Προς το περιεχόμενο

Κριτήρια επιλόγης tft οθόνης

thanosp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά λέω να αγοράσω μια 17'' tft κοντά στα 220?.Έχω καταλήξει σε μάρκα (LG) αλλά μπερδεύτηκα στο ποιο μοντέλο να διαλέξω.Δεν είμαι σχετικός με την τεχνολογία των TFT αλλά κατάλαβα διαβάζοντας πολλά posts ότι τα κριτήρια επιλογής είναι:

1.Υψηλή φωτεινότητα

2.Υψηλή αντίθεση

3.Χαμηλός χρόνος απόκρισης

4.Σύνδεση DVI

Εφόσον δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με παιχνίδια,είναι προτιμότερο να διαλέξω κάποια που έχει DVI κι ας έχει χρόνο απόκρισης 12ms; Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα σε 12ms και 8ms (ή λιγότερο) ή απλά θα κερδίζω κάποια frames στα παιχνίδια;Με 12ms δε θα μπορώ να παίξω;

Αναφέρω δυο πιθανά μοντέλα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168264

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168294

Δημοσ.

Για παιχνιδια θα σου προτεινα να εχει μικροτερο χρονο αποκρισης η οθονη σου για να ανταποκρινεται καλυτερα σε γρηγορα εναλλασομενες σκηνες. Οσον αφορα το DVI οπου το εχω δει δε εχω παρατηρησει καποια σημαντικη διαφορα, οποτε ειναι απλα ειναι ενα συν αν το εχει μια οθονη...

Δημοσ.
19" lg l1919s με 240e από το e-shop.με 20ε παραπάνω πέρνεις 19".think about it :)

Λέω να την πάρω. Τα πιάνει πράγματι τα 8ms? Να μου φανεί μπαμ η διαφορά με την CRT ή δεν θα καταλάβω τίποτα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
19" lg l1919s με 240e από το e-shop.με 20ε παραπάνω πέρνεις 19".think about it :)

afti tha mou erthis to spiti se 2 meres !!! :) :-D :mrgreen: :twisted:

tin paraggila extes..... :-D

Δημοσ.

Ευχαριστω φίλε μου. Ελεγα να την χτυπισω σήμερα.... αλλά μπορει και όχι σημερα. Αν ξέρει κανεις για την lg l1919s....

Δημοσ.

Συμφωνω με τα παιδια. Σου προτεινω LG, και ο φιλος μου εχει LG 19" ή αυτη για την οποια ρωτας η το επομενο μοντελο και στην δουλεια LG 17"πηρα.

εχουν 3 χρονια Zero pixel on-site warranty.

Παντως εγω ειχα Samsung TFT στην δουλεια και ειδα διαφορα με την LG, η οποια εχει πιο ζωντανα χρωματα, πιο καλη αναλυση και ειναι πιο φωτεινη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...