Προς το περιεχόμενο

Πόσα original pc games έχετε

privateer

Πόσα original games έχετε  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσα original games έχετε

• 1
      51
    • 2
      47
    • 3
      44
    • 4-6
      54
    • 7-9
      38
    • 10-12
      36
    • 13-15
      9
    • 16-20
      12
    • 21+
      55
    • Κανένα
      113

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Command & Conquer - Tiberian Sun(το πρώτο μου game μαζί με το p.c)

Rainbox Six - Rogue Spear

Final Fantasy VIII

Warcraft III+ Frozen Throne

Myst(απο περιοδικό)

Lineage 2

Guild Wars

Wow

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.

Ναι έχω πάνω απο 100 original games για το pc, όλα ως επι το πλείστον αγορασμένα από ευκαιρίες.

Δεν είμαστε μαλάκες εμείς που στηρίζουμε τα καλά παιχνίδια και το hobby μας, ούτε όσοι παίζουν πειρατικά μάγκες.

Κάντε ότι γουστάρετε χωρίς να χαρακτηρίζετε κανέναν. Εγώ είμαι και νομικά καλυμμένος πάντως.

Δημοσ.

Οταν αρχισα να ασχολουμαι με το pc επαιρνα ενα παιχνιδι τουλαχιστον το μηνα! Μιλαμε πριν απο 8 χρονια. Τοτε ηταν διαφορετικα. Ωραια κουτια, θυμαμαι τεραααστια manual.. Παλιες καλες εποχες. Εχω αγορασει πανω απο 30 games αλλα εχω σταματησει να αγοραζω original τα τελευταια 4 χρονια! Παιρνω πλεον αρκετα σπανια.. Το τελευταιο το ειχα παρει πριν 6 μηνες..

Δημοσ.

Μερικά παιχνίδια αξίζει πραγματικά να τα αγοράζεις γνήσια..

Αν βέβαια έχεις και την οικονομική άνεση, καλό είναι να τα αγοράζεις όλα γνήσια.

Τα δικά μου γνήσια pc games είναι τα εξής:

Football Manager 2005

Football Manager 2006

The Sims 2

Titan Quest

Δημοσ.

original, 1.... και αυτό σα δώρο γεννεθλίων του... γιου μου!!! (..οχι απο μενα....!)

τα υπόλοιπα 148...... γκουχ... γκουχ!!! (κατα το απορία ψάλτου...βήξ!!!)

Δημοσ.

Εγω εχω 5-6 απο τα 140 περιπου, δεν παιρνω πολλα γιατι το tony hawk 3 το πρωτο original game που πηρα εσπασε μεσα στο drive και πηγε .... εγγυηση (το drive) ,απτο cd εσωσα καποια κομματια αλλα ηταν πλεον αργα:-? :-? :-? !!

Γιαυτο τωρα προσεχω!8) !8) !8) !8) !8) !8) !8) !8) !8) !8) !

Δημοσ.

Σίγουρα πάνω απο 50, φυσικά τα περισσότερα απο τις παλιές καλές εποχές χωρίς "θείους" και "1 cd writer σε κάθε σπίτι"...

Συνεχίζω ακόμα να αγοράζω μερικά παιχνίδια αυθεντικά, πολύ σπάνια βέβαια (1 το χρόνο το πολύ).

Αν ξέρω οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι ειναι άψογο (π.χ.Half Life 2, HL2: Episode One κ.λ.π.), θα τα σκάσω...

Ειναι κρίμα πάντως που πλέον ενα αυθεντικό παιχνίδι κάνει 50-55 ευρώ και ειναι σε μια θήκη DVD του κώλου...

Παλιά έπαιρνες αυθεντικό και το χαιρόσουνα, στο κουτάκι του, με manuals, αφίσες κ.λ.π...

Κρίμα...

Δημοσ.

Οι τζαμπατζηδες μου τι σπανε απιστευτα...ειναι για λυπηση. και δεν εννοω αυτους που μπορει να εχουν και καποια αντιγραφη .εννοω αυτους που θελουν να τη βγαζουν στο τζαμπε συνεχεια...ειλικρινα αϊδία

Δημοσ.

ego exo gyro sta 7

auta pou thimame:

red alert 2

flight simulator 2000

wow ( eutixos den kolisa!!! ftou fotu ftou!!!)

alpha centauri (apo auto omos den ksefiga...)

airline tycoon

f-22

tsaba lefta...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...