binary_dreamer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 χαίρεται. έχω ένα μηχάνημα το οποίο είναι μεν στο ίδιο δίκτυο αλλά απομακρυσμένο. το μηχάνημα αυτό τρέχει sarge 3.1. θα μπορούσε να μου πει κάποιος κάποιο τρόπο ώστε όταν θα πατάω το κουμπί να ξεκινήσει ο υπολογιστής να μπορώ να το ελέγχω από απόσταση? το μηχάνημα δεν έχει οθόνη. βασικά με κάποιον τρόπο να μπορώ να κάνω login και να μπορώ να βλέπω το desktop του που θα τρέχει KDE. καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Apo ena opoiodipote allo workstation me Xserver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
binary_dreamer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 το πρόβλημα μου όμως είναι ότι από την στιγμή που θα κάνει boot θα μπει στο kdm. το μηχάνημα δεν έχει οθόνη οπότε πως θα κ'άνω login και πως θα το διαχειριστώ. αφού το vnc για να τρέξει θέλει να έχεις κάνει login πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Den xreiazese vnc. 8a energopiiseis tin dinatotita tou Xserver na kanei login remotly kai apo allo pc 8a kaneis temote login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 αυτο που χρειαζετε να κανεις είναι να εγκαταστησεις ssh server στα debian και να ενεργοποιησεις το Xforwarding. Τότε απο οποιοδηποτε Linux μηχανημα(η OSX) που τρεχει Xserver θα μπορεις να κανεις Login και εκτελώντας startx να απολαυσεις το KDE σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.