά είναι το C&C + expansion (1990φεύγα) & Warcraft 3 + Frozen throne.

Δημοσ.

Καμιά 100ρια (εάν μιλάμε γενικά για PC games, όχι σύγχρονα).

Σύγχρονα (00's) έχω περίπου 20.

Edit: Γιατί τόση πειρατεία βρε παιδιά;

Δημοσ.

Ελαχιστα οριτζιναλ μετρημενα το πολυ στα δαχτυλα των 2 χεριων σε μια πορεια 14 ετων ως gamer.

Ο λογος απλος.Τα πρωτα παιχνιδια μου σε pc καπου 1992-93 ηταν τα περισσοτερα αγορασμενα απο μαγαζι υπολογιστων συνοικιακο αλλα αντιγραμμενα σε δισκετες οποτε δεν πιανεται για νομιμο.Πολυ αργοτερα αφου εφαγα καποιες ηττες με οριτζιναλ παιχνιδια που δεν τα διαβαζε ο υπολογιστης ή εφτανε σε καποιο σημειο το install και σταματαγε (αξιας 30-40 ευρω σε dvd case ή τα τελευταια σε κουτια) και τα οποια το μαγαζι που τα ειχα παρει αρνηθηκε να μου τα αντικαταστασει με το ιδιο για να ξαναδοκιμασω, υποσχεθηκα οτι δεν θα ξαναπεταξω τοσα λεφτα κοροιδιστικα.

Και επειδη ο φιλος απο πανω ρωτησε γιατι τοση πειρατεια???Προτιμω να πληρωνω 4-5 ευρω και αν δε δουλευει να το παω και να μου το ξαναγραψουν (οπως μου εχει τυχει) ή να τα κατεβαζω, παρα να δινω 40 ευρω και να μην εχω υποστηριξη after sales αν συμβει κατι.

Ας αναρωτηθουν πρωτα ολοι αυτοι αν οι τιμες των μουσικων cd και των παιχνιδιων αντικατοπτριζουν την πραγματικη αξια αυτου που μας πουλανε και μετα ας μιλησουμε για πειρατεια.

Δεν σκοτωνει η πειρατεια τη μουσικη και τα videogames.Οι παραλογες τιμες τους τα σκοτωνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...