Evangelos Anagnostou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Έχω ένα αρκετά μεγάλο κείμενο και διαπίστωσα ότι πρέπει ορισμένες παράγραφοι να έχουν εσοχή 1cm αντί για 1.5 που έβαλα εγώ. Γίνεται με κάποιο τρόπο να αλλάξω μαζικά αυτή την τιμή για αυτές τις παραγράφους ή πρέπει να τις αλλάξω μία μία?
dmezin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ctrl+τριπλό κλικ σε όποιες παραγράφους θέλεις... δεξί κλίκ στο επιλεγμένο κείμενο... Paragraph...Special...First Line...By...
zousgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Έχω κι εγώ μια απορία. Αφορά την σύνταξη τεχνικού κειμένου. Είναι η εργασία στην σχολή μου. Πρέπει να γράψω μια 10σέλιδη έκθεση στο word όχι σαν απλό αλλά σαν τεχνικό κείμενο (σαν μηχανικός που είμαι..). Δηλαδή, θα πρέπει να γράψω όλο το κείμενο με τις παραγράφους, τόυς τίτλους κλπ χωρίς να πατήσω Tab και Enter..! Μιας και έχω κάμποσες απορίες ξέρετε κανένα καλό site ή κάποιο εξειδικευμένο forum να συμβουλευτώ?
Dikemou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Γιατί, με tab και enter τι γίνεται?! Δοκίμασε miktex για τεχνικό κείμενο πάντως...
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση word, αλλά το word 2000, η οποία δεν υποστηρίζει την επιλογή μη συνεχόμενου κειμένου. Οπότε μάλλον ή αναβαθμίζω ή επιλέγω τις παραγράφους μία μία.
alkisg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Η Επεξεργασία->αντικατάσταση του Word είναι πολύ δυνατή, μπορείς (πατώντας το κουμπί [Λεπτομέρειες]) να του πεις κάθε παράγραφο με εσοχή 1cm που βρίσκει να την αντικαθιστά με το [εύρεση του κειμένου] αλλά με εσοχή 1.5cm.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Αυτό ακριβώς έψαχνα! Η "αντικατάσταση" νόμιζα ότι αντικαθιστά μόνο λέξεις. Κάτι μάθαμε και σήμερα... Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.