Προς το περιεχόμενο

Πως απενεργοποιω τις on-board καρτες ηχου και γραφικων;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να απενεργοποιησω τις on-board καρτες ηχου και γραφικων; τελικα αποφασισα να παρω αυτη τη μητρικη :

http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=63&products_id=17804

κυριως επειδη το καταστημα ειναι απο θεσσαλονικη και θα μου την φερουν γρηγορα.. αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι εχει onboard καρτα ηχου και γραφικων...

επισης τι ειναι αυτο το gigabit lan που λεει; θα μου παρουσιασει καποιο προβλημα;

επισης ειναι προτιμοτερο να εχω την δικια του καρτα ηχου ή την δικια μου; εγω εχω την soundblaset 24-bit live! παραξενευομαι που ειναι και τοσο φτηνη...

Δημοσ.

Τα onboard χαρακτηριστικα μιας μητρικης απενεργοποιουνται απο το BIOS της, συνηθως στο υπομενου Integraded Peripherals...

Το Gigabit lan σημαινει 1000Μbit/sec ταχυτητα, το οποιο σε σχεση με τα 100ΜBit/sec που εχουν οι πιο πολλες παλιες μητρικες ειναι 10φορες πιο γρηγορο αν χρησιμοποιηθει υποδομη για gigabit lan.

Η soundblaster που λες ειναι καλη και την βρισκεις σε καλη τιμη επειδη στην ουσια ειναι hardware 5-6ετιας, αλλα παρολα αυτα ειναι καλη και συνεχιζει να βγαινει...

Δημοσ.

i karta grafikon apenergopoiite moni tis apo tin stigmi pou baleis pano alli vga kai sindeseis to kalodio ekei.apla mesa apo to bios sou leei an thes na bootarei prota on board kai meta pci express.oti kai na baleis to idio einai stin praxi.

Δημοσ.

poulinos θα διαφωνήσω εν μέρει.

Σε έναν υπολογιστή αγορασμένο απο C@rrefour πρίν 2 χρόνια,

αντικατέστησα την onboard VGA με μια FX5200.

Αν δεν πείραζα το BIOS δεν έβλεπε την κάρτα παρά μόνο την onboard.

Παρ'όλα τάυτα αυτό που λες ισχύει ως επί τω πλείστω...

Δημοσ.
poulinos θα διαφωνήσω εν μέρει.

Σε έναν υπολογιστή αγορασμένο απο C@rrefour πρίν 2 χρόνια' date='

αντικατέστησα την onboard VGA με μια FX5200.

Αν δεν πείραζα το BIOS δεν έβλεπε την κάρτα παρά μόνο την onboard.

Παρ'όλα τάυτα αυτό που λες ισχύει ως επί τω πλείστω...[/quote']

isos etixes stin exeresi.kai epidi les carefourrrrr pigenei to mialo mou se kati motherboard jetway opos apo to e8nos efimerida kapote.genikos ego se osa exo dei den xriastike tipota.

Δημοσ.

ειμαι ενα βημα απο να την παραγγειλω, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει διαφορα τιμης στα 40 ευρω αναμεσα σε αυτες τις δυο μητρικες..

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=3300

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=9767

ειναι σχεδον ιδιες.. δεν καταλαβαινω. μηπως οι μητρικες που εχουν on board καρτα γραφικων ειναι πιο αργες;

Δημοσ.

μηπως η διαφορα στην τιμη οφειλεται στο firewire που εχει η μια; αλλα θελω να ξερω στα σιγουρα αν οι μητρικες που εχουν on board καρτα γραφικων ειναι πιο αργες απο τις αλλες..

Δημοσ.

peistevw einai diafora kataskebastwn i mia gigabit k i ali intelk diaforetika xaraktiristik an k i pio f8ini einai ligo pio e3oplismeni...egw 8a prwtina tin gigabit oxi 8ema leuton exei to 1000ari lan k 7.1 ixo an skeutese gia home cinema fasi k exei k to onoma ;-)

Δημοσ.

ok. θα την παραγγειλω τοτε. ελπιζω μονο να μη παρουσιασει κανενα προβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...