Προς το περιεχόμενο

Dreamweaver MX & xp

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κι έγώ το ίδιο πρόβλημα με το Dreamweaver 4 έχοντας κάρτα S3. Πηγαίνοντας στη Macromedia βρήκα την παρακάτω λύση την οποία δοκίμασα και τώρα το πρόγραμμα ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Είχα κάνει παλαιότερα ποστ με θέμα Dreamweaver kai WinME νομίζοντας ότι φταίνε τα Millenium. Λύση τότε δε βρήκα!

Παραθέτω τη λύση παρακάτω.

Check system hardware acceleration: 1 Right click on Desktop.

2 Choose Settings > Advanced > Performance.

Note: This works for Windows 95, 98. For NT and 2000 the location of hardware acceleration controls are specific to the video card/drivers.

3 Slide system hardware acceleration from Full to None.

4 Restart the computer.

5 Try to launch Dreamweaver.

6 Increase system hardware acceleration gradually, until able to launch Dreamweaver.

Τώρα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στον ίδιο υπολογιστή με το νέο Ντριμγουίβερ ΜΧ αλλά με Win98 και δυστυχώς δεν βρήκα λύση όπως με την έκδοση 4. Στο σπίτι πάντως που έχω τα ΧΡ το Dreamweaver ΜΧ δουλεύει άψογα.

Κάνε μια δοκιμή με την παραπάνω λύση μήπως και πιάσει...

Δημοσ.

katevase to powerstrip ,ftiaxe ena application profile gia to dreamweaver opoy apla kane apenergopoiisi(disable) tou dierctx agp support ,

to fruity loops poy eixe paremferes provlima sta kai den douleve pyte me apenergopoiisi toy hardware gdi acceleration

sta winme etsi doulepse.

panta gia kartes savage4/2000

<small>[ 15-06-2002, 01:38: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Nemo ]</small>

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

thanks!

Αλλα, λύση δεν βρήκα!!

Το Dreamweaver (4, kai MX) τρέχει στον ίδιο υπολογιστή, με os ΝΤ4, και με Win2000 server, και δεν τρέχει με XP. (P3@600, 256 ram, vga sis6226 8mb)

Τρέχει όμως σε άλλο PC, με XP! (Duron@650, 256 ram, Geforce256).

Δοκίμασα το hardware acceleration, και το powestrip profile. tipota!

Εψαξα αρκετα σε yahoo, google, macromedia support, και τίποτα....

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...